+358 40 7070202
Search

Power Platform

Power Platform -kursseilla opit käytännönläheisesti rakentamaan liiketoimintasovelluksia ja ratkaisuja Power Platform-alustan palveluilla (Power Apps, Power Automate ja Power BI).

Kurssit on suunnattu kaikille, jotka haluavat käytännönläheisesti oppia rakentamaan liiketoimintasovelluksia Power Platform-alustan palveluilla. Erityisesti sovelluskehittäjille ja arkkitehdeille, jotka vastaavat Power Platform-ympäristöjen hallinnasta, valvonnasta ja ratkaisujen toteutuksesta.

Power Platform koulutukset

Alla olevat Microsoft PL-koulutukset valmistavat Microsoftin virallisiin sertifiointitesteihin. Tarkemmat sertifiointitestien tiedot löydät kurssin sisältökuvauksesta.

Lue myös tarkemmin alla olevista kurssikuvauksista kurssien esitietovaatimukset sekä sisältö.

Kurssit

Kouluttajat

Jussi Roine.

Jussi Roine

Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista

Ilkka Suvanto

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Certified Technology Specialist

Ilkka on vuodesta 2003 lähtien keskittynyt Microsoft teknologialla toteutettavien ratkaisujen konsultointiin ja koulutukseen. Liiketoimintatarpeiden ratkaisukonsulttina Ilkka on keskittynyt Microsoft teknologian hyödyntämiseen erityisesti M365 ja Power Platformilla.

Juha Huttunen

Juha Huttunen

Microsoft Certified Trainer, Power Platform Solution Architect Expert

Juhalla on yli 20 vuoden IT-alan kokemus. Juha on Microsoft sertifioitu kouluttava konsultti ja pilvimaailmassa hän keskittyy pääasiassa Power Platform arkkitehtuuriin ja Dynamics 365 CE järjestelmiin.

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi