iOS, Swift, mobiilisovellusten koulutukset.

Natiivisovellukset – iOS

Alustakohtaiset ns. natiivisovellukset hyödyntävät parhaiten kyseisen alustan ominaisuuksia. iOS-sovelluskehityksessä (iPhone, iPad) ja sen koulutuksessa käytämme Applen uusinta Swift-ohjelmointikieltä. Applen iOS-laitteet muodostavat ekosysteemin, johon on tarjolla valtava määrä sovelluksia. Vaikka sovelluksia on paljon, on aina tilaa uusille innovaatioille ja paremmille sovelluksille. Applen sovelluskauppa on sovelluskehittäjille parhaiten tuottava ympäristö jossa voi menestyä suhteellisin pieninkin panostuksin. Jos sinulla on idea, tule ja opettele tekemään siitä totta.

JavaScript, React.js ja Redux selainsovellusten koulutukset

Reacj.js ja Redux

JavaScript on tämän päivän universaali ohjelmointitekniikka, jonka avulla voidaan toteuttaa tehokkaasti sekä selainsovelluksia että mobiilisovelluksia. React.js on erittäin laajalti käytetty ja tehokas JavaScript-kirjasto, jonka avulla saat nopeasti hyödynnettyä jo olemassa olevan verkko-osaamisesi sovelluskehityksessä. Reactin avulla toteutat käyttöliittymiä helposti uudelleenkäytettävien käyttöliittymäkomponenttien avulla. React on erittäin laajalti ja merkittävissä verkkopalveluissa käytetty tekniikka. Reactia käyttävät mm. facebook ja Instagram.

Konsultointi, toteutukset ja muut palvelut

Corellia ei pelkästään kouluta!

Uskomme tekemisen voimaan. Osallistumme verkkojulkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen joko projektin apuna tai ottamalla kokonaisvastuun sivuston suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta ja julkaisusta. Annamme tarvittavan koulutuksen sisällön ylläpitoon ja sivuston hallintaan sen luovutuksen jälkeen.

Pelkkä koulutus ei ratkaise asiakkaan ongelmaa. Se antaa siihen edellytyksiä mutta ei valmista ratkaisua. Corellian toimintatapaan kuuluu asiakkaan toimintatilanteen kartoitus, ratkaisun suunnittelu ja teknisen toteutusvaihtoehdon valinta. Ratkaistaan ensin tarve ja annetaan siihen tarvittava koulutus.

Lue lisää palveluistamme Palvelut -sivulta