+358 40 7070202
Search

Acrobat Pro ja PDF-dokumentit

Adobe Acrobat Pro on tehokas ohjelmisto, joka on kehitetty PDF-tiedostojen (Portable Document Format) luomiseen, muokkaamiseen ja hallintaan. Sitä käytetään laajalti eri aloilla digitaalisten asiakirjojen tehokkaaseen käsittelyyn. Jos olet kiinnostunut oppimaan käyttämään Adobe Acrobat Pro -ohjelmistoa tehokkaasti, on valikoimassamme useita kursseja, jotka auttavat sinua hallitsemaan sen monipuoliset ominaisuudet ja toiminnot.

Acrobat Pro ja PDF-dokumentit -koulutukset

Adobe Acrobat on korvaamaton työkalu monille ammattilaisille, jotka työskentelevät digitaalisten dokumenttien parissa. Sen avulla voidaan varmistaa, että asiakirjat ovat saavutettavia, luotettavia ja turvallisia riippumatta siitä, missä ja miten niitä jaetaan tai tarkastellaan.

Miksi Acrobat Pro opiskelu on hyödyllistä julkaisualan työntekijöille?

  1. Universaali tiedostomuoto: PDF on laajasti hyväksytty standardi digitaalisissa dokumenteissa, ja sitä käytetään laajalti liike-elämässä, hallinnossa ja julkaisualalla.
  2. Muokkaus ja kommentointi: Acrobatilla voit lisätä kommentteja, merkintöjä ja muokata PDF-dokumenttien sisältöä, mikä tekee yhteistyöstä ja tarkastelusta helppoa.
  3. Dokumenttien suojaus: Voit lisätä salasanoja, salata ja suojata PDF-tiedostot luvattomalta pääsyltä tai muokkaukselta.
  4. Interaktiivisuus: Acrobatin avulla voit lisätä PDF-dokumentteihin interaktiivisia elementtejä, kuten painikkeita, linkkejä ja muotoja.
  5. Allekirjoitukset: Acrobat mahdollistaa digitaalisten allekirjoitusten lisäämisen ja hallinnan, mikä on keskeistä sopimuksissa ja virallisissa dokumenteissa.
  6. Mobiiliyhteensopivuus: Acrobatilla luodut PDF-tiedostot ovat yhteensopivia monien eri laitteiden ja sovellusten kanssa, mukaan lukien mobiililaitteet.
  7. Skannaus ja OCR (optinen merkintunnistus): Acrobatin avulla voit skannata fyysisiä asiakirjoja ja muuntaa ne digitaalisiksi PDF-tiedostoiksi sekä tunnistaa ja muuntaa skannatun tekstin muokattavaksi tekstinä.

Kouluttajat

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Vuodesta 1997 lähtien Sampo on toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi