Ohjeita etäkoulutukseen osallistujalle

Onnistunut etäkoulutus vaatii myös osallistujalta tiettyjen asioiden huomioimista. Parhaan kokemuksen koulutuksesta saat jos pystyt huolehtimaan seuraavista asioista:
  • Sinulla on mahdollisuus rauhalliseen tilaan ilman häiriötekijöitä joko kotona tai toimistolla.
  • Riittävän nopea nettiyhteys, esimerkiksi vakaa 4G tai normaali kodin laajakaista ovat riittäviä
  • Osassa koulutuksia on etua jos käytössäsi on kaksi näyttöä, toisen omaan työskentelyyn ja toisen opettajan jakaman näkymän seuraamiseen. Mikäli  sinulla ei ole mahdollisuutta kahteen näyttöön, niin sopiva mobiililaite  (esim. iPad)  johon on asennettu Teams -sovellus soveltuu kouluttajan seuraamiseen. Sovelluksen voi ladata mobiilisovelluskaupasta.
  • Kuulokkeet tai laadukkaan äänen tuottavat kaiuttimet ovat myös hyödyksi. Kouluttajillamme on käytössään laadukkaat mikrofonit ja panostamme äänenlaatuun, mutta osallistujan kannattaa omalta osaltaan huolehtia että ympäristön hälyäänet eivät haittaa osallistumista
Käytämme koulutuksen järjestämiseen Microsoft Teams -järjestelmää joka on monille asiakkaillemme ennestään tuttu. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi erillistä Teams sovellusta käyttöösi, mutta mikäli olet jo Teams käyttäjä niin voit liittyä koulutukseen samoin kuin muihinkin kokouksiin. Jaamme etäkoulutuksen ja osallistujan tarvitsemat harjoitukset ja esimerkit sekä materiaalit kuhunkin koulutukseen parhaiten sopivalla tavalla. (Creative Cloud, Dropbox tai OneDrive).
Tässä vielä Microsoftin ohjesivu Teams tapahtumaan osallistuvalle.