Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

Järjestämme 26.9. suositun Saminarium -tietoturvaseminaarin, ilmoittaudu kesäkuussa ja saat seminaarista early bird -ilmoittautujan edun!

Search

Video ja animaatio

Adoben tehokkaiden video- ja animaatio-ohjelmien avulla luot näyttäviä ja viihdyttäviä toteutuksia. Sukella kattaviin kursseihimme ja löydä, miten voit herättää ideoitasi eloon Adobe Premiere Pron, After Effectsin ja Adobe Animate:n avulla.

Olitpa aloittelija, joka haluaa ottaa perusteet haltuun tai kokenut tekijä, joka haluaa viedä taitonsa seuraavalle tasolle, kurssimme tarjoavat vaiheittaisen ohjauksen ja käytännön harjoituksia auttaakseen sinua hallitsemaan videoiden editointia ja animaatiota.

Video ja animaatio -koulutukset

Adobe After Effects

After Effects on digitaalisen liikkeen grafiikka-, visuaalisten tehosteiden ja kompositoinnin ohjelma, joka on suunniteltu käytettäväksi videopost-tuotantoprosesseissa. Se on erityisen suosittu elokuvien ja TV-tuotantojen tehosteiden, animaatioiden ja graafisten elementtien luomisessa.

Miksi After Effects on tärkeä?

 1. Visuaaliset tehosteet: Mahdollistaa monimutkaisten visuaalisten tehosteiden luomisen ja sovittamisen videomateriaaliin.
 2. Liikkeen grafiikka: Erinomainen työkalu dynaamisten ja animoitujen grafiikoiden, kuten mainos- ja traileri-tekstien, luomiseen.
 3. Kompositointi: Yhdistä eri mediatasoja ja elementtejä saumattomasti yhteen.
 4. Animaatiot: Luo monimutkaisia 2D- ja 3D-animaatioita.
 5. Integraatio: Toimii saumattomasti muiden Adobe-sovellusten, kuten Photoshopin, Illustratorin ja Premiere Pron, kanssa.

Adobe After Effects CC videotuotannossa

Adobe After Effects on vakiinnuttanut asemansa sekä animaation ja luovan sommittelun sovelluksena että ammattimaisen videografiikan ja visuaalisten tehosteiden erikoistyökaluna kaikenlaisissa elokuva-, tv- ja web-tuotannoissa.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

After Effects CC graafikolle

After Effects CC on liikkuvan kuvan monitoimityökalu, jonka avulla saat minkä tahansa kuvan liikkumaan haluamallasi tavalla!
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

After Effects tutuksi

Tällä kurssilla luodaan yleiskatsaus Adobe After Effectsiin, sen käyttötarkoituksiin ja keskeisiin työtapoihin.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

Adobe Premiere Pro

Premiere Pro on ammattimainen videonmuokkausohjelma, joka tarjoaa työkalut videoiden leikkaamiseen, muokkaamiseen ja julkaisemiseen. Se tukee laajaa valikoimaa videoformaatteja, ja sitä käytetään laajalti elokuva-, TV- ja verkkovideotuotannoissa.

Miksi Premiere Pro on tärkeä?

 1. Monipuolinen videonmuokkaus: Tarjoaa kattavat työkalut videon leikkaamiseen, siirtymiin, efekteihin ja värikorjaukseen.
 2. Monen kameran muokkaus: Mahdollistaa useiden kamerakulmien synkronoidun muokkauksen yhtenäiseksi lopputuotokseksi.
 3. Äänieditointi: Sisältää äänieditoinnin ja -miksausvaihtoehdot videoprojekteille.
 4. Adobe-integraatio: Voit helposti tuoda projekteja ja elementtejä muista Adobe-ohjelmista, kuten After Effectsistä, Photoshopista ja Auditionista.
 5. Värinkorjaus ja luokittelu: Kehittyneet työkalut värien säätämiseen ja korjaukseen.

 

Adobe Animate

Aiemmin tunnettu nimellä Flash Professional, Adobe Animate on monipuolinen työkalu 2D-animaatioiden, interaktiivisten verkkosisältöjen ja peligrafiikoiden luomiseen. Se mahdollistaa animoidun sisällön tuottamisen useille alustoille, mukaan lukien web, televisio ja pelit.

Miksi Animate on tärkeä?

 1. Interaktiiviset elementit: Voit luoda interaktiivisia mainoksia, peligrafiikkaa, ja muuta sisältöä verkkoon ja mobiilisovelluksiin.
 2. Monialustainen julkaisu: Yhdellä työkalulla voit luoda sisältöä useille eri alustoille, mukaan lukien HTML5 Canvas, WebGL ja monille muille.
 3. Integroituu muihin Adobe-sovelluksiin: Kuten useimmat Adobe-ohjelmat, Animate toimii saumattomasti yhdessä muiden Creative Cloud -sovellusten, kuten Illustratorin ja Photoshopin, kanssa.

MS-4005: Craft effective prompts for Microsoft Copilot for Microsoft 365

Opit käyttämään Microsoft Copilotia tehokkaasti ja luomaan prompteja, jotka parantavat tuottavuuttasi. Paranna työskentelytehoasi ja hyödynnä Copilotin älykkäitä ominaisuuksia maksimaalisesti!
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Microsoft Fabric – moderni tietoalusta

Microsoft Fabric on kokonaisvaltainen analytiikka-alusta. Kurssin avulla opit ymmärtämään eri työkuormien tarkoituksen ja soveltuvuuden. Käytännön harjoituksissa luodaan useita työkuormia hyödyntävä lähteestä-analyysiin dataputki.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

Azure Arc

Opi hallitsemaan resursseja ja ympäristöjä tehokkaasti sekä Azuressa että sen ulkopuolella Azure Arcin avulla. Tämä kurssi tarjoaa kattavan ymmärryksen Azure Arcista ja sen monipuolisista mahdollisuuksista.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

MS-4007 Copilot For Microsoft 365 User Enablement Specialist

Kurssi on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat tehostaa organisaationsa Microsoft 365 -käyttäjien koulutusta ja käyttöönottoa. Kurssilla opit hyödyntämään Microsoft 365 Copilotin edistyneitä ominaisuuksia, jotta voit parantaa käyttäjäkokemusta ja lisätä tuottavuutta.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

MS-4006: Copilot For Microsoft 365 For Administrators

Kurssilla opit automatisoimaan ja optimoimaan hallintatehtäviä, parantamaan käyttäjäkokemusta ja lisäämään tuottavuutta hyödyntämällä Copilotin kehittyneitä ominaisuuksia.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

SC-5003: Implement Information Protection and Data Loss Prevention by using Microsoft Purview

Kurssi syventää tietämystäsi Microsoftin tietoturvaratkaisuista ja valmistaa sinua käsittelemään tietoturvahaasteita nykypäivän digitaalisessa ympäristössä. Kurssin aikana saat kattavan käsityksen edistyneistä tietoturvakäytännöistä, -työkaluista ja -menetelmistä, joita tarvitaan organisaatiosi tietoturvan vahvistamiseksi
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

SC-5002: Secure Azure services and workloads with Microsoft Defender for Cloud regulatory compliance controls

Kurssi tarjoaa syvällisen ymmärryksen tieteen ja teknologian uusimmista edistysaskelista sekä niiden sovelluksista nykymaailmassa. Tutustumme kehittyneisiin teknologioihin, kuten tekoälyyn, kvanttitietokoneisiin ja bioteknologiaan, sekä näiden teknologioiden vaikutuksiin yhteiskunnassa.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

SC-5001: Configure SIEM security operations using Microsoft Sentinel

Kurssi on suunniteltu antamaan kattavat tiedot ja taidot, jotka ovat välttämättömiä nykypäivän tietoturva-asiantuntijalle. Kurssilla keskitymme Microsoftin tietoturvaratkaisuihin ja niiden tehokkaaseen hyödyntämiseen organisaation tietoturvan hallinnassa.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Saavutettavat PDF-dokumentit InDesignilla ja Acrobatilla

Tällä kertauskurssilla käydään läpi InDesignilla tuotettavien pdf-dokumenttien saavutettavuuden valmistelu, sekä tarkistetaan ja tarvittaessa korjataan tyypillisimmät virhetilanteet Adobe Acrobatin avulla.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

Värinhallinnan perusteet

Tämän kurssin tavoitteena on antaa osallistujille syvällinen ymmärrys värinhallinnan periaatteista ja käytännöistä. Osallistujat oppivat hallitsemaan värejä eri laitteiden ja medioiden välillä, mikä takaa yhdenmukaiset ja korkealaatuiset tulokset kaikissa projekteissa.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

Adobe Firefly ja tekoäly Creative Cloud sovelluksissa

Tällä kurssilla saat yhdellä istumalla haltuun Adoben Creative Cloudin tekoälymahdollisuudet Photoshopin, InDesignin, Illustratorin, Adobe Fireflyn ja Expressin sekä Acrobatin osalta.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Figma Jam kurssi

Figma Jamilla teet luovaa ideointia, konseptisuunnittelua, palaverointia sekä suunnitelmien toteutusta yhteistyössä tiimisi kanssa. Figma Jam toimii suoraan selaimessa ilman erillisen ohjelmiston asentamista. Kurssilla opit parhaat käytännöt, joilla parannat tiimityösi tehokkuutta.
Kesto 0.5 pv
Hinta 590 €

Affinity Publisher peruskurssi

Tervetuloa Affinity Publisher peruskurssille! Tämä kurssi on suunnattu kaikille julkaisutaittoja ja muita suunnittelutöitä tekeville. Affinity Publisher on tehokas ja monipuolinen ohjelmisto, joka tarjoaa ammattitason työkalut monipuolisiin suunnittelutehtäviin – teit sitten laajoja julkaisuja, kuten kirjoja tai lehtiä – tai sitten markkinointimateriaaleja esitteistä someviestintään.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Podcastin tuottaminen

Kurssi on tarkoitettu podcast-tuotantoa suunnittelevalle tai aloittavalle tekijälle.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

AZ-1004: Deploy and configure Azure Monitor

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joiden päivittäiseen työhön tulee kuulumaan Microsoft Azure pilvipalvelun monitorointi ja siihen liittyvä ylläpito.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

AZ-1003: Secure storage for Azure Files and Azure Blob Storage

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joiden päivittäiseen työhön tulee kuulumaan Microsoft Azuren tallennuspalveluiden ylläpito ja konfigurointi.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

AZ-1002: Configure secure access to your workloads using networking with Azure Virtual Network

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joiden päivittäiseen työhön tulee kuulumaan Microsoft Azuren verkkopalveluiden ylläpito ja konfigurointi.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

AI-050 Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service

Tällä kurssilla opit toteuttamaan generatiivisia tekoälyratkaisuja käyttämällä Microsoft Azure OpenAI -palvelua
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Adobe Premiere Pro, After Effects ja Audition tehokkaassa yhteiskäytössä

Tämän kaksipäiväisen kurssin aikana opitaan käyttämään näitä kolmea ohjelmaa yhdessä videoeditoinnin supertyöasemana.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Adobe Express-peruskurssi

Adobe Express on näppärä selaimessa toimiva sovellus, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan sisällöntuotannon moniin kanaviin ilman että käyttäjän tarvitsee hallita ammattilaisten vaativampia sovelluksia.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

Video ja valokuvaus

Kursseillamme opit parhaat käytännöt ja tarpeelliset taidot sekä valo- että videokuvauksesta yritysviestintään.

Adobe Creative Cloud videotuotannossa

Adoben Creative Cloud -tuoteperhe sisältää kattavan valikoiman videoiden tekoon tarkoitettuja työvälineitä. Jokaisella niistä on oma paikkansa videotuotannossa.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

Digikamerasta tehokas työkaveri

Tällä kurssilla opetellaan ottamaan tehot irti normaaleista kuvauskamppeista ja tuottamaan tyylikästä kuvamateriaalia ilman ylimääräistä teknistä jargonia.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

Videon ennakkosuunnittelu ja käsikirjoittaminen

“Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty” pitää paikkansa erityisesti kun tehdään videota, olipa videon esitysalusta sitten netti tai iso näyttö. Preproduction eli tuotannon ennakkosuunnittelu on tärkein osa videon tekoprosessia.
Kesto 1 pv
Hinta 990 €

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Ääni tuo videoon taikaa ja vaikuttavuutta! Videossa äänellä on tärkeä merkitys siinä kuin kuvallakin; usein se on jopa kuvaa tärkeämpi.
Kesto 1 pv
Hinta 990 €

Videokuvauksen ja editoinnin jatkokurssi

Varmuutta työskentelyyn ja laatua videoihin. Tunnetko tarvitsevasi lisäoppia saadaksesi videoistasi laadukkaampia? Haluatko syventää osaamistasi videon suunnittelun, kuvaamisen, äänittämisen ja leikkaamisen suhteen?
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi

Oletko saanut työpaikallasi tehtäväksi kuvata ja editoida videoita ja sinusta on innostavaa tarttua haasteeseen, vaikka et olekaan alan ammattilainen? Videokuvauksen ja -editoinnin peruskurssilla käydään harjoitustöiden avulla läpi koko videon tekemisen prosessi alusta loppuun.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Valo- ja videokuvaus älypuhelimella

Tämän kurssin opeilla parannat huomattavasti älypuhelimilla kuvatun materiaalin laatua! Editointisovelluksena koulutuksessa käytetään Premiere Rushia joka on mahdollista ottaa käyttöön veloituksetta.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Valokuvaus viestinnän ammattilaiselle

Tällä kurssilla opetellaan ottamaan tehot irti normaaleista kuvauskamppeista ja tuottamaan tyylikästä kuvamateriaalia ilman ylimääräistä teknistä jargonia
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Kouluttajat

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

Pitkän linjan ammattilainen jolla on runsas kokemus mm. tv-mainosten tekijänä.

Tita Jänkälä.

Tita Jänkälä

Tita Jänkälä on yli 20 vuotta alalla toiminut ohjaaja-leikkaaja, jolla on myös vankka pedagoginen koulutus ja kokemus.

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Kari on Corellian saavutettavuusasiantuntija verkkotekniikoiden kouluttaja. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.

Sähköposti: kari@corellia.fi

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.

Sähköposti: juha@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi