Käyttöjärjestelmä- ja sovelluskoulutukset

OS X, iOS, Windows, Office 365, Excel, Word… Aiheita, joita ei voi sivuuttaa.

Apple tietokoneiden, tablettien ja älypuhelinten markkinaosuus on merkittävä Suomessakin. Ne ovat hivuttautuneet organisaatioihin vaivihkaa ja huomaamatta ilman, että niiden hallinnointiin olisi varauduttu riittävästi yritysten IT-infrastruktuurista vastaavien taholta. Mac -tietokoneiden näennäinen helppous mahdollistaa niiden käytön ilman syvempää perehdytystä. Opiskelemalla saa kuitenkin järjestelmän hyödyt parhaiten käyttöönsä. Sama koskee Windows ympäristöä ja yleisesti käytettyjä toimistosovelluksia.

Koulutamme niin peruskäyttäjät kuin ylläpitäjätkin omissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa tai tulemme tarvittaessa asiakkaan luokse.

Sovellukset ikoni
iOS

iOS peruskurssi 1pv

Opi käyttämään iPad -tablettia tai iPhone puhelintasi hyödyntäen kaikki sen ominaisuudet maksimaalisesti. Applen laitteet ovat osa laajaa ekosysteemiä, joka mahdollistaa laitteiden välisen tietojen yhteiskäytön ja synkronoinnin sekä tarjoaa valtavan määrän applikaatioita käytettäväksi. Opi hyödyntämään laitteen ominaisuudet tällä peruskurssilla

Mac OS X kurssiaiheen logo

Mac OS X peruskurssi 1pv

Tämä kurssi antaa hyvät eväät Apple-tietokoneiden käyttöön uusille Mac käyttäjille. Varmasti tästä hyötyisi moni itseoppinut Mac-käyttäjäkin. Opit hallitsemaan tietokoneesi järjestelmäasetuksia, AppleID:n avulla käytettäviä palveluita, tiedostoja, verkkoyhteyksiä ja paljon muuta.

Mac OS X kurssiaiheen logo

Mac OS X Windows-ylläpitäjälle 2pv

Tämä kurssi antaa hyvät tiedot organisaation tietotekniikkainfrasta vastaaville teknisille ylläpitäjille, joiden tehtäviin liittyy myös Apple-laitteiden tuki ja liittäminen yrityksen järjestelmiin. Apple-laitteita on käytössä nykyisin lähes kaikissa organisaatioissa; ellei organisaation hankkimina niin käyttäjien itse mukanaan tuomina. Näiden turvallinen ja kontrolloitu hallinta on tarpeen koko organisaation kannalta.

Muu koulutus

Eikö mikään edellä olevista kursseista näyttänyt täyttävän tarpeitasi? Kiinnostaako aihealueesta jokin muu tuote tai tekniikka?

Olemme valmiita konsultoimaan ja kouluttamaan tekniikoita huomattavasti laajemmalla setillä kuin edellä on lueteltu.

Aina kannattaa kysyä vaikka kaipaamaasi aihetta ei olisikaan listallamme. Verkostossamme on monen alan osaajia.

Konsultointi, toteutukset ja muut palvelut

Corellia ei pelkästään kouluta!

Uskomme tekemisen voimaan. Osallistumme verkkojulkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen joko projektin apuna tai ottamalla kokonaisvastuun sivuston suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta ja julkaisusta. Annamme tarvittavan koulutuksen sisällön ylläpitoon ja sivuston hallintaan sen luovutuksen jälkeen.

Pelkkä koulutus ei ratkaise asiakkaan ongelmaa. Se antaa siihen edellytyksiä mutta ei valmista ratkaisua. Corellian toimintatapaan kuuluu asiakkaan toimintatilanteen kartoitus, ratkaisun suunnittelu ja teknisen toteutusvaihtoehdon valinta. Ratkaistaan ensin tarve ja annetaan siihen tarvittava koulutus.

Lue lisää palveluistamme Palvelut -sivulta