Corellian asiantuntijoilla  on ensikäden ja käytännön kokemusta koulutusaiheistaan oikeassa työelämässä. Olet varmasti hyvissä käsissä!

Antti

Antti Roine

CEO, Partner, Microsoft Certified Trainer

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä.

Sähköposti: antti.roine@corellia.fi
Puhelin: +358 40 837 6189

Arto

Arto Roth

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Administrator Associate, Microsoft Azure Architect Expert, Microsoft Azure Security Engineer

Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä kouluttavana konsulttina ja arkkitehtina Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisujen parissa.

Sähköposti: arto.roth@corellia.fi
Puhelin:  +358 45 181 5177

Heidi

Heidi Enho

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Data Analyst Associate

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti. Viime vuosina hän on työskennellyt pääasiassa Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien.

Sähköposti: heidi.enho@corellia.fi
Puhelin: +358 45 351 9075

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Partner, Adobe Instructor Design&Layout

Juha on jo yli 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös käytännön työkokemusta Adobe-työkalujen parissa.. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain, jos sillä on tavoitteet konkretiassa.

Sähköposti: juha@corellia.fi
Puhelin: +358 40 171 3360

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Partner, CPWA (CPACC+WAS), ACE Web Specialist, Adobe Certified Instructor

Kari on Corellian saavutettavuusasiantuntija ja pitkän linjan kouluttaja; oli kyseessä sitten tekninen toteutus tai sisällöntuotanto. Karin tausta on sovelluskehitystyössä. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.
Karin mottona on: ”Mikään ei ole valmista, mikään ei ole täydellistä eikä mikään ole pysyvää”

Sähköposti: kari@corellia.fi
Puhelin:  +358 44 0700 700

LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/kariselovuo/ 

CPWA, Certified Professional in Web Accessibility logo

Sampo nettiin

Sampo Korkeila

Partner, Instructor, Graphic Designer, Adobe Instructor Design&Layout

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Kouluttajan työhön Sampo ajautui puolivahingossa vuonna 1997 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi
Puhelin: +358 40 510 8032

Myynti ja markkinointi

Mari

Mari Häkkinen

Customer Service and Communications Manager 

Mari on toiminut pitkään erilaisissa osaamisen kehittämisen organisaatioissa. Mari huolehtii asiakkaistamme, koulutustemme käytännöistä ja viestinnästä.

Sähköposti:mari@corellia.fi
Puhelin: +358  44  376  2113

Taru Eronen.

Taru Eronen

Customer Service and Communications Manager

Taru on toiminut pitkään projektityön, koordinoinnin ja resursoinnin parissa. Taru huolehtii asiakkaistamme, koulutustemme käytännöistä ja viestinnästä.

Sähköposti: taru.eronen@corellia.fi
Puhelin: +358 50 360 8080

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiina Lähteenmäki

Sales Manager

Tiina on myyjä, joka jalostaa asiakkaan ideat koulutussuunnitelmaksi ja avustaa tarvittaessa HR- ja IT-tiimiä kehittämishankkeissa. Lisäksi Tiinalla löytyy kokemus yrityspuolen ja julkisen alan konsultointiprojekteista ja niiden läpiviemisestä.

Sähköposti: tiina.lahteenmaki@corellia.fi
Puhelin: +358 50 523 3866

tomi 80x80

Tomi Niemelä

Chief Sales and Marketing Officer, Partner

Tomi on kokenut, ratkaisukeskeinen koulutus- ja konsultointimyyjä, joka huolehtii myynnin lisäksi kumppaniverkostosta, palveluiden markkinoinnista ja yhteistyöstä alan toimijoihin.

Sähköposti: tomi.niemela@corellia.fi
Puhelin: +358 400 556 854

Kumppanikouluttajat

Peter Forsgård

Peter Forsgård

Valokuvaaja

Peter on ollut ammattikuvaaja 80-luvun lopulta ja kuvannut monipuolisesti lähes kaikkia kuvausgenrejä. Valokuvaa Peter on kouluttanut 90-luvun alusta asti ja keskittynyt nimenomaan oman työnsä ohella kuvaavien kouluttamiseen.

Peter on kirjoittanut valokuvauksesta useita kirjoja, Hyvä Kuva, Viestijän Valokuvausopas, sekä kirjasarjan Parempia kuvia. Peter on aktiivinen blogaaja, vlogaaja ja on toisena isäntänä viikoittaisessa valokuva-aiheisessa Valoaalloilla Podacastissa.
Heidi Hentula Google Ads asiantuntija

Heidi Hentula

Google Ads hakusanamainonnan asiantuntija

Heidi Hentulalla on 10 vuoden kokemus markkinoinnista, josta digimarkkinoinnin parissa yli 6 vuoden kokemus. Digimarkkinoinnin osa-alueista vahvuutena on Google Ads -osaaminen, jonka osin kouluttaja on työskennellyt sekä asiantuntijana, että Suomen suurimman hakutiimin vetäjänä ja kehittäjänä. Toimialakokemusta löytyy sekä isoista että pienemmistä verkkokaupoista, B2B:stä, auto-, IT- sekä vakuutusalalta.

Tita Jänkälä

Tita Jänkälä

Ohjaaja, leikkaaja

Tita Jänkälä on yli 20 vuotta alalla toiminut ohjaaja-leikkaaja, jolla on myös vankka pedagoginen koulutus ja kokemus.

Sami Laiho

Sami Laiho

Windows- ja tietoturva-asiantuntija MVP

Sami Laiho on maailman johtavia Windows- ja tietoturva-asiantuntijoita. Sami on työskennellyt Microsoft-maailmassa yli 25 vuotta ja hän on ollut Microsoftin arvostetuimman MVP-statuksen haltija vuodesta 2011. Sami työskentelee jatkuvassa yhteistyössä Microsoftin Redmondin tuoteryhmien kanssa. Sami on valittu vuodesta 2019 alkaen Suomen 100 vaikutusvaltaisimman IT-päättäjän listalle ja on alansa seuratuimpia Twitterissä. Sami kouluttaa ja konsultoi ympäri maailmaa, ja usein hänet löytää puhumasta eri alan konferensseista. Sami on valittu useaan otteeseen Microsoftin suurimpien konferenssien parhaaksi puhujaksi, joten asiantuntemuksen lisäksi voit odottaa mukaansatempaavaa ja viihdyttävää esitystä.

petri mertanen

Petri Mertanen

Google Tag Manager Fundamentals-, Google Ads Fundamentals- ja Google Analytics Qualification -sertifikaatit

Petrillä on yli kymmenen vuoden kokemus analytiikan hyödyntämisestä ja kehittämisestä eri kokoisissa asiakasyrityksissä sekä median parissa. Hänellä on myös kokemusta ja näkemystä nykyaikaisten analytiikkatyökalujen hyödyntämisestä ja analysointiprosessin kehittämisestä.

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

Videograafikko, animaattori, editoija, muusikko, äänimiksaaja, ohjaaja, tuottaja

Otso on tehnyt satoja televisiomainoksia, kymmeniä tv-ohjelmatunnuksia, tv-ohjelmien sekä yritys- ja opetusvideoiden grafiikkaa ja jälkitöitä sekä tilausmusiikkia, videotaidetta sekä kahdeksan albumia levytettyä musiikkia.

markku_kuva

Markku Hyttinen

Digitaalisen grafiikan ammattilainen, yrittäjä sekä kouluttaja

 

Markku on kokenut digitaalisen grafiikan ammattilainen, yrittäjä sekä kouluttaja. Hän on toiminut pelialalla yli 23 vuotta pääasiallisesti yrittäjänä. Koulutukseltaan Markku on Tietokoneanimaattori (SKÄT 1998) ja työt digitaalisen grafiikan parissa hän aloitti vuonna 1999. Oman alan projektien lisäksi Markku on toiminut kouluttajana eri alan yrityksissä ja oppilaitoksissa yli 17 vuoden ajan. Markku on saanut vuosien varrella kiitosta rauhallisesta ja kärsivällisestä koulutustavastaan sekä monipuolisista kursseista ja materiaaleistaan.
Kim

Kim Pihlström

 Microsoft Certified Trainer

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja, joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365.

Jussi

Jussi Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on työskennellyt haastavien IT-ratkaisujen parissa jo 90-luvulta lähtien. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on keskittynyt erityisesti Azure-toteutuksiin. Aiemmin mm. Microsoftilla työskennelleellä, hänellä on laaja ja syvällinen kokemus myös Power Platform-ratkaisuista ja tietoturvatoteutuksista.

Ilkkasuvanto

Ilkka Suvanto

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Certified Technology Specialist

Ilkka Suvanto on Microsoft sertifioitu MCT kouluttaja, jolla on kokemusta Microsoft Project -sovellusten kouluttamisesta jo vuodesta 2003 lähtien. Hän toimii konsulttina ja kouluttajana Microsoftin pilvituotteiden parissa pääpainona Project -tuotteet, M365 Power Platform (Power Apps, Power Automate, Power BI), sekä Teamsin käyttö yrityksen toimintakulttuurissa.

antti-kujamaki

Antti Kujamäki

Principal Architect

Antti on kokenut IT-ammattilainen, jolla on yli 15 vuoden kokemus eri näköisten ja kokoisten ympäristöjen suunnittelusta, hallinnasta ja turvaamisesta. Not Bad Securityllä Antti toimii yhteistyössä asiakkaiden ja kumppanien kanssa auttaakseen heitä rakentamaan turvallisia ja varmatoimisia pilvi -ja hybrid ympäristöjä.

sami isoaho

Sami Isoaho

Microsoft Certified Trainer
Azure Solutions Architect Expert, Microsoft Cybersecurity Architect Expert, Microsoft Certified Technology Specialist.

Sami on työskennellyt reilun neljännesvuosisadan tietoliikenteen ja tietoturvan parissa. Koulutuskokemusta hänellä on 90-luvulta asti. Aiemmin Sami on työskennellyt mm. Microsoftilla arkkitehtina ja VMwarella ratkaisuarkkitehtina. Samin alaa ovat Azure infra, tietoliikenne ja tietoturva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juha Huttunen

Microsoft Certified Trainer, Power Platform Solution Architect Expert

Juhalla on yli 20 vuoden IT-alan kokemus. Juha on Microsoft sertifioitu kouluttava konsultti ja pilvimaailmassa hän keskittyy pääasiassa Power Platform arkkitehtuuriin ja Dynamics 365 CE järjestelmiin.

Aku Suonpää

Aku Suonpää

Aku on toiminut IT-alalla vuodesta 2004, olen erikoistunut päätelaitehallintaan. Asiantuntemukseni kattaa laajasti eri alustat ja teknologiat. Olen erityisen perehtynyt Intuneen ja Configuration Manageriin ja hallitsen laitealustojen, kuten Windowsin, iOS:n, Androidin ja MacOS:n, nyanssit.  Lisäksi olen syvällisesti perehtynyt Defender for Endpoint -tietoturvaratkaisuun. Erityinen intohimoni on siirtää nykyiset on-prem päätelaitehallinnan ratkaisut pilvipohjaisiksi. Olen aina pyrkinyt olemaan teknologian eturintamassa ja tarjoamaan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja.

erkki renvall

Erkki Renwall

Erkki kouluttaa laajasti Office- ja Adobe-ohjelmia ja vahvinta osaamisaluetta on vaativat Excel-aiheet ja Power BI. Osaamisalueena hänellä on myös SQL-tietokannat, ohjelmointikielet ja projektinjohto- koulutukset.  Lisäksi Erkki on mukana asiantuntijana eri konsultointiprojekteissa.

juhana liesimaa

Juhana Liesimaa

Juhana kouluttaa laajasti Office-ohjelmia ja Microsoft 365 -ratkaisuja sekä konsultoi yrityksiä kehittämis- ja raportointiprojekteissa. Hänen vahvinta osaamisaluetta on Excelin vaativa käyttö ja Power BI.