+358 40 7070202
Search

Photoshop ja kuvankäsittely

Photoshop – kuvankäsittelyn aatelia. Photoshop on graafisen alan de facto standardi ja kuvankäsittelyn perusteet kuuluvat yleisiin ja usein tarvittuihin taitoihin lähes kaikissa markkinoinnin ja viestinnän työtehtävissä. Corellian kursseilla opit oikeat työtavat ja parhaat käytännöt oman työsi tehostamiseksi ilman turhaa nippelitietoa.

Näillä kursseilla opit käytännön harjoituksien avulla ne ominaisuudet, joita useimmiten tulet tarvitsemaan.

Opi kuvankäsittelyn taidot

Miksi Photoshopin opiskelu on hyödyllistä julkaisualan työntekijöille?

  1. Monipuolisuus: Photoshop tarjoaa työkalut kaikkeen kuvankäsittelyyn liittyvään – valokuvien muokkauksesta mainosten luontiin ja verkkosivujen suunnitteluun.
  2. Ammattimainen lopputulos: Taitavasti käytettynä Photoshop mahdollistaa korkealaatuisten ja ammattimaisten visuaalisten sisältöjen luonnin.
  3. Markkinastandardi: Monet julkaisualan työnantajat odottavat, että työnhakijat osaavat käyttää Photoshopia, koska se on alalla laajasti käytetty ohjelma.
  4. Luovuuden vapaus: Photoshop antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ilmaista itseään luovasti rajoituksitta, avaten oven innovatiiviselle suunnittelulle ja visuaaliselle tarinankerronnalle.
  5. Jatkuva kehitys: Adobe päivittää säännöllisesti Photoshopia, tuoden mukanaan uusia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka pitävät käyttäjänsä ajan tasalla alan viimeisimmistä trendeistä.

Kurssit

Kouluttajat

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.

Sähköposti: juha@corellia.fi

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Vuodesta 1997 lähtien Sampo on toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi