Valokuvaaja, graafinen suunnittelija, sovelluskehittäjä, leikkaaja ohjaaja…
Corellian asiantuntijoilla  on ensikäden ja käytännön kokemusta koulutusaiheistaan oikeassa työelämässä. Olet varmasti hyvissä käsissä!

Juha Laamanen

Juha Laamanen

CEO, Partner, Adobe Certified Instructor
Juha on lähes kymmenen vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.
Juhan motto: Ääntä päin, tunteella!

Sähköposti: juha@corellia.fi
Puhelin: +358 40 171 3360

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Design Specialist & Instructor, Partner, ACE Design Master
Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Kouluttajan työhön Sampo ajautui puolivahingossa vuonna 1997 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä.

Sähköposti: sampo@corellia.fi
Puhelin: +358 40 510 8032

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Partner, ACE Web Specialist, Adobe Certified Instructor
Kari on pitkän linjan kouluttaja; oli kyseessä sitten tekninen toteutus tai sisällöntuotanto. Karin tausta on sovelluskehitystyössä. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.
Karin mottona on: ”Mikään ei ole valmista, mikään ei ole täydellistä eikä mikään ole pysyvää”

Sähköposti: kari@corellia.fi
Puhelin:  +358 44 0700 700


Myynti ja markkinointi

Merene Hovilainen

Merene Hovilainen

Tradenomi (markkinointi), mainosgraafikko, painopinnanvalmistaja.

Merene on toiminut markkinoinnin ja viestinnän monipuolisissa asiantuntijatehtävissä vuodesta 1998 alkaen. Graafinen suunnittelu tuli päivittäiseksi osaksi Merenen työpalettia graafisen alan opintojen myötä muutamaa vuotta myöhemmin. Merene osaa nähdä asiat sekä graafikon että markkinoinnin ammattilaisen silmin ja tuntee olonsa kotoisaksi kummankin ryhmän kanssa työskennellessään. Merene huolehtii Corelliassa markkinoinnnista ja viestinnästä.

Sähköposti: merene@corellia.fi
Puhelin: +358 50 57 55 779

Harri Taskinen

Harri Taskinen

Media-alan moniosaaja. Järjestelmien, ohjelmien, teknologian ja asiakkaan strategian, tarpeiden sekä vahvuuksien yhteensovittamisen asiantuntija.

Harri on lähtökohdiltaan luokanopettaja, mutta tehnyt opiskeluaikojen jälkeen päätoimikseen töitä media-alalla. Aluksi hän työskenteli kirjankustantamisen, toimittamisen ja tekemisen sekä media-alan ohjelmistojen koulutuksen parissa. Sittemmin Harri on paneutunut monikanavaisiin julkaisuprosesseihin järjestelmätoimittajan näkökulmasta mm. lukuisissa käyttöönotto- ja koulutusprojekteissa. Harri osaa ymmärtää asiakasta ja löytää ratkaisut ja toimintamallit kiperissäkin tilanteissa.

Sähköposti: harri@corellia.fi
Puhelin: +358 40 1971 091


Asiakaspalvelu

Elina Nygård Office Assistant

Elina Nygård

Office Assistant

Elina pitää Corellian rutiinit kunnossa, rattaat pyörimässä ja huolehtii asiakkaistamme.

Sähköposti: elina@corellia.fi
Puhelin: +358 40 7070202


Freelancerit

Ilkka Olander

Ilkka Olander

Sosiaalisen median, verkkojulkaisemisen ja visuaalisen suunnittelun sekä verkossa vaikuttamisen edelläkävijä asiantuntija

Ilkka on myös Suomen kokeneimpia WordPress -kouluttajia ja vetänyt koulutuksia vuodesta 2010. Hänen lähestymistapansa web-suunnitteluun on käytännönläheinen, ei tekninen. Etusijalla ovat sivuston käytettävyys, sisältö ja design. Olennaista on tuntea verkkojulkaisemisen apuvälineet ja tehokkaat työtavat, joiden avulla ideansa saa toteutettua verkossa tuloksellisesti

Tita Jänkälä

Tita Jänkälä

Ohjaaja, leikkaaja

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

Videon moniottelija

Janne Käki

Janne Käki

DI,-iOS sovelluskehityksen asiantuntija

Diplomi-insinööri Janne Käki on Suomen kokeneimpia iOS-sovellusten tekijöitä ja iOS-sovelluskehityksen kouluttajia. Hän on työskennellyt täysipäiväisenä iOS-sovelluskehittäjänä vuodesta 2010, ollut mukana tekemässä noin viittäkymmentä eri sovellusta ja opettanut iOS-tekemisen perusteet vielä useammalle ihmiselle.