+358 40 7070202
Search

Saavutettavuuskoulutukset

Saavutettavuus on tärkeää kaikille. Yhtälailla julkaisijalle kuin lukijallekin. Saavutettavuuden avulla varmistatetaan, että kaikki sisältö on käyttäjien luettavissa ja ymmärrettävissä henkilökohtaisesta toimintaesteestä huolimatta. Saavutettavuus parantaa sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa ja selkeyttää ylläpitoa.

Julkista sektoria ja osaa yksityisistä yrityksistä laki jo velvoittaa tuottamaan sisältö saavutettavana. 28.6.2025 voimaan tuleva Esteettömyysdirektiiviä toteuttava laki tuo saman velvoitteen yhä useammalle yksityisellekin toimijalle.

Saavutettavuus kurssikategorian logo

Saavutettavuuskoulutukset

Saavutettavuuden vaatimukset verkkosisällölle on laaja kokonaisuus tekniikkaa ja sisältöä. Koulutuksissa opit tuottamaan sisältöä saavutettavana ja tunnistamaan sivustojen tekniikasta sellaiset elementit, joilla varmistat myös sivuston toiminnan teknisesti saavutettavana.

Saavutettavien dokumenttien osalta on tärkeä oppia oikea työnkulku lähdesovelluksesta julkaistavaan tiedostoon asti. Koulutuksissa opetetaan miten huomioit saavutettavuuden jo dokumentteja luodessasi.

Saavutettavuus kurssikategorian logo

Saavutettavuus verkkosisällössä

Kouluttajat

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Partner, CPWA (CPACC+WAS)

Kari on Corellian saavutettavuusasiantuntija verkkotekniikoiden kouluttaja. Kari on erikoistunut verkkosivustojen saavutettavuuteen. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee myös saavutettavuusauditointeja asiakassivustoihin ja tarvittaessa saavutettavuusselosteita.

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Partner, Instructor, Graphic Designer, Adobe Instructor Design&Layout

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo on erikoistunut visuaaliseen saavutettavuuteen sekä saavutettavien dokumenttien tuottamiseen. Koulutuksen ohella Sampo tekee saavutettavia dokumentteja asiakkaille.

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi