+358 40 7070202
Search

Power BI

Corellian Power BI -koulutuksissa opit sujuvien työtapojen lisäksi toteuttamaan mahdollisimman helposti ylläpidettäviä, toimivia ja fiksuja raportointiratkaisuita.

Mielenkiintoiset esimerkit ja käytännön harjoitukset tukevat oppimista ja kursseilta saatava sähköinen kattava aineisto helpottaa aiheiden kertaamista ja lisäopiskelua. Kouluttajamme vastaa mielellään kysymyksiin ja ohjaa eteenpäin myös kurssin jälkeen.

Power BI on hieno ja hyvin monipuolinen väline ja raportointi sisältää useita työvaiheita.

Power BI koulutukset

Sinustako Power BI -taitaja? Haluatko oppia visualisoimaan ja analysoimaan tietoa sekä automatisoimaan raportointia?

Opit Power BI -kursseillamme mm.

  1. laatimaan kyselyitä ja muokkaamaan dataa Power Queryllä,
  2. yhdistelemään tauluja sekä toteuttamaan muita tiedon mallinnustoimenpiteitä,
  3. hyödyntämään DAX-kieltä mittareiden, laskennallisten sarakkeiden ja taulujen luonnissa,
  4. laatimaan raportteja sekä koontinäyttöjä,
  5. sekä jakamaan että hyödyntämään jaettua sisältöä Power BI -pilvipalvelussa.

Tutustu alla olevaan Power BI -koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Tai pyydä tarjous teille asiakaskohtaisesti järjestettävästä Power BI -koulutuksesta, -katsauksesta tai omaan dataan perustuvasta työpajasta.

Power BI perusteet -kurssilla (2pv) saat hyvän perusosaamisen raporttitiedostojen laatimisen eri työvaiheista, jonka jälkeen voit jatkaa taitojesi syventämistä eri teemoihin keskittyvillä Power BI jatkokursseilla. Peruskurssi antaa myös erinomaiset taustatiedot sekä lisämateriaalia omatoimisen opiskelun pohjaksi.

Microsoftin ns. virallinen 3-päiväinen PL-300 -kurssi (ent. DA-100) valmentaa Power BI -testiin ja sisältää hyvin tiiviissä paketissa aiheita sekä Corellian peruskurssilta että eri jatkokursseilta. Aiemmasta Power BI Desktop -käyttökokemuksesta on etua, jos osallistut PL-300 -kurssille ja suunnittelet sertifioitumista. Kurssin nimi sekä sertifiointitesti päivittyivät maaliskuussa 2022 ja uudeksi nimeksi tuli PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst.

Kurssit

Kouluttajat

Heidi Enho.

Heidi Enho

Microsoft Certified Trainer ja Microsoft Data Analyst Associate

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti ja hän on auttanut lukuisia suomalaisia organisaatioita saamaan datasta enemmän irti. Hän on työskennellyt Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien ja toteuttanut raportointiratkaisuita monipuolisesti eri toimialoille. Heidin kursseilta saakin mainioita ideoita ja käytännön ratkaisumalleja erilaisiin liiketoiminnan raportointitarpeisiin.

Heidi kirjoittaa tunnettua HExcelligent.fi -blogia ja on ollut mukana käynnistämässä suomalaista Microsoft BI & Power BI -käyttäjäkerhoa. Hän on yksi harvoista suomalaisista asiantuntijoista, jotka ovat saavuttaneet Microsoftin Most Valuable Professional -tunnustuksen. Heidi oli sekä Power BI MVP että Excel MVP vuosina 2015 – 2020 ja löytyypä cv:stä niinkin erikoinen Microsoftin luottamustehtävä kuin Excelin suomenmestaruuskisojen päätuomarina toimiminen.

Tervetuloa Heidin suosituille ja innostaville Power BI -kursseille oppimaan parhaita käytäntöjä sekä sujuvia työtapoja!

Jos tarvitset apua oikean kurssin valintaan, lähetä viesti Heidille.

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi