+358 40 7070202
Search

Adobe koulutukset

Corellian Adobe tuotteiden koulutusvalikoima on todella monipuolinen ja kattava. Meiltä löydät oikean kurssin jokaiseen lähtötasoon – olit sitten vasta-alkaja tai kokenut kettu. Kurssivalikoimastamme löytyvät kurssit niin kuvankäsittelyyn kuin kuvittamiseen ja taittamiseen. Teet sitten mainostuotantoa, markkinointia tai vaikka videoeditointia, niin Adobe-koulutuksista löytyy sinulle sopiva kurssi.

Kouluttajamme ovat osaamisalueisiinsa pätevöityneitä alansa kokeneita ammattilaisia, jotka eivät kaihda haastaviakaan kysymyksiä.

adobe-creativecloud-icon
Creative Cloud
adobe-acrobat-icon
Acrobat
adobe-aftereffects-icon
After Effects
adobe-animate-icon
Animate
Adobe illustrator logo.
Illustrator
adobe-indesign-icon
InDesign
adobe-lightroomclassic-icon
Lightroom
adobe-photoshop-logo
Photoshop
adobe-premierepro-icon
Premiere Pro
adobe-substance-icon
Substance

Kouluttajat

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Acrobat, Dimension, Illustrator, InCopy, InDesign ja Photoshop

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Illustrator, InDesign, Lightroom,  Photoshop ja Premiere Rush

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

After Effects ja Premiere Pro

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Animate

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Photoshop ja kuvankäsittely

Photoshop – kuvankäsittelyn aatelia. Photoshop on graafisen alan de facto standardi ja kuvankäsittelyn perusteet kuuluvat yleisiin ja usein tarvittuihin taitoihin lähes kaikissa markkinoinnin ja viestinnän työtehtävissä. Corellian kursseilla opit oikeat työtavat ja parhaat käytännöt oman työsi tehostamiseksi ilman turhaa nippelitietoa.

Näillä kursseilla opit käytännön harjoituksien avulla ne ominaisuudet, joita useimmiten tulet tarvitsemaan.

InDesign ja julkaisusuunnittelu

Taitto-ohjelmien hallitsemisesta on tullut kiinteä osa myös markkinointi- ja viestintäammattilaisