+358 40 7070202
Search

Video ja animaatio

Adoben tehokkaiden video- ja animaatio-ohjelmien avulla luot näyttäviä ja viihdyttäviä toteutuksia. Sukella kattaviin kursseihimme ja löydä, miten voit herättää ideoitasi eloon Adobe Premiere Pron, After Effectsin ja Adobe Animate:n avulla.

Olitpa aloittelija, joka haluaa ottaa perusteet haltuun tai kokenut tekijä, joka haluaa viedä taitonsa seuraavalle tasolle, kurssimme tarjoavat vaiheittaisen ohjauksen ja käytännön harjoituksia auttaakseen sinua hallitsemaan videoiden editointia ja animaatiota.

Video ja animaatio -koulutukset

Adobe After Effects

After Effects on digitaalisen liikkeen grafiikka-, visuaalisten tehosteiden ja kompositoinnin ohjelma, joka on suunniteltu käytettäväksi videopost-tuotantoprosesseissa. Se on erityisen suosittu elokuvien ja TV-tuotantojen tehosteiden, animaatioiden ja graafisten elementtien luomisessa.

Miksi After Effects on tärkeä?

 1. Visuaaliset tehosteet: Mahdollistaa monimutkaisten visuaalisten tehosteiden luomisen ja sovittamisen videomateriaaliin.
 2. Liikkeen grafiikka: Erinomainen työkalu dynaamisten ja animoitujen grafiikoiden, kuten mainos- ja traileri-tekstien, luomiseen.
 3. Kompositointi: Yhdistä eri mediatasoja ja elementtejä saumattomasti yhteen.
 4. Animaatiot: Luo monimutkaisia 2D- ja 3D-animaatioita.
 5. Integraatio: Toimii saumattomasti muiden Adobe-sovellusten, kuten Photoshopin, Illustratorin ja Premiere Pron, kanssa.

Adobe Premiere Pro

Premiere Pro on ammattimainen videonmuokkausohjelma, joka tarjoaa työkalut videoiden leikkaamiseen, muokkaamiseen ja julkaisemiseen. Se tukee laajaa valikoimaa videoformaatteja, ja sitä käytetään laajalti elokuva-, TV- ja verkkovideotuotannoissa.

Miksi Premiere Pro on tärkeä?

 1. Monipuolinen videonmuokkaus: Tarjoaa kattavat työkalut videon leikkaamiseen, siirtymiin, efekteihin ja värikorjaukseen.
 2. Monen kameran muokkaus: Mahdollistaa useiden kamerakulmien synkronoidun muokkauksen yhtenäiseksi lopputuotokseksi.
 3. Äänieditointi: Sisältää äänieditoinnin ja -miksausvaihtoehdot videoprojekteille.
 4. Adobe-integraatio: Voit helposti tuoda projekteja ja elementtejä muista Adobe-ohjelmista, kuten After Effectsistä, Photoshopista ja Auditionista.
 5. Värinkorjaus ja luokittelu: Kehittyneet työkalut värien säätämiseen ja korjaukseen.

 

Adobe Animate

Aiemmin tunnettu nimellä Flash Professional, Adobe Animate on monipuolinen työkalu 2D-animaatioiden, interaktiivisten verkkosisältöjen ja peligrafiikoiden luomiseen. Se mahdollistaa animoidun sisällön tuottamisen useille alustoille, mukaan lukien web, televisio ja pelit.

Miksi Animate on tärkeä?

 1. Interaktiiviset elementit: Voit luoda interaktiivisia mainoksia, peligrafiikkaa, ja muuta sisältöä verkkoon ja mobiilisovelluksiin.
 2. Monialustainen julkaisu: Yhdellä työkalulla voit luoda sisältöä useille eri alustoille, mukaan lukien HTML5 Canvas, WebGL ja monille muille.
 3. Integroituu muihin Adobe-sovelluksiin: Kuten useimmat Adobe-ohjelmat, Animate toimii saumattomasti yhdessä muiden Creative Cloud -sovellusten, kuten Illustratorin ja Photoshopin, kanssa.

Video ja valokuvaus

Kursseillamme opit parhaat käytännöt ja tarpeelliset taidot sekä valo- että videokuvauksesta yritysviestintään.

Kouluttajat

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

Pitkän linjan ammattilainen jolla on runsas kokemus mm. tv-mainosten tekijänä.

Tita Jänkälä.

Tita Jänkälä

Tita Jänkälä on yli 20 vuotta alalla toiminut ohjaaja-leikkaaja, jolla on myös vankka pedagoginen koulutus ja kokemus.

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Kari on Corellian saavutettavuusasiantuntija verkkotekniikoiden kouluttaja. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.

Sähköposti: kari@corellia.fi

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.

Sähköposti: juha@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi