Valokuvaaja, graafinen suunnittelija, sovelluskehittäjä, leikkaaja ohjaaja…
Corellian asiantuntijoilla  on ensikäden ja käytännön kokemusta koulutusaiheistaan oikeassa työelämässä. Olet varmasti hyvissä käsissä!

Juha Laamanen

Juha Laamanen

CEO, Partner, Adobe Certified Instructor
Juha on lähes kymmenen vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.
Juhan motto: Ääntä päin, tunteella!

Sähköposti: juha@corellia.fi
Puhelin: +358 40 171 3360

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Partner, Instructor, Graphic Designer,  Adobe Certified Expert – Design Master
Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Kouluttajan työhön Sampo ajautui puolivahingossa vuonna 1997 ja on siitä lähtien toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi
Puhelin: +358 40 510 8032

Kari Selovuo, Partner, ACE Web Specialist, Adobe Certified Instructor

Kari Selovuo

Partner, ACE Web Specialist, Adobe Certified Instructor
Kari on pitkän linjan kouluttaja; oli kyseessä sitten tekninen toteutus tai sisällöntuotanto. Karin tausta on sovelluskehitystyössä. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.
Karin mottona on: ”Mikään ei ole valmista, mikään ei ole täydellistä eikä mikään ole pysyvää”

Sähköposti: kari@corellia.fi
Puhelin:  +358 44 0700 700


Myynti ja markkinointi

mari_hakkinen_500x500

Mari Häkkinen

Customer Service and Communications Manager

Mari on toiminut pitkään erilaisissa osaamisen kehittämisen organisaatioissa. Mari huolehtii asiakkaistamme, koulutustemme käytännöistä ja viestinnästä.

Sähköposti: mari@corellia.fi
Puhelin: +358 40 707 0202


Freelancerit

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

Videon moniottelija

Tita Jänkälä

Tita Jänkälä

Ohjaaja, leikkaaja

Janne Käki

Janne Käki

DI,-iOS sovelluskehityksen asiantuntija

Diplomi-insinööri Janne Käki on Suomen kokeneimpia iOS-sovellusten tekijöitä ja iOS-sovelluskehityksen kouluttajia. Hän on työskennellyt täysipäiväisenä iOS-sovelluskehittäjänä vuodesta 2010, ollut mukana tekemässä noin viittäkymmentä eri sovellusta ja opettanut iOS-tekemisen perusteet vielä useammalle ihmiselle.