+358 40 7070202
Search

Muut Adobe tuotteet ja Creative Cloud

Tervetuloa luovuuden maailmaan! Adobe Creative Cloudin, UX/UI:n ja 3D-kurssiemme avulla voit hallita alan standardityökaluja ja taitoja.

Tutustu Adoben ohjelmistopakettiin graafiseen suunnitteluun, videoiden editointiin ja paljon muuhun. Sukella UX/UI-suunnitteluun käyttäjäkeskeisten digitaalisten kokemusten luomiseksi. Tai luo 3D-sisältöjä peleihin, elokuviin ja virtuaalitodellisuuteen. 

Muut Adobe tuotteet ja Creative Cloud -koulutukset

Julkaisualalla menestyminen vaatii usein monipuolista osaamista ja kykyä tuottaa silmää miellyttävää sisältöä. Adobe Photoshopin opiskelu antaa työntekijöille kilpailuedun ja mahdollisuuden luoda vaikuttavaa ja mieleenpainuvaa sisältöä.

Affinity Photo kuvankäsittelyn koulutukset

Affinity Photo on edullinen mutta erittäin monipuolinen ja tehokas kuvankäsittelyohjelma. Ohjelma on hankittavissa kertaostona ja sen ominaisuudet kattavat hyvin monen peruskäyttäjän tarpeet. Affinity Photo onkin varteenotettava kilpailija Adoben Photoshop sovellukselle.

Kouluttajat

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.

Sähköposti: juha@corellia.fi

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Vuodesta 1997 lähtien Sampo on toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi