+358 40 7070202
Search

Illustrator ja vektorigrafiikka

Adobe Illustrator on monipuolinen vektorigrafiikka-ohjelma, joka taipuu monenlaiseen työtehtävään. Illustratorin avulla luot näyttäviä yritysilmeiden logoja ja infografiikkaa, sekä painoon, että sähköiseen mediaan. Ohjelma on myös monen kuvittajan työkalupakissa ja sitä käytetään myös keskeisenä ohjelman esimerkiksi pakkaussuunnittelussa.

Peruskurssimme avulla otat ohjelman keskeiset asiat tehokkaasti hallintaasi ja voit myös syventää osaamistasi jatkokurssilla, sekä infografiikkaan ja pakkaussuunnitteluun erikoistuneilla kursseillamme. 

Adobe illustrator logo.

Illustrator koulutukset

Adobe Illustratorin osaaminen on elintärkeää graafisille suunnittelijoille, brändäyksen ammattilaisille ja kaikille, jotka haluavat luoda tarkkoja, ammattimaisia ja skaalautuvia graafisia elementtejä. Se on keskeinen työkalu monille julkaisualan asiantuntijoille, jotka työskentelevät erilaisten painotuotteiden ja digitaalisten julkaisujen parissa.

Toisin kuin pikselipohjaiset ohjelmat (kuten Photoshop), Illustratorin avulla luodut kuvat ovat skaalautuvia ilman laadun heikkenemistä, mikä tekee siitä erinomaisen työkalun graafiseen suunnitteluun.

Miksi Illustratorin opiskelu on hyödyllistä julkaisualan työntekijöille?

  1. Vektorigrafiikan voima: Illustrator mahdollistaa terävien, skaalautuvien ja resoluutiosta riippumattomien graafisten elementtien luomisen, olipa kyseessä sitten pieni ikoni tai suuri juliste.
  2. Logot ja brändäys: Illustrator on alan standardi logon suunnitteluun ja brändäyselementtien luontiin, jotka voidaan skaalata mihin tahansa kokoon ilman laadun menetystä.
  3. Monimutkaisten kuvitusten luonti: Illustratorissa voit luoda monimutkaisia vektoripohjaisia kuvituksia, karttoja ja infografiikkaa.
  4. Yhteensopivuus ja integraatio: Kuten muutkin Adobe-ohjelmat, Illustrator integroituu saumattomasti muiden Creative Cloud -sovellusten, kuten Photoshopin ja InDesignin, kanssa.
  5. Tarkkuus ja hallinta: Illustratorin työkalut, kuten Bézier-käyrät, tarjoavat huippuluokan tarkkuuden ja hallinnan graafisten elementtien suunnittelussa.
  6. Markkinastandardi: Monet graafisen suunnittelun ja julkaisualan työnantajat odottavat Illustratorin hallintaa, koska se on laajasti käytetty ja tunnustettu vektorigrafiikan työkalu.

Kouluttajat

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.

Sähköposti: juha@corellia.fi

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Vuodesta 1997 lähtien Sampo on toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi