Valokuvaaja, graafinen suunnittelija, sovelluskehittäjä, leikkaaja ohjaaja…
Corellian asiantuntijoilla  on ensikäden ja käytännön kokemusta koulutusaiheistaan oikeassa työelämässä. Olet varmasti hyvissä käsissä!

Juha Laamanen

Juha Laamanen

CEO, Partner, Adobe Certified Instructor

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.
Juhan motto: Ääntä päin, tunteella!

Sähköposti: juha@corellia.fi
Puhelin: +358 40 171 3360

Sampo nettiin

Sampo Korkeila

Partner, Instructor, Graphic Designer,  Adobe Certified Expert – Design Master

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Kouluttajan työhön Sampo ajautui puolivahingossa vuonna 1997 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi
Puhelin: +358 40 510 8032

Kari_nettiin

Kari Selovuo

Partner, CPWA (CPACC+WAS), ACE Web Specialist, Adobe Certified Instructor

Kari on Corellian saavutettavuusasiantuntija ja pitkän linjan kouluttaja; oli kyseessä sitten tekninen toteutus tai sisällöntuotanto. Karin tausta on sovelluskehitystyössä. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.
Karin mottona on: “Mikään ei ole valmista, mikään ei ole täydellistä eikä mikään ole pysyvää”

Sähköposti: kari@corellia.fi
Puhelin:  +358 44 0700 700

LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/kariselovuo/ 

CPWA, Certified Professional in Web Accessibility logo

Myynti ja markkinointi

Mari

Mari Häkkinen

Customer Service and Communications Manager

Mari on toiminut pitkään erilaisissa osaamisen kehittämisen organisaatioissa. Mari huolehtii asiakkaistamme, koulutustemme käytännöistä ja viestinnästä.

Sähköposti: mari@corellia.fi
Puhelin: +358 40 707 0202

Freelancerit

otsonettiin

Otso Pakarinen

Videon moniottelija

Pitkän linjan ammattilainen jolla on runsas kokemus mm. tv-mainosten tekijänä.

Titanettiin

Tita Jänkälä

Ohjaaja, leikkaaja

Tita Jänkälä on yli 20 vuotta alalla toiminut ohjaaja-leikkaaja, jolla on myös vankka pedagoginen koulutus ja kokemus.

Peternettiin

Peter Forsgård

Valokuvaaja

Peter on ollut ammattikuvaaja 80-luvun lopulta ja kuvannut monipuolisesti lähes kaikkia kuvausgenrejä. Valokuvaa Peter on kouluttanut 90-luvun alusta asti ja keskittynyt nimenomaan oman työnsä ohella kuvaavien kouluttamiseen.

Peter on kirjoittanut valokuvauksesta useita kirjoja, Hyvä Kuva, Viestijän Valokuvausopas, sekä kirjasarjan Parempia kuvia.
Peter on aktiivinen blogaaja, vlogaaja ja on toisena isäntänä viikoittaisessa valokuva-aiheisessa Valoaalloilla Podacastissa.
Heidi Hentula Google Ads asiantuntija

Heidi Hentula

Google Ads hakusanamainonnan asiantuntija

Heidi Hentulalla on 10 vuoden kokemus markkinoinnista, josta digimarkkinoinnin parissa yli 6 vuoden kokemus. Digimarkkinoinnin osa-alueista vahvuutena on Google Ads -osaaminen, jonka osin kouluttaja on työskennellyt sekä asiantuntijana, että Suomen suurimman hakutiimin vetäjänä ja kehittäjänä. Toimialakokemusta löytyy sekä isoista että pienemmistä verkkokaupoista, B2B:stä, auto-, IT- sekä vakuutusalalta.

petri mertanen

Petri Mertanen

Google Tag Manager Fundamentals-, Google Ads Fundamentals- ja Google Analytics Qualification -sertifikaatit

Petrillä on yli kymmenen vuoden kokemus analytiikan hyödyntämisestä ja kehittämisestä eri kokoisissa asiakasyrityksissä sekä median parissa. Hänellä on myös kokemusta ja näkemystä nykyaikaisten analytiikkatyökalujen hyödyntämisestä ja analysointiprosessin kehittämisestä.

Janne Käki

Janne Käki

DI,-iOS sovelluskehityksen asiantuntija

Diplomi-insinööri Janne Käki on Suomen kokeneimpia iOS-sovellusten tekijöitä ja iOS-sovelluskehityksen kouluttajia. Hän on työskennellyt täysipäiväisenä iOS-sovelluskehittäjänä vuodesta 2010, ollut mukana tekemässä noin viittäkymmentä eri sovellusta ja opettanut iOS-tekemisen perusteet vielä useammalle ihmiselle.