Järjestämme kurssit tällä hetkellä etäkoulutuksena

Tällä hetkellä  Corellian kurssit pidetään etänä. Osa videokoulutuksista  onnistuu ainoastaan lähiopetuksena, joten kurssit järjestetään luokassamme, kun yleiset suositukset pääkaupunkiseudulla jälleen sallivat.

Etäkoulutus toteutetaan Microsoftin Teams -järjestelmällä joka on vakaa ja luotettava systeemi ja sopii erinomaisesti koulutuskäyttöön.

Osallistumiseen et välttämättä tarvitse mitään erillistä sovellusta, nettiyhteys ja selain riittävät, mutta mikäli olet jo Teams käyttäjä niin voit liittyä koulutukseen samoin kuin muihinkin kokouksiin. Koulutuksen rakenteessa otetaan erityisesti huomioon etänä osallistumisen erityispiirteet ja osallistuja tekee samat harjoitteet ja esimerkit kuin luokkakoulutuksessakin.

Saat ennen kurssia kutsulinkin osallistumiseen. Koulutus alkaa klo 9.00 ja päättyy noin 16.00. Kouluttaja jakaa sinulle myös koulutuksessa tarvittavat materiaalit ja harjoitukset verkon yli. Koulutuspäivä rakentuu  pääsääntöisesti 50 min opetuksesta, esimerkeistä ja harjoituksista ja 10 min tauoista aina tuntien välissä.

Lue lisää etäkoulutukseen osallistumisesta täältä ja kysy tarvittaessa lisätietoja myynti@corellia.fi tai 040 7070202.

Luokkakoulutukset

Noudatamme tällä hetkellä pääkaupunkiseudun suosituksia yleisötilaisuuksien järjestämisessä ja siksi koulutuksemme järjestetään etänä. Kun taas pääsemme luokkakoulutuksia järjestämään, pyrimme kaikin keinoin varmistamaan sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme turvallisuuden ja terveyden.  Luokkakoulutuksissa käytämme maksimssaan vain puolet luokkakapasiteetista varmistaaksemme jokaiselle riittävän turvaetäisyyden muihin osallistujiin. Puhdistamme ja desinfioimme laitteet, hiiret ja näppäimistöt päivittäin. Tiloissamme on aina saatavilla puhdistustarvikkeita sekä käsidesiä.

Saat ilmoittautumisestasi vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja noin viikko ennen kurssin alkua vielä kurssikutsun, jossa saapumisohjeet ja tietoa kurssipäivän ohjelmasta. Mikäli ilmoittauduit verkkokurssille saat saapumisohjeen sijaan linkin ja ohjeet etäkurssin osallistumiseen. 

Osoite- ja yhteystiedot

Koulutustilat ovat avoinna arkisin klo 8.30 – 16.30  Osoitteemme on Vuorikatu 20 A (1. krs), 00100 Helsinki.

Yhteydenotot

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kysyä kursipäivien käytännöistä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Soita tai lähetä sähköpostia.

Asiakaspalvelu: Mari Häkkinen
Sähköposti: myynti@corellia.fi
puhelin: +358 40 7070 202

Henkilökohtaiset yhteystiedot löydät tiimisivultamme.

Corellia kartalla

Kurssipäivien aikataulu

Ovet avautuvat ja olemme paikalla 8.30. Ennen kurssia on tarjolla aamiainen. Koulutus alkaa klo 9.00 ja päättyy noin 16 – 16.30. Lounalla käymme jossain lähiseudun monista ravintoloista.

Saapumisohjeet

Tilamme sijaitsevat Helsingin Kaisaniemessä – aivan kaupungin ytimessä (osoitteessa Vuorikatu 20 A). Luokkatilat sijaitsevat toisessa kerroksesta, joihin pääsee myös hissillä.

Katutason ovi on lukittu myös päivisin, soitathan ovikelloa! Ovisummeri sijaitsee seinässä oven oikealla puolella.

Meille tulet helpoiten julkisilla liikennevälineillä:

  • Metrolla – Yliopiston (ent. Kaisaniemen) metroasema
  • Junalla – Rautatientori
  • Bussilla – Rautatientori, Elielinaukio ja Kamppi
  • Raitiovaunulla – numerot 3, 6 ja 9

Rautatieasemalta on tiloihimme vain minuutin, parin kävelymatka.

Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä. Tietoa Helsingin seudun liikenteestä löydät HSL:n sivuilta ja tarkat aikataulu- sekä reittitiedot reittioppaasta.

Polkupyörällä saapuville voimme tarjota turvallisen pyöräparkin päiväksi sisäpihaltamme.

Saapuessasi omalla autolla on lähin pysäköintimahdollisuus Kluuvin parkkihallissa. Sisään- ja ulosajo-ohjeet sekä hintatiedot EuroParkin sivulla.