Adobe Captivate vaativampaan käyttöön

Tällä kahden päivän Adobe Captivate -kurssilla opit kaikki keskeiset taidot voidaksesi tehokkaasti toteuttaa verkkokursseja oppimisympäristöihin.  Kurssilla tehdään käytännönläheisiä harjoituksia, joten pääset heti kiinni tekemiseen ja oikeisiin työtapoihin.

Toteutat Adobe Captivatella SCORM -yhteensopivia verkkokursseja helposti ja laadukkaasti. Työkalun avulla voit luoda kurssin valmiista PowerPoint materiaalista tai sitten rakentaa sen suoraan Captivaten omilla ominaisuuksilla. Adobe Captivate tukee myös responsiivisyyttä ja sillä voi toteuttaa laiteriippumatonta sisältöä. SCORM -yhteensopivuuden avulla kurssit on helppo julkaista omaan oppimisympäristöön.

Kurssi sopii kaikille jotka haluavat laajentaa perusosaamistaan verkkoskurssien toteuttamiseen. Adobe Captivate kahden päivän vaativan kurssin osallistumiseen suosittelemme kokemusta Adobe Captivate verkkokurssien toteuttamisesta tai Adobe Captivate -peruskurssin käyntiä (1 pv) ennen tätä kurssia. Eduksi on myös Microsoft PowerPoint -työkalun hallinta.

Adobe Captivate
Master

Kesto:  2pv
Hinta: 995 €
hinnat ALV 0 %

Oletko kiinnostunut asiakaskohtaisesta toteutuksesta?

Lähetä tarjouspyyntö

Kurssilla käydään läpi mm.:

  • Templaten rakentaminen
  • Mobiiliversiot (mm. fluid boxien käyttö)
  • Advanced Actions
  • Captivaten hyödyntäminen interaktiivisissa videoissa.

Kurssin kouluttajat

Harri Norell

Kouluttaja