Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

 

Search

Microsoft Dynamics 365

Opi hyödyntämään Dynamics 365 Customer Engagement sovelluksia liiketoimintasi tukemiseen

Kursseilla opit, kuinka hyödyntää Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement -sovelluksia liiketoimintasi kasvattamiseen ja asiakassuhteiden vahvistamiseen. Kurssin suoritettuasi voit käyttää hankkimaasi osaamista luodaksesi käytännöllisiä ja tehokkaita ratkaisuja organisaatiosi tarpeisiin.

 

Microsoft Dynamics 365 koulutukset

Microsoft Dynamics 365 yhdistää CRM- ja ERP-toiminnot yhdeksi kokonaisuudeksi, joka auttaa yritystäsi tehostamaan myyntiä, parantamaan asiakaspalvelua ja optimoimaan liiketoimintaprosesseja. Alla olevat Microsoft Dynamics 365 -koulutukset valmistavat Microsoftin virallisiin sertifiointitesteihin. 

Tule mukaan kursseille ja nosta liiketoimintasi asiakassuhteiden hallinta uudelle tasolle Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement -sovellusten avulla!

Kaikki kurssimme ovat saatavilla luokkaopetuksena Helsingissä. Tarjoamme myös kursseja verkossa, joten voit osallistua Microsoft Dynamics 365 -kurssille etänä mistä ja milloin tahansa.

Kurssit

MB-230 Microsoft Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant

Opi hallitsemaan ja optimoimaan asiakaspalveluprosessit Microsoft Dynamics 365 Customer Service -alustalla. Tämä kurssi tarjoaa syvälliset tiedot ja käytännön taidot, joita tarvitaan tehokkaan asiakaspalvelun ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tutustu työkaluihin, jotka parantavat asiakaskokemusta ja lisäävät organisaatiosi tehokkuutta.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

MB-220 Microsoft Dynamics 365 Customer Insights – Journeys

Opi suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaita asiakaspolkuja Microsoft Dynamics 365 Customer Insightsin avulla! Kurssilla käsitellään keskeiset toiminnallisuudet, tietojen hallinta ja analytiikka sekä asiakaskokemuksen parantaminen personoitujen kampanjoiden kautta.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

MB-210: Microsoft Dynamics 365 Sales

Opi hallitsemaan myyntiprosesseja tehokkaasti Microsoft Dynamics 365 Sales -työkalun avulla. MB-210 -kurssi tarjoaa kattavan perehdytyksen myyntisuppilon hallintaan, asiakastietojen käsittelyyn ja myyntitulosten analysointiin. Tämä kurssi on suunniteltu auttamaan sinua tehostamaan myyntistrategioitasi ja parantamaan liiketoiminnan tuloksia.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Kouluttajat

Juha Huttunen

Juha Huttunen

Microsoft Certified Trainer, Power Platform Solution Architect Expert

Juhalla on yli 20 vuoden IT-alan kokemus. Juha on Microsoft sertifioitu kouluttava konsultti ja pilvimaailmassa hän keskittyy pääasiassa Power Platform arkkitehtuuriin ja Dynamics 365 CE järjestelmiin.

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi