Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

 

Search

Video ja animaatio

Adoben tehokkaiden video- ja animaatio-ohjelmien avulla luot näyttäviä ja viihdyttäviä toteutuksia. Sukella kattaviin kursseihimme ja löydä, miten voit herättää ideoitasi eloon Adobe Premiere Pron, After Effectsin ja Adobe Animate:n avulla.

Olitpa aloittelija, joka haluaa ottaa perusteet haltuun tai kokenut tekijä, joka haluaa viedä taitonsa seuraavalle tasolle, kurssimme tarjoavat vaiheittaisen ohjauksen ja käytännön harjoituksia auttaakseen sinua hallitsemaan videoiden editointia ja animaatiota.

Video ja animaatio -koulutukset

Adobe After Effects

After Effects on digitaalisen liikkeen grafiikka-, visuaalisten tehosteiden ja kompositoinnin ohjelma, joka on suunniteltu käytettäväksi videopost-tuotantoprosesseissa. Se on erityisen suosittu elokuvien ja TV-tuotantojen tehosteiden, animaatioiden ja graafisten elementtien luomisessa.

Miksi After Effects on tärkeä?

 1. Visuaaliset tehosteet: Mahdollistaa monimutkaisten visuaalisten tehosteiden luomisen ja sovittamisen videomateriaaliin.
 2. Liikkeen grafiikka: Erinomainen työkalu dynaamisten ja animoitujen grafiikoiden, kuten mainos- ja traileri-tekstien, luomiseen.
 3. Kompositointi: Yhdistä eri mediatasoja ja elementtejä saumattomasti yhteen.
 4. Animaatiot: Luo monimutkaisia 2D- ja 3D-animaatioita.
 5. Integraatio: Toimii saumattomasti muiden Adobe-sovellusten, kuten Photoshopin, Illustratorin ja Premiere Pron, kanssa.

Adobe After Effects CC videotuotannossa

Adobe After Effects on vakiinnuttanut asemansa sekä animaation ja luovan sommittelun sovelluksena että ammattimaisen videografiikan ja visuaalisten tehosteiden erikoistyökaluna kaikenlaisissa elokuva-, tv- ja web-tuotannoissa.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

After Effects CC graafikolle

After Effects CC on liikkuvan kuvan monitoimityökalu, jonka avulla saat minkä tahansa kuvan liikkumaan haluamallasi tavalla!
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

After Effects tutuksi

Tällä kurssilla luodaan yleiskatsaus Adobe After Effectsiin, sen käyttötarkoituksiin ja keskeisiin työtapoihin.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

Adobe Premiere Pro

Premiere Pro on ammattimainen videonmuokkausohjelma, joka tarjoaa työkalut videoiden leikkaamiseen, muokkaamiseen ja julkaisemiseen. Se tukee laajaa valikoimaa videoformaatteja, ja sitä käytetään laajalti elokuva-, TV- ja verkkovideotuotannoissa.

Miksi Premiere Pro on tärkeä?

 1. Monipuolinen videonmuokkaus: Tarjoaa kattavat työkalut videon leikkaamiseen, siirtymiin, efekteihin ja värikorjaukseen.
 2. Monen kameran muokkaus: Mahdollistaa useiden kamerakulmien synkronoidun muokkauksen yhtenäiseksi lopputuotokseksi.
 3. Äänieditointi: Sisältää äänieditoinnin ja -miksausvaihtoehdot videoprojekteille.
 4. Adobe-integraatio: Voit helposti tuoda projekteja ja elementtejä muista Adobe-ohjelmista, kuten After Effectsistä, Photoshopista ja Auditionista.
 5. Värinkorjaus ja luokittelu: Kehittyneet työkalut värien säätämiseen ja korjaukseen.

 

Adobe Animate

Aiemmin tunnettu nimellä Flash Professional, Adobe Animate on monipuolinen työkalu 2D-animaatioiden, interaktiivisten verkkosisältöjen ja peligrafiikoiden luomiseen. Se mahdollistaa animoidun sisällön tuottamisen useille alustoille, mukaan lukien web, televisio ja pelit.

Miksi Animate on tärkeä?

 1. Interaktiiviset elementit: Voit luoda interaktiivisia mainoksia, peligrafiikkaa, ja muuta sisältöä verkkoon ja mobiilisovelluksiin.
 2. Monialustainen julkaisu: Yhdellä työkalulla voit luoda sisältöä useille eri alustoille, mukaan lukien HTML5 Canvas, WebGL ja monille muille.
 3. Integroituu muihin Adobe-sovelluksiin: Kuten useimmat Adobe-ohjelmat, Animate toimii saumattomasti yhdessä muiden Creative Cloud -sovellusten, kuten Illustratorin ja Photoshopin, kanssa.

Adobe Premiere Pro, After Effects ja Audition tehokkaassa yhteiskäytössä

Tämän kaksipäiväisen kurssin aikana opitaan käyttämään näitä kolmea ohjelmaa yhdessä videoeditoinnin supertyöasemana.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Adobe Premiere Pro CC jatkokurssi

Oletko leikannut videoita Adobe Premiere Pro:lla jo sen verran, että osaat peruskäytön, mutta nyt haluaisit oppia käyttämään paremmin ohjelman tarjoamia työkaluja ja antaa videoillesi ammattimaisen loppusilauksen – samalla kun tehostat ja nopeutat työskentelyäsi?
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Adobe Premiere Pro CC -peruskurssi

Opit käyttämään Adobe Premiere Prota, ammattitason editointityökalua, joka takaa laadukkaat ja vaikuttavat videot yritysviestintäsi tueksi.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Adobe Premiere Pro CC tutuksi

Adobe Premiere Pro CC on ammattilaisten suosima videon editointityökalu, joka täyttää vaativankin editoijan toiveet.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

Adobe Premiere Rush perusteet

Tämä kurssi sopii kaikille, jotka haluavat ottaa Premiere Rushin tehokkaasti käyttöön tuottaakseen toimivaa ja laadukasta videomateriaalia.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

Adobe Animate CC ja animoidut somemainokset

Videolla saa merkittävästi enemmän huomiota kuin still-kuvalla somemainonnassa. Video ja animaation toimivat tehokkaammin ja tuottavammin esimerkiksi Facebook-mainonnassa kuin pelkät staattiset kuvat. Adobe Animate CC on matalan aloituskynnyksen sovellus, jolla luot tehokkaita animoituja videomainoksia myös somemarkkinointiin.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Adobe Animate CC -perusteet ilmoitusvalmistajalle

Ota aimo harppaus staattisista still-kuvista inspiroiviin bannereihin! Animate CC on työkalusi, kun haluat luoda vuorovaikutteisia animaatioita useisiin käyttöympäristöihin: se on kattava työkalu ilmaisuvoimaisten web-animaatioiden, bannereiden ja interaktiivisen sisällön tuottamiseen. Tällä päivän kurssilla perehdymme Adobe Animate CC -ohjelman käyttöön ja tarvittaviin ominaisuuksiin erityisesti mainosbannereiden valmistuksessa.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

Video ja valokuvaus

Kursseillamme opit parhaat käytännöt ja tarpeelliset taidot sekä valo- että videokuvauksesta yritysviestintään.

Adobe Creative Cloud videotuotannossa

Adoben Creative Cloud -tuoteperhe sisältää kattavan valikoiman videoiden tekoon tarkoitettuja työvälineitä. Jokaisella niistä on oma paikkansa videotuotannossa.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

Digikamerasta tehokas työkaveri

Tällä kurssilla opetellaan ottamaan tehot irti normaaleista kuvauskamppeista ja tuottamaan tyylikästä kuvamateriaalia ilman ylimääräistä teknistä jargonia.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

Videon ennakkosuunnittelu ja käsikirjoittaminen

“Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty” pitää paikkansa erityisesti kun tehdään videota, olipa videon esitysalusta sitten netti tai iso näyttö. Preproduction eli tuotannon ennakkosuunnittelu on tärkein osa videon tekoprosessia.
Kesto 1 pv
Hinta 990 €

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Ääni tuo videoon taikaa ja vaikuttavuutta! Videossa äänellä on tärkeä merkitys siinä kuin kuvallakin; usein se on jopa kuvaa tärkeämpi.
Kesto 1 pv
Hinta 990 €

Videokuvauksen ja editoinnin jatkokurssi

Varmuutta työskentelyyn ja laatua videoihin. Tunnetko tarvitsevasi lisäoppia saadaksesi videoistasi laadukkaampia? Haluatko syventää osaamistasi videon suunnittelun, kuvaamisen, äänittämisen ja leikkaamisen suhteen?
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi

Oletko saanut työpaikallasi tehtäväksi kuvata ja editoida videoita ja sinusta on innostavaa tarttua haasteeseen, vaikka et olekaan alan ammattilainen? Videokuvauksen ja -editoinnin peruskurssilla käydään harjoitustöiden avulla läpi koko videon tekemisen prosessi alusta loppuun.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Valo- ja videokuvaus älypuhelimella

Tämän kurssin opeilla parannat huomattavasti älypuhelimilla kuvatun materiaalin laatua! Editointisovelluksena koulutuksessa käytetään Premiere Rushia joka on mahdollista ottaa käyttöön veloituksetta.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Valokuvaus viestinnän ammattilaiselle

Tällä kurssilla opetellaan ottamaan tehot irti normaaleista kuvauskamppeista ja tuottamaan tyylikästä kuvamateriaalia ilman ylimääräistä teknistä jargonia
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Kouluttajat

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

Pitkän linjan ammattilainen jolla on runsas kokemus mm. tv-mainosten tekijänä.

Tita Jänkälä.

Tita Jänkälä

Tita Jänkälä on yli 20 vuotta alalla toiminut ohjaaja-leikkaaja, jolla on myös vankka pedagoginen koulutus ja kokemus.

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Kari on Corellian saavutettavuusasiantuntija verkkotekniikoiden kouluttaja. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.

Sähköposti: kari@corellia.fi

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.

Sähköposti: juha@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi