+358 40 7070202
Search

Web-suunnittelu ja tekniikka -kurssit

Verkossa julkaisemien on arkea ja yhä useamman markkinointi- ja viestintäalan henkilön työtä. Verkkojulkaisun tekniikat on osattava vaikka ei verkkosivuja tuottaisikaan. Tavallisessa sisällöntuotannossa oikein käytetyt elementit, otsikot, hyvin tuotettu teksti ja kuvat ovat tärkeitä sivuston toiminann kannalta. Oikein tuotettu sisältö hyödyttää hakukoneoptimointia (SEO) ja parantaa saavutettavuutta mahdollistaen sisällön kaikille käyttäjille.

HTML- ja CSS-kurssit

HTML ja CSS ovat kaksi verkon kolmesta tukijalasta. Kolmas on JavaScript. HTML ja CSS osaaminen on osa modernia julkaisutyötä, sillä kaikki verkossa julkaistu sisältö on HTML muodossa ja kaikki ulkoasumuotoilut CSS-tyyleillä toteutettu. Oikein tuotettu HTML on ensiarvoisen tärkeää ja kriittistä mm. hakukoneoptimoinnin ja saavutettavuuden toteutumisen kannalta. 

Corellian HTML-kursseilla opit ymmärtämään sivujen oikean rakenteen ja hyvin tehdyn toteutuksen merkityksen. CSS-kursseilla opit muokkaamaan sivustosi ulkoasua sisällön asemoinnista pienten yksityiskohtien visuaaliseen ilmeeseen käyttäen CSS-tyylejä oikein ja tehokkaasti. Näiden koulutusten opeilla opit myös ymmärtämään valmiita CSS sovelluskehysten koodia ja muokkaamaan valmiita toteutuksia omiin tarpeisiisi. 

Figma Jam kurssi

Figma Jamilla teet luovaa ideointia, konseptisuunnittelua, palaverointia sekä suunnitelmien toteutusta yhteistyössä tiimisi kanssa. Figma Jam toimii suoraan selaimessa ilman erillisen ohjelmiston asentamista. Kurssilla opit parhaat käytännöt, joilla parannat tiimityösi tehokkuutta.
Kesto 0.5 pv
Hinta 590 €

CSS ja verkkosivujen ulkoasu

Verkkosivujen visuaalinen ulkoasu toteutetaan aina CSS-tyyleillä. CSS-tyyleillä saat sivustostasi juuri haluamasi näköisen; voit luoda uutta tai muokata valmista kunhan ymmärrät miten CSS toimii.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

Muokkaa WordPress sivuston ulkoasua omilla CSS muotoiluilla

WordPressin teemat ovat hyvin monipuolisesti muokattavissa, mutta aina ei kaikkea saa mieluisekseen. Silloinkin kun teeman keinot loppuvat ,voi ulkoasua säätää omilla CSS-muotoilulla. Tällä kurssilla opit miten. Kurssin painotus on CSS tekniikoissa erityisesti WordPress ympäristössä.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

HTML ja CSS perusteet

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka voivat työssään tarvita webissä julkaisemista mutta tekniikat eivät ole vielä tuttuja. Tällä kurssilla opit kaiken olennaisen HTML:n ja CSS:n uusimmistakin ominaisuuksista.
Kesto 2 pv
Hinta 990 €

WordPress koulutukset

WordPress on maailman eniten käytetty julkaisujärjestelmä. Vaikka WordPress itsessään on ilmainen tarvitaan toteutuksissa yleensä maksullisia osia ja palveluita. WordPressin ympärillä onkin valtava ekosysteemi. Esimerkiksi pelkästään toiminnallisuutta tarjoavia lisäosia on tarjolla lähemmäs 60 000. 

Markkinaosuutensa ja muokattavuutensa vuoksi WordPress on myös erinomainen valinta uuden verkkosivuston alustaksi. Vaikka WordPress on helpohko ottaa käyttöön omatoimisesti, on syytä hallita sen perusteet osatakseen tehdä oikeat valinnat heti sivuston suunnittelun ja toteutuksen alkuvaiheessa välttyäkseen myöhemmiltä ongelmilta. Samalla varmistat sivustolle pitkän käyttöiän ja turvallisen ylläpidon.

WordPress-sivuston rakentamisessa onkin syytä ymmärtää asioita pintaa syvemmältä. Silloin vältyt virheiltä ja pettymyksiltä tulevaisuudessa ja saa mielenrauhaa ja itsevarmuutta tekemiseen.

Woocommerce verkkokauppa WordPressillä

Woocommerce on WordPressin verkkokauppalaajennus, joka integroituu saumattomasti WordPress-sivustoon ja on monipuolisesti räätälöitävissä niin pienten kuin isojenkin verkkokauppojen tarpeisiin. Woocommerce on kohtuullisen helposti itse toteutettava ja ylläpidettävä verkkokauppa. Perusta kätevästi oma verkkokauppasi.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

WordPress tutuksi

Tällä puolenpäivän kurssilla opit ymmärtämään verkkosivuston luomiseen tarvittavat perusteet alkaen web-palvelintilan hankkimisesta sivusto toteuttamiseen käytettäviin tekniikoihin ja erityisesti WordPressin rakenteen.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

WordPress lohkoteema työkaluna

WordPressin moderni tapa toteuttaa sivustojen ulkoasun muokkaus samoin kuin sisällöntuotanto perustuu lohkoihin; muokattaviin sisältöelementteihin. Tällä kurssilla perehdyt sivustojen toteuttamiseen tekniikalla, johon WordPress kehittyy.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

WordPress-sivusto Elementorilla

Elementor on ehkä eniten käytetty sivurakennuslisäosa, jolla voi toteuttaa näyttäviä sivustoja kokonaan ilman koodiin kajoamista. Elementorin avulla ei-koodiorientoitunut henkilö pystyy itsenäisesti toteuttamaan näyttävän ja toiminnallisen sivuston. Joko itselleen tai vaikka asiakkaalleen.
Kesto 1 pv
Hinta 990 €

Yrityssivusto WordPressillä: suunnittelu ja ylläpito

WordPress on maailman yleisin sisällöhallintajärjestelmä eikä suotta. WordPress on helposti muokattavissa ja se soveltuu niin suurten kuin pienten sivustojen tarpeisiin. Sen sisältö ja ominaisuudet ovat laajalti räätälöitävissä valmilla lisäosilla tai vaikka omalla kehitystyöllä. WordPress on kustannustehokas ja turvallinen valinta verkkosivuston julkaisujärjestelmäksi. Tällä kussilla opit WordPressin parhaat käytännöt ja miten sovellat niitä eduksesi.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Muokkaa WordPress sivuston ulkoasua omilla CSS muotoiluilla

WordPressin teemat ovat hyvin monipuolisesti muokattavissa, mutta aina ei kaikkea saa mieluisekseen. Silloinkin kun teeman keinot loppuvat ,voi ulkoasua säätää omilla CSS-muotoilulla. Tällä kurssilla opit miten. Kurssin painotus on CSS tekniikoissa erityisesti WordPress ympäristössä.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

WordPress sisällöntuottajalle

WordPress sisällöntuottajalle -kurssilla keskitytään nimenomaan sisällön tuottamisessa tarvittaviin toiminnallisuuksiin ja siihen miten tuotat tarvitsemasi kaltaista sisältöä sivuillesi.
Kesto 1 pv
Hinta 780 €

Kouluttajat

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Kari on Corellian saavutettavuusasiantuntija verkkotekniikoiden kouluttaja. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. 

Kari on ollut mukana webin tekemisessä jo alkuajoista saakka ja tehnyt mm. WordPress sivustoja yli 15 vuoden ajan.

Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.

Sähköposti: kari@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi