skip to Main Content
+358 40 7070202 (asiakaspalvelu) myynti@corellia.fi

Valokuvaaja, graafinen suunnittelija, sovelluskehittäjä, leikkaaja ohjaaja…
Corellian asiantuntijoilla  on ensikäden ja käytännön kokemusta koulutusaiheistaan oikeassa työelämässä. Olet varmasti hyvissä käsissä!

Juha Laamanen

Juha Laamanen

CEO, Partner, Adobe Certified Instructor
Juha on lähes kymmenen vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.
Juhan motto: Ääntä päin, tunteella!

Sähköposti: juha@corellia.fi
Puhelin: +358 40 171 3360

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Partner, Instructor, Graphic Designer,  Adobe Certified Expert – Design Master
Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Kouluttajan työhön Sampo ajautui puolivahingossa vuonna 1997 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi
Puhelin: +358 40 510 8032

Kari Selovuo, Partner, ACE Web Specialist, Adobe Certified Instructor

Kari Selovuo

Partner, ACE Web Specialist, Adobe Certified Instructor
Kari on pitkän linjan kouluttaja; oli kyseessä sitten tekninen toteutus tai sisällöntuotanto. Karin tausta on sovelluskehitystyössä. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.
Karin mottona on: ”Mikään ei ole valmista, mikään ei ole täydellistä eikä mikään ole pysyvää”

Sähköposti: kari@corellia.fi
Puhelin:  +358 44 0700 700

LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/kariselovuo/ 

Myynti ja markkinointi

mari_hakkinen_500x500

Mari Häkkinen

Customer Service and Communications Manager

Mari on toiminut pitkään erilaisissa osaamisen kehittämisen organisaatioissa. Mari huolehtii asiakkaistamme, koulutustemme käytännöistä ja viestinnästä.

Sähköposti: mari@corellia.fi
Puhelin: +358 40 707 0202

Freelancerit

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

Videon moniottelija

Pitkän linjan ammattilainen jolla on runsas kokemus mm. tv-mainosten tekijänä.

Tita Jänkälä

Tita Jänkälä

Ohjaaja, leikkaaja

Tita Jänkälä on yli 20 vuotta alalla toiminut ohjaaja-leikkaaja, jolla on myös vankka pedagoginen koulutus ja kokemus.

Peter Forsgård, valokuvaaja

Peter Forsgård

Valokuvaaja

Peter on ollut ammattikuvaaja 80-luvun lopulta ja kuvannut monipuolisesti lähes kaikkia kuvausgenrejä. Valokuvaa Peter on kouluttanut 90-luvun alusta asti ja keskittynyt nimenomaan oman työnsä ohella kuvaavien kouluttamiseen.

Peter on kirjoittanut valokuvauksesta useita kirjoja, Hyvä Kuva, Viestijän Valokuvausopas, sekä kirjasarjan Parempia kuvia.
Peter on aktiivinen blogaaja, vlogaaja ja on toisena isäntänä viikoittaisessa valokuva-aiheisessa Valoaalloilla Podacastissa.
Jukka Tupamäki, React ja Redux kouluttaja.

Jukka Tupamäki

DI, JavaScript ja React sovelluskehityksen asiantuntija

Olen Jukka Tupamäki ja olen työskennellyt Reactin parissa jo vuodesta 2013 alkaen. Koulutukseltani olen tietotekniikan diplomi-insinööri.

Vuosien varrella Reactilla on tullut toteutettua lukuisia web- ja mobiilisovelluksia. Reactin kouluttamisen aloitin ensimmäisenä Suomessa vuonna 2015. Koulutuksissani on vuosien varrella käynyt satoja kehittäjiä ympäri Suomea hakemassa alan tuoreinta tietoa omiin työkalupakkeihinsa.

Varsin tuhdin osaamiseni ja kaikenkokoisista projekteista hankitun kokemukseni ansiosta React-koulutusten sisältö on aina kohdallaan ja sanavalmius on taattu. Pitämäni koulutukset ovat aina rentoja, mutta asiapitoisia tilaisuuksia, joista lähdet varmasti viisaampana kuin tulit. En kouluta mitään sellaista, mitä en itse käytä päivittäisessä työssäni!

Aina silloin, kun en ole kouluttamassa, päiväni kuluvat tuotekehityksen ja erilaisten web- ja mobiiliprojektien merkeissä, joissa teknologioina on yleensä Node.js, React, React Native sekä erilaiset pilviympäristöt kuten Heroku ja Amazon Web Services. Vapaa-ajalla hyppään useimmiten pyörän selkään tai uima-altaaseen.

Näistä linkeistä voit tutustua tarkemmin minuun:
Twitter: https://twitter.com/tukkajukka
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jukkatupamaki/

Janne Käki

Janne Käki

DI,-iOS sovelluskehityksen asiantuntija

Diplomi-insinööri Janne Käki on Suomen kokeneimpia iOS-sovellusten tekijöitä ja iOS-sovelluskehityksen kouluttajia. Hän on työskennellyt täysipäiväisenä iOS-sovelluskehittäjänä vuodesta 2010, ollut mukana tekemässä noin viittäkymmentä eri sovellusta ja opettanut iOS-tekemisen perusteet vielä useammalle ihmiselle.

Back To Top