Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

 

Search

Corellian tiimi

Meistä lyhyesti

Corellia Helsinki – Koulutusyritys Helsingin sydämessä

Olemme suomalainen koulutusyritys, jonka omistus on asiantuntijoillamme. Vuonna 2023 juhlimme 10. toimintavuottamme ja asiakasorganisaatioita on kertynyt jo noin 2000. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta toimialueenamme on koko Suomi. Toteutamme koulutukset ja konsultoinnit suomeksi ja englanniksi. Meidät tunnetaan laadukkaiden, räätälöityjen lähi- ja etäkoulutusten järjestäjänä ja ajankohtainen julkinen kurssitarjonta palvelee eri alojen asiantuntijoita.

Nimemme alkuperä juontaa Star Wars -elokuvan sankarin kotiplaneetasta ja leikkimielisesti kutsumme henkilöstöämme koulutusaluksemme jäsenistöksi. Tiloissamme voit ihastella mm. fanituotteita.

Corellian asiantuntijoilla on ensikäden ja käytännön kokemusta koulutusaiheistaan oikeassa työelämässä.

Olet varmasti hyvissä käsissä!

Myynti ja markkinointi

Tomi Niemelä

Chief Sales and Marketing Officer, Partner

Tomi on kokenut, ratkaisukeskeinen koulutus- ja konsultointimyyjä, joka huolehtii myynnin lisäksi kumppaniverkostosta, palveluiden markkinoinnista ja yhteistyöstä alan toimijoihin.

Sähköposti: tomi.niemela@corellia.fi
Puhelin: +358 400 556 854

Tiina Lähteenmäki

Tiina Lähteenmäki

Sales Manager

Tiina on myyjä, joka jalostaa asiakkaan ideat koulutussuunnitelmaksi ja avustaa tarvittaessa HR- ja IT-tiimiä kehittämishankkeissa. Lisäksi Tiinalla löytyy kokemus yrityspuolen ja julkisen alan konsultointiprojekteista ja niiden läpiviemisestä.

Sähköposti: tiina.lahteenmaki@corellia.fi
Puhelin: +358 50 523 3866

Taru Eronen

Customer Service and Communications Manager

Taru on toiminut pitkään projektityön, koordinoinnin ja resursoinnin parissa. Taru huolehtii asiakkaistamme, koulutustemme käytännöistä ja viestinnästä.

Sähköposti: taru.eronen@corellia.fi
Puhelin: +358 50 360 8080

Mari Häkkinen

Customer Service and Communications Manager

Mari on toiminut pitkään erilaisissa osaamisen kehittämisen organisaatioissa. Mari huolehtii asiakkaistamme, koulutustemme käytännöistä ja viestinnästä.

Sähköposti: mari@corellia.fi
Puhelin: +358 44 376 2113

Kouluttajat

Corellian kaikilla kouluttajilla on pitkä oman alansa kokemus ja kouluttavat aiheita sillä käytännönläheisellä tavalla, jonka omakohtainen työkokemus on parhaaksi osoittanut.

Antti Roine.

Antti Roine

CEO, Partner, Microsoft Certified Trainer

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä.

Sähköposti: antti.roine@corellia.fi
Puhelin: +358 40 837 6189

Arto Roth.

Arto Roth

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Administrator Associate, Microsoft Azure Architect Expert, Microsoft Azure Security Engineer

Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä kouluttavana konsulttina ja arkkitehtina Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisujen parissa.

Sähköposti: arto.roth@corellia.fi
Puhelin:  +358 45 181 5177

Heidi Enho.

Heidi Enho

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Data Analyst Associate

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti. Viime vuosina hän on työskennellyt pääasiassa Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien.

Sähköposti: heidi.enho@corellia.fi
Puhelin: +358 45 351 9075

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Partner, Adobe Instructor Design&Layout

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.
Juhan motto: Ääntä päin, tunteella!

Sähköposti: juha@corellia.fi
Puhelin: +358 40 171 3360

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Partner, CPWA (CPACC+WAS)

Kari on Corellian saavutettavuusasiantuntija verkkotekniikoiden kouluttaja. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.

Sähköposti: kari@corellia.fi
Puhelin:  +358 44 0700 700

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Partner, Instructor, Graphic Designer, Adobe Instructor Design&Layout

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Vuodesta 1997 lähtien Sampo on toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi
Puhelin: +358 40 510 8032

Kumppanikouluttajat

Corelliassa koulutuksia pitävät myös useat oman alansa ammattilaiset, jotka aiheeseen liittyvän päivätyönsä ohessa kouluttavat samaa aihetta kursseillaan. Saat siis varmasti käytännössä toimivaksi todettuja ohjeita ja toimintatapoja, et pelkkää teoriaa.

Peter Forsgård.

Peter Forsgård

Valokuvaaja

Peter on ollut ammattikuvaaja 80-luvun lopulta ja kuvannut monipuolisesti lähes kaikkia kuvausgenrejä. Valokuvaa Peter on kouluttanut 90-luvun alusta asti ja keskittynyt nimenomaan oman työnsä ohella kuvaavien kouluttamiseen.

Peter on kirjoittanut valokuvauksesta useita kirjoja, Hyvä Kuva, Viestijän Valokuvausopas, sekä kirjasarjan Parempia kuvia. Peter on aktiivinen blogaaja, vlogaaja ja on toisena isäntänä viikoittaisessa valokuva-aiheisessa Valoaalloilla Podacastissa

Heidi Hentula.

Heidi Hentula

Google Ads hakusanamainonnan asiantuntija

Digimarkkinoinnin strategi Heidi Hentula on hankkinut 15 vuoden aikana syvällistä tietämystä digimarkkinoinnin eriosa-alueista. Lisäksi hän on perustaja digimarkkinointitoimistossa, jossa työskentelee useita alan ammattilaisia. 

Heidi on toiminut monipuolisissa rooleissa, mukaanlukien kouluttajana, asiantuntijana ja Suomen suurimman hakumainonnan tiiminvetäjänä ja uudistajana.  Hänen toimialakokemuksensa on laaja, ulottuen isoista verkkokaupoista pienempiin, B2B-sektoriin, autoalaan, IT-sektoriin ja vakuutusalalle.

Tita Jänkälä.

Tita Jänkälä

Ohjaaja, leikkaaja

Tita Jänkälä on yli 20 vuotta alalla toiminut ohjaaja-leikkaaja, jolla on myös vankka pedagoginen koulutus ja kokemus.

Sami Laiho

Sami Laiho

Windows- ja tietoturva-asiantuntija MVP

Sami Laiho on maailman johtavia Windows- ja tietoturva-asiantuntijoita. Sami on työskennellyt Microsoft-maailmassa yli 25 vuotta ja hän on ollut Microsoftin arvostetuimman MVP-statuksen haltija vuodesta 2011. Sami työskentelee jatkuvassa yhteistyössä Microsoftin Redmondin tuoteryhmien kanssa. Sami on valittu vuodesta 2019 alkaen Suomen 100 vaikutusvaltaisimman IT-päättäjän listalle ja on alansa seuratuimpia X:ssä (ent. Twitter). Sami kouluttaa ja konsultoi ympäri maailmaa, ja usein hänet löytää puhumasta eri alan konferensseista. Sami on valittu useaan otteeseen Microsoftin suurimpien konferenssien parhaaksi puhujaksi, joten asiantuntemuksen lisäksi voit odottaa mukaansatempaavaa ja viihdyttävää esitystä.

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

Videon moniottelija

Pitkän linjan ammattilainen jolla on runsas kokemus mm. tv-mainosten tekijänä.

Markku Hyttinen

Digitaalisen grafiikan ammattilainen, yrittäjä sekä kouluttaja

Markku on kokenut digitaalisen grafiikan ammattilainen, yrittäjä sekä kouluttaja. Hän on toiminut pelialalla yli 23 vuotta pääasiallisesti yrittäjänä. Koulutukseltaan Markku on Tietokoneanimaattori (SKÄT 1998) ja työt digitaalisen grafiikan parissa hän aloitti vuonna 1999. Oman alan projektien lisäksi Markku on toiminut kouluttajana eri alan yrityksissä ja oppilaitoksissa yli 17 vuoden ajan. Markku on saanut vuosien varrella kiitosta rauhallisesta ja kärsivällisestä koulutustavastaan sekä monipuolisista kursseista ja materiaaleistaan.

Kim Pihlström.

Kim Pihlström

Microsoft Certified Trainer

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja, joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365.

Jussi Roine.

Jussi Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa.

Ilkka Suvanto

Microsoft Certified Trainer

Ilkka Suvanto on Microsoft sertifioitu MCT kouluttaja, jolla on kokemusta Microsoft Project -sovellusten kouluttamisesta jo vuodesta 2003 lähtien. Hän toimii konsulttina ja kouluttajana Microsoftin pilvituotteiden parissa pääpainona Project -tuotteet, M365 Power Platform (Power Apps, Power Automate, Power BI), sekä Teamsin käyttö yrityksen toimintakulttuurissa.

Antti Kujamäki

Antti Kujamäki

Principal Architect

Antti on kokenut IT-ammattilainen, jolla on yli 15 vuoden kokemus eri näköisten ja kokoisten ympäristöjen suunnittelusta, hallinnasta ja turvaamisesta. Not Bad Securityllä Antti toimii yhteistyössä asiakkaiden ja kumppanien kanssa auttaakseen heitä rakentamaan turvallisia ja varmatoimisia pilvi -ja hybrid ympäristöjä.

Sami Isoaho.

Sami Isoaho

Azure Solutions Architect Expert, Microsoft Cybersecurity Architect Expert, Microsoft Certified Technology Specialist, Microsoft Certified Trainer

Sami on työskennellyt reilun neljännesvuosisadan tietoliikenteen ja tietoturvan parissa. Koulutuskokemusta hänellä on 90-luvulta asti. Aiemmin Sami on työskennellyt mm. Microsoftilla arkkitehtina ja VMwarella ratkaisuarkkitehtina. Samin alaa ovat Azure infra, tietoliikenne ja tietoturva.

Juha Huttunen

Juha Huttunen

Microsoft Certified Trainer, Power Platform Solution Architect Expert

Juhalla on yli 20 vuoden IT-alan kokemus. Juha on Microsoft sertifioitu kouluttava konsultti ja pilvimaailmassa hän keskittyy pääasiassa Power Platform arkkitehtuuriin ja Dynamics 365 CE -järjestelmiin.

Aku Suonpää

Aku Suonpää

Aku on toiminut IT-alalla vuodesta 2004 ja erikoistunut päätelaitehallintaan. Asiantuntemus kattaa laajasti eri alustat ja teknologiat. Aku on erityisesti perehtynyt Intuneen ja Configuration Manageriin ja hallitsee laitealustojen, kuten Windowsin, iOS:n, Androidin ja MacOS:n, nyanssit. Lisäksi hän on syvällisesti perehtynyt Defender for Endpoint -tietoturvaratkaisuun. Erityinen intohimo on siirtää nykyiset on-prem päätelaitehallinnan ratkaisut pilvipohjaisiksi. Aku on aina pyrkinyt olemaan teknologian eturintamassa ja tarjoamaan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja.

Erkki Renwall

Erkki Renwall

Erkki kouluttaa laajasti Office- ja Adobe-ohjelmia ja vahvinta osaamisaluetta on vaativat Excel-aiheet ja Power BI. Osaamisalueena hänellä on myös SQL-tietokannat, ohjelmointikielet ja projektinjohtokoulutukset. Lisäksi Erkki on mukana asiantuntijana eri konsultointiprojekteissa.

Juhana Liesimaa

Juhana Liesimaa

Juhana kouluttaa laajasti Office-ohjelmia ja Microsoft 365 -ratkaisuja sekä konsultoi yrityksiä kehittämis- ja raportointiprojekteissa. Hänen vahvinta osaamisaluetta on Excelin vaativa käyttö ja Power BI.