Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

Järjestämme 26.9. suositun Saminarium -tietoturvaseminaarin, ilmoittaudu kesäkuussa ja saat seminaarista early bird -ilmoittautujan edun!

Search

Adobe koulutukset

Corellian Adobe tuotteiden koulutusvalikoima on todella monipuolinen ja kattava. Meiltä löydät oikean kurssin jokaiseen lähtötasoon – olit sitten vasta-alkaja tai kokenut kettu. Kurssivalikoimastamme löytyvät kurssit niin kuvankäsittelyyn kuin kuvittamiseen ja taittamiseen. Teet sitten mainostuotantoa, markkinointia tai vaikka videoeditointia, niin Adobe-koulutuksista löytyy sinulle sopiva kurssi.

Kouluttajamme ovat osaamisalueisiinsa pätevöityneitä alansa kokeneita ammattilaisia, jotka eivät kaihda haastaviakaan kysymyksiä.

adobe-creativecloud-icon
Creative Cloud
adobe-acrobat-icon
Acrobat
adobe-aftereffects-icon
After Effects
adobe-animate-icon
Animate
Adobe illustrator logo.
Illustrator
adobe-indesign-icon
InDesign
adobe-lightroomclassic-icon
Lightroom
adobe-photoshop-logo
Photoshop
adobe-premierepro-icon
Premiere Pro
adobe-substance-icon
Substance

Kouluttajat

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Acrobat, Dimension, Illustrator, InCopy, InDesign ja Photoshop

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Illustrator, InDesign, Lightroom,  Photoshop ja Premiere Rush

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

After Effects ja Premiere Pro

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Animate

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Photoshop ja kuvankäsittely

Photoshop – kuvankäsittelyn aatelia. Photoshop on graafisen alan de facto standardi ja kuvankäsittelyn perusteet kuuluvat yleisiin ja usein tarvittuihin taitoihin lähes kaikissa markkinoinnin ja viestinnän työtehtävissä. Corellian kursseilla opit oikeat työtavat ja parhaat käytännöt oman työsi tehostamiseksi ilman turhaa nippelitietoa.

Näillä kursseilla opit käytännön harjoituksien avulla ne ominaisuudet, joita useimmiten tulet tarvitsemaan.

Valokuvaajan työnkulku – Adobe Bridge, Camera Raw ja Photoshop

Mikäli käytät työssäsi esimerkiksi digijärjestelmäkameraa, on tehokas kuvankäsittelyn työnkulku kuvaustilanteesta valmiiseen julkaisuun kullanarvoinen. Tämä koulutuspäivä on suunniteltu henkilöille, jotka työssään käyttävät digikameraa tuottaakseen kuvia markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin, julkaisuihin tai vaikkapa verkkokauppoihin.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

Tekoälyn hyödyntäminen viestinnässä ja sisällöntuotannossa

Tässä koulutuksessa sukellamme tekoälyn ja koneoppimisen maailmaan, ja opimme, kuinka näitä tehokkaita työkaluja voidaan hyödyntää viestinnässä ja sisällöntuotannossa. Koulutuksen aikana saat tietoa siitä, kuinka tekoäly voi automatisoida ja personoida viestintää sekä tukea luovaa sisällöntuotantoa.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

Photoshop CC2024 – uudet ominaisuudet ja tekoälyn hyödyntäminen

Kuvankäsittelyn periaatteet ovat pysyneet pääsosin muuttumattomina menneet vuodet. Generatiivisen tekoälyn (Generative AI) esiinmarssi muuttaa kuvankäsittelyä peruuttamattomasti ja tuo mukanaan kokonaan uusia mahdollisuuksia sekä työtapoja.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Adobe Photoshop peruskurssi

Tällä kurssilla keskitytään erityisesti markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten työtehtävien kannalta tärkeiden Photoshopin ominaisuuksien ja työtapojen oppimiseen.
Kesto 2 pv
Hinta 990 €

Photoshop päivässä

Tämän tehokkaammin Photoshopia tuskin voi opiskella. Kaikki oleellinen päivässä!
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Adobe Photoshop -jatkokurssi

Tehosta Photoshop-osaamisesi huippuunsa! Tämä edistynyt Adobe Photoshop -jatkokurssi antaa sinulle tukevan otteen ohjelman sarvista – kurssin jälkeen sinä kerrot ohjelmalle kuka tätä tanssia pyörittää. Kurssi soveltuu myös mainiosti perustaitojen kertaamiseen ja samalla monipuolistat osaamistasi.
Kesto 2 pv
Hinta 990 €

Adobe Lightroom Classic CC -peruskurssi

Mikäli kuvaat paljon, on Lightroom mainio väline kuvien hallintaa ja säätämiseen. Tämän kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa kohti aiempaa hienompia kuvia ja hallitset myös kuvakaaosta eikä se sinua!
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

InDesign ja julkaisusuunnittelu

Taitto-ohjelmien hallitsemisesta on tullut kiinteä osa myös markkinointi- ja viestintäammattilaisen arkipäivää. Osaatko sinä hyödyntää InDesignia täysipainoisesti työssäsi?

Jo kahden päivän intensiivikurssilla opit tarvittavat perusasiat InDesignista ja saat nopeutta ja tehoa sekä omaan työhösi että yhteistyöhön esimerkiksi mainosalan ammattilaisten kanssa.

Visuaalisen ilmeen perusteet

Yrityksillä ja yhteisöillä on kaikilla oma visuaalinen identiteettinsä. Mistä elementeistä tämä identiteetti tai ilme koostuu? Mitä yksittäisen työntekijän tulee tuntea ja ottaa huomioon toteuttaessaan esimerkiksi yrityksen visuaalista ilmettä? Tällä visuaalisen ilmeen perusteet -kurssilla käsitellään näitä kysymyksiä ja pureudutaan myös toimiviin käytännön vinkkeihin visuaalisen ilmeen toteuttamiseksi.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

EPUB – peruskurssi

Vastaa julkaisumaailman murroksen haasteeseen. Opi tuottamaan sähköisiä kirjoja tehokkaasti ja nosta osaamisesi tälle vuosituhannelle. Vie kirjasi ja viestisi asiakkaan taskuun ja eri päätelaitteisiin!
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

ePub – jatkokurssi

EPUB-jatkokurssilla menemme hieman syvemmälle dokumenttien hallintaan ja huomioimme asetukset erilaisille päätelaitteille.
Kesto 0.5 pv
Hinta 890 €

Adobe InDesign päivässä

Ammattitason taitto-ohjelma hyötykäyttöön päivässä! Tämän tehokkaan koulutuksen jälkeen olet päässyt hyvään alkuun tehdäksesi jo oikeita töitä InDesignilla!
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Adobe InDesign ja sähköinen julkaiseminen

InDesign on kätevä työkalu paitsi taittotiedostojen tekemiseen, myös toteuttamasi dokumentin sähköiseen julkaisuun. Adoben InDesignissa on mahdollista toteuttaa selaimella luettavia Publish Online-julkaisuja, sekä tiedostoina jaeltavia interaktiivisia PDF ja EPUB -tiedostoja. Tällä kurssilla saat monipuolisen katsauksen interaktiivisten toimintojen lisäämisestä sähköisiin julkaisuihin. Näiden tekemiseen ei myöskään tarvitse hankkia mitään muita maksullisia lisenssejä.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Adobe InDesign ja InCopy taittajille

Adobe InCopy on helppo ja tehokas tekstinmuokkauksen työkalu julkaisutuotannon työnkulkuun. InCopyn avulla voi muokata tekstejä samanaikaisesti, kun taittaja työstää julkaisua InDesign-ohjelmalla. Tekstitiedostot linkittyvät taittotiedostoon ja niitä voi muokata samanaikaisesti InCopy-ohjelmassa sotkematta kuitenkaan itse taittoelementtejä. InCopyn avulla saavutetaan merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä perinteiseen vedoskorjauskierrokseen verrattuna.
Kesto 0.5 pv
Hinta 999 €

Adobe InDesign -peruskurssi

Kahden päivän intensiivikurssilla opit tarvittavat perusasiat InDesignista ja saat nopeutta ja tehoa sekä omaan työhösi että yhteistyöhön esimerkiksi mainosalan ammattilaisten kanssa. Adobe InDesign -peruskurssin jälkeen pystyt tekemään julkaisuvalmista aineistoa sekä painettavaksi että sähköiseen jakeluun PDF-muodossa.
Kesto 2 pv
Hinta 990 €

Adobe InDesign -jatkokurssi

Adobe InDesign on yksi suunnittelu- ja julkaisutyön peruskivistä. Keskeisenä työkaluna ohjelman tehokas hallinta on tärkeää ammittitaidon kannalta. Vaikka InDesignin peruskäyttö onkin helppo oppia, sormi saattaa mennä suuhun vaativimpien asioiden kanssa. Tämä kahden päivän koulutus opettaa, kuinka rakennat taittotyösi kunnolliselle perustalle ja automatisoit sekä tehostat työskentelyäsi huomattavasti.
Kesto 2 pv
Hinta 990 €

Illustrator ja vektorigrafiikka

Adobe Illustrator on monipuolinen vektorigrafiikka-ohjelma, joka taipuu monenlaiseen työtehtävään. Illustratorin avulla luot näyttäviä yritysilmeiden logoja ja infografiikkaa, sekä painoon, että sähköiseen mediaan. Ohjelma on myös monen kuvittajan työkalupakissa ja sitä käytetään myös keskeisenä ohjelmana esimerkiksi pakkaussuunnittelussa.

Peruskurssimme avulla otat ohjelman keskeiset asiat tehokkaasti hallintaasi ja voit myös syventää osaamistasi jatkokurssilla, sekä infografiikkaan ja pakkaussuunnitteluun erikoistuneilla kursseillamme. 

Adobe illustrator logo.

Video ja animaatio

Adoben tehokkaiden video- ja animaatio-ohjelmien avulla luot näyttäviä ja viihdyttäviä toteutuksia. Sukella kattaviin kursseihimme ja löydä, miten voit herättää ideoitasi eloon Adobe Premiere Pron, After Effectsin ja Adobe Animate:n avulla. Olitpa aloittelija, joka haluaa ottaa perusteet haltuun tai kokenut tekijä, joka haluaa viedä taitonsa seuraavalle tasolle, kurssimme tarjoavat vaiheittaisen ohjauksen ja käytännön harjoituksia auttaakseen sinua hallitsemaan videoiden editointia ja animaatiota.

Videon ennakkosuunnittelu ja käsikirjoittaminen

“Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty” pitää paikkansa erityisesti kun tehdään videota, olipa videon esitysalusta sitten netti tai iso näyttö. Preproduction eli tuotannon ennakkosuunnittelu on tärkein osa videon tekoprosessia.
Kesto 1 pv
Hinta 990 €

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Ääni tuo videoon taikaa ja vaikuttavuutta! Videossa äänellä on tärkeä merkitys siinä kuin kuvallakin; usein se on jopa kuvaa tärkeämpi.
Kesto 1 pv
Hinta 990 €

Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi

Oletko saanut työpaikallasi tehtäväksi kuvata ja editoida videoita ja sinusta on innostavaa tarttua haasteeseen, vaikka et olekaan alan ammattilainen? Videokuvauksen ja -editoinnin peruskurssilla käydään harjoitustöiden avulla läpi koko videon tekemisen prosessi alusta loppuun.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Videokuvauksen ja editoinnin jatkokurssi

Varmuutta työskentelyyn ja laatua videoihin. Tunnetko tarvitsevasi lisäoppia saadaksesi videoistasi laadukkaampia? Haluatko syventää osaamistasi videon suunnittelun, kuvaamisen, äänittämisen ja leikkaamisen suhteen?
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Valokuvaus viestinnän ammattilaiselle

Tällä kurssilla opetellaan ottamaan tehot irti normaaleista kuvauskamppeista ja tuottamaan tyylikästä kuvamateriaalia ilman ylimääräistä teknistä jargonia
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Valo- ja videokuvaus älypuhelimella

Tämän kurssin opeilla parannat huomattavasti älypuhelimilla kuvatun materiaalin laatua! Editointisovelluksena koulutuksessa käytetään Premiere Rushia joka on mahdollista ottaa käyttöön veloituksetta.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Digikamerasta tehokas työkaveri

Tällä kurssilla opetellaan ottamaan tehot irti normaaleista kuvauskamppeista ja tuottamaan tyylikästä kuvamateriaalia ilman ylimääräistä teknistä jargonia.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

After Effects tutuksi

Tällä kurssilla luodaan yleiskatsaus Adobe After Effectsiin, sen käyttötarkoituksiin ja keskeisiin työtapoihin.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

After Effects CC graafikolle

After Effects CC on liikkuvan kuvan monitoimityökalu, jonka avulla saat minkä tahansa kuvan liikkumaan haluamallasi tavalla!
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Adobe Premiere Rush perusteet

Tämä kurssi sopii kaikille, jotka haluavat ottaa Premiere Rushin tehokkaasti käyttöön tuottaakseen toimivaa ja laadukasta videomateriaalia.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

Adobe Premiere Pro, After Effects ja Audition tehokkaassa yhteiskäytössä

Tämän kaksipäiväisen kurssin aikana opitaan käyttämään näitä kolmea ohjelmaa yhdessä videoeditoinnin supertyöasemana.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Adobe Premiere Pro CC tutuksi

Adobe Premiere Pro CC on ammattilaisten suosima videon editointityökalu, joka täyttää vaativankin editoijan toiveet.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

Adobe Premiere Pro CC jatkokurssi

Oletko leikannut videoita Adobe Premiere Pro:lla jo sen verran, että osaat peruskäytön, mutta nyt haluaisit oppia käyttämään paremmin ohjelman tarjoamia työkaluja ja antaa videoillesi ammattimaisen loppusilauksen – samalla kun tehostat ja nopeutat työskentelyäsi?
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Adobe Premiere Pro CC -peruskurssi

Adobe Premiere Pro -peruskurssilla opit kaikki keskeiset taidot voidaksesi tehokkaasti hyödyntää ammattilaisten suosimaa työkalua.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Adobe Creative Cloud videotuotannossa

Adoben Creative Cloud -tuoteperhe sisältää kattavan valikoiman videoiden tekoon tarkoitettuja työvälineitä. Jokaisella niistä on oma paikkansa videotuotannossa.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

Adobe Animate CC ja animoidut somemainokset

Videolla saa merkittävästi enemmän huomiota kuin still-kuvalla somemainonnassa. Video ja animaation toimivat tehokkaammin ja tuottavammin esimerkiksi Facebook-mainonnassa kuin pelkät staattiset kuvat. Adobe Animate CC on matalan aloituskynnyksen sovellus, jolla luot tehokkaita animoituja videomainoksia myös somemarkkinointiin.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Adobe Animate CC -perusteet ilmoitusvalmistajalle

Ota aimo harppaus staattisista still-kuvista inspiroiviin bannereihin! Animate CC on työkalusi, kun haluat luoda vuorovaikutteisia animaatioita useisiin käyttöympäristöihin: se on kattava työkalu ilmaisuvoimaisten web-animaatioiden, bannereiden ja interaktiivisen sisällön tuottamiseen. Tällä päivän kurssilla perehdymme Adobe Animate CC -ohjelman käyttöön ja tarvittaviin ominaisuuksiin erityisesti mainosbannereiden valmistuksessa.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

