+358 40 7070202
Search

WordPress koulutus

WordPress on eniten käytetty julkaisujärjestelmä ja siksi sen osaaminen on erinomaisen hyödyllistä jokaiselle, joka ylläpitää verkkosivustoa tai sen sisältöä. On sitten kyseessä tavallinen yrityksen verkkosivu, Woocommerce verkkokauppa tai vaikkapa lifestyle blogi, saa Corellian kursseilta osaamisen ja ylläpidon varmuutta, jolla tuotat menestyksekästä verkkosisältöä.

WordPress koulutukset

WordPress on maailman eniten käytetty julkaisujärjestelmä. Vaikka WordPress itsessään on ilmainen, tarvitaan toteutuksissa yleensä maksullisia osia ja palveluita. WordPress ympärillä onkin valtava ekosysteemi. Esimerkiksi pelkästään toiminnallisuutta tarjoavia lisäosia on tarjolla lähemmäs 60 000. WordPress-sivuston rakentamisessa onkin syytä ymmärtää asioita pintaa syvemmältä välttyäkseen virheiltä ja pettymyksiltä tulevaisuudessa.

Mikä kurssi sopii minulle?

WordPress-sivustojen ylläpito ja sisällöntuotanto on riippuvainen toteutukseen käytetyistä tekniioista. Siksi myös koulutuksemme jakautuvat näiden tekniikoiden mukaan. 

  • Kaikille aiheille yhteiset perusteet opit WordPress tutuksi -kurssilla.
  • Sivunrakennustyökalulla ja valmisteemaa käyttäen toteutettavan sivuston ylläpitäjälle tai tekijälle soveltuu WordPress Elementorilla -kurssi.
  • WordPressin vakiotyökaluin toteutettavan uuden lohkoteeman käyttäjille soveltuu parhaiten WordPress lohkoteema työkaluna -kurssi.
  • Asiakaskohtaisesti toteutetun kustomoidun sivuston sisällöntuottajalle soveltuu parhaiten WordPress sisällöntuottajalle -kurssi.
  • Laajempaa kokonaisuutta haluavalle sivustoa suunnittelevalle tai ylläpitävälle soveltuu Yrityssivusto WordPressillä: suunnittelu ja ylläpito -kurssi.

Jos olet epätietoinen siitä mitä kurssi sisältää tai sopiiko kurssi tarpeisiisi, voit aina kysyä kouluttajalta. Lähetä viestiä Karille niin valitaan oikea kurssi tai räätälöidään sisältöä vastaamaan tarpeitasi. kari@corellia.fi

Yrityssivusto WordPressillä: suunnittelu ja ylläpito

WordPress on maailman yleisin sisällöhallintajärjestelmä eikä suotta. WordPress on helposti muokattavissa ja se soveltuu niin suurten kuin pienten sivustojen tarpeisiin. Sen sisältö ja ominaisuudet ovat laajalti räätälöitävissä valmilla lisäosilla tai vaikka omalla kehitystyöllä. WordPress on kustannustehokas ja turvallinen valinta verkkosivuston julkaisujärjestelmäksi. Tällä kussilla opit WordPressin parhaat käytännöt ja miten sovellat niitä eduksesi.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

WordPress-sivusto Elementorilla

Elementor on ehkä eniten käytetty sivurakennuslisäosa, jolla voi toteuttaa näyttäviä sivustoja kokonaan ilman koodiin kajoamista. Elementorin avulla ei-koodiorientoitunut henkilö pystyy itsenäisesti toteuttamaan näyttävän ja toiminnallisen sivuston. Joko itselleen tai vaikka asiakkaalleen.
Kesto 1 pv
Hinta 990 €

WordPress tutuksi

Tällä puolenpäivän kurssilla opit ymmärtämään verkkosivuston luomiseen tarvittavat perusteet alkaen web-palvelintilan hankkimisesta sivusto toteuttamiseen käytettäviin tekniikoihin ja erityisesti WordPressin rakenteen.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

WordPress sisällöntuottajalle

WordPress sisällöntuottajalle -kurssilla keskitytään nimenomaan sisällön tuottamisessa tarvittaviin toiminnallisuuksiin ja siihen miten tuotat tarvitsemasi kaltaista sisältöä sivuillesi.
Kesto 1 pv
Hinta 780 €

WordPress lohkoteema työkaluna

WordPressin moderni tapa toteuttaa sivustojen ulkoasun muokkaus samoin kuin sisällöntuotanto perustuu lohkoihin; muokattaviin sisältöelementteihin. Tällä kurssilla perehdyt sivustojen toteuttamiseen tekniikalla, johon WordPress kehittyy.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

Woocommerce verkkokauppa WordPressillä

Woocommerce on WordPressin verkkokauppalaajennus, joka integroituu saumattomasti WordPress-sivustoon ja on monipuolisesti räätälöitävissä niin pienten kuin isojenkin verkkokauppojen tarpeisiin. Woocommerce on kohtuullisen helposti itse toteutettava ja ylläpidettävä verkkokauppa. Perusta kätevästi oma verkkokauppasi.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Muokkaa WordPress sivuston ulkoasua omilla CSS muotoiluilla

WordPressin teemat ovat hyvin monipuolisesti muokattavissa, mutta aina ei kaikkea saa mieluisekseen. Silloinkin kun teeman keinot loppuvat ,voi ulkoasua säätää omilla CSS-muotoilulla. Tällä kurssilla opit miten. Kurssin painotus on CSS tekniikoissa erityisesti WordPress ympäristössä.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

Kouluttaja

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Kari on Corellian saavutettavuusasiantuntija verkkotekniikoiden kouluttaja. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. 

Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.

Sähköposti: kari@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi