+358 40 7070202
Search

WordPress

WordPress on maailman eniten käytetty julkaisujärjestelmä. Vaikka WordPress itsessään on ilmainen, tarvitaan toteutuksissa yleensä maksullisia osia ja palveluita. WordPress ympärillä onkin valtava ekosysteemi. Esimerkiksi pelkästään toiminnallisuutta tarjoavia lisäosia on tarjolla lähemmäs 60 000. WordPress sivuston rakentamisessa onkin syytä ymmärtää asioita pintaa syvemmältä välttyäkseen virheiltä ja pettymyksiltä tulevaisuudessa.

WordPress koulutukset

WordPress on maailman eniten käytetty julkaisujärjestelmä. Vaikka WordPress itsessään on ilmainen, tarvitaan toteutuksissa yleensä maksullisia osia ja palveluita. WordPress ympärillä onkin valtava ekosysteemi. Esimerkiksi pelkästään toiminnallisuutta tarjoavia lisäosia on tarjolla lähemmäs 60 000. WordPress-sivuston rakentamisessa onkin syytä ymmärtää asioita pintaa syvemmältä välttyäkseen virheiltä ja pettymyksiltä tulevaisuudessa.

Mikä kurssi sopii minulle?

WordPress-sivustojen ylläpito ja sisällöntuotanto on riippuvainen toteutukseen käytetyistä tekniioista. Siksi myös koulutuksemme jakautuvat näiden tekniikoiden mukaan. 

  • Kaikille aiheille yhteiset perusteet opit WordPress tutuksi -kurssilla.
  • Sivunrakennustyökalulla ja valmisteemaa käyttäen toteutettavan sivuston ylläpitäjälle tai tekijälle soveltuu WordPress Elementorilla -kurssi.
  • WordPressin vakiotyökaluin toteutettavan uuden lohkoteeman käyttäjille soveltuu parhaiten WordPress lohkoteema työkaluna -kurssi.
  • Asiakaskohtaisesti toteutetun kustomoidun sivuston sisällöntuottajalle soveltuu parhaiten WordPress sisällöntuottajalle -kurssi.
  • Laajempaa kokonaisuutta haluavalle sivustoa suunnittelevalle tai ylläpitävälle soveltuu Yrityssivusto WordPressillä: suunnittelu ja ylläpito -kurssi.

Jos olet epätietoinen siitä mitä kurssi sisältää tai sopiiko kurssi tarpeisiisi, voit aina kysyä kouluttajalta. Lähetä viestiä Karille niin valitaan oikea kurssi tai räätälöidään sisältöä vastaamaan tarpeitasi. kari@corellia.fi

Kouluttaja

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Kari on Corellian saavutettavuusasiantuntija verkkotekniikoiden kouluttaja. Kouluttamisen ja konsultoinnin ohella Kari tekee web-toteutuksia asiakkaille. Käytännön kokemus ja tiedon ajantasaisuus takaa onnistuneen konsultaation ja koulutuksen. 

Sitä paitsi – Kari osaa puhua koodia suomeksi! Niin että asiat ymmärtää ihan maallikkotekijäkin.

Sähköposti: kari@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.