Adobe After Effects CC videotuotannossa

Adobe After Effects on vakiinnuttanut asemansa sekä animaation ja luovan sommittelun sovelluksena että ammattimaisen videografiikan ja visuaalisten tehosteiden erikoistyökaluna kaikenlaisissa elokuva-, tv- ja web-tuotannoissa.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Acrobat Pro ja PDF-dokumentit

Adobe Acrobat Pro on tehokas ohjelmisto, joka on kehitetty PDF-tiedostojen (Portable Document Format) luomiseen, muokkaamiseen ja hallintaan. Sitä käytetään laajalti eri aloilla digitaalisten asiakirjojen tehokkaaseen käsittelyyn. Jos olet kiinnostunut oppimaan käyttämään Adobe Acrobat Pro -ohjelmistoa tehokkaasti, on valikoimassamme useita kursseja, jotka auttavat sinua hallitsemaan sen monipuoliset ominaisuudet ja toiminnot.

Muut Adobe tuotteet ja Creative Cloud

Tervetuloa luovuuden maailmaan! Adobe Creative Cloudin, UX/UI:n ja 3D-kurssiemme avulla voit hallita alan standardityökaluja ja taitoja.

Tutustu Adoben ohjelmistopakettiin graafiseen suunnitteluun, videoiden editointiin ja paljon muuhun. Sukella UX/UI-suunnitteluun käyttäjäkeskeisten digitaalisten kokemusten luomiseksi. Tai luo 3D-sisältöjä peleihin, elokuviin ja virtuaalitodellisuuteen. 

Värinhallinnan perusteet

Tämän kurssin tavoitteena on antaa osallistujille syvällinen ymmärrys värinhallinnan periaatteista ja käytännöistä. Osallistujat oppivat hallitsemaan värejä eri laitteiden ja medioiden välillä, mikä takaa yhdenmukaiset ja korkealaatuiset tulokset kaikissa projekteissa.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

Podcastin tuottaminen

Kurssi on tarkoitettu podcast-tuotantoa suunnittelevalle tai aloittavalle tekijälle.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Käyttäjäkokemus, käytettävyys ja käyttöliittymäsuunnittelu – Adobe Figma

UX eli User Experience, käyttäjäkokemus, on erittäin tärkeä osa-alue kaikissa digitaalisissa toteutuksissa. Jokaisen digitaalisten tuotteiden parissa työskentelevälle hyvän käyttäjäkokemuksen luomisen hallitseminen on erittäin tärkeää.
Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Figma käyttöliittymäsuunnittelussa

Kesto 1 pv
Hinta 990 €

Adobe Express-peruskurssi

Adobe Express on näppärä selaimessa toimiva sovellus, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan sisällöntuotannon moniin kanaviin ilman että käyttäjän tarvitsee hallita ammattilaisten vaativampia sovelluksia.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

Adobe Dimension ja 3D

Tällä kurssilla opit luomaan näyttäviä 3D-kuvia Adoben helppokäyttöisellä Dimension ohjelmalla. Mainos- ja tuotekuvissa 3D-kuvatuotanto on tärkeässä osassa. Kolmiulotteisesti mallinnettuja kuvia käytetään prototyyppiasteen tuote-esittelyissä, mutta myös valmiiden tuotteiden myynnissä esimerkiksi verkkokaupoissa.
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

Adobe Creative Cloud uudet ominaisuudet ja pilvipalvelut hyötykäyttöön

Kurssipäivän aikana muodostat hyvän käsityksen Creative Cloudin uusista mahdollisuuksista ja saat jatkossa täyden hyödyn sijoituksestasi Adoben työkaluihin!
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

Adobe Creative Cloud markkinointiviestijälle

Photoshop – Indesign – Illustrator. kahdessa päivässä saat näiden ohjelmien hyötykäyttöön uutta selvyyttä ja sujuvuutta!
Kesto 2 pv
Hinta 990 €

Adobe 3D Substance

Kesto 2 pv
Hinta 1290 €

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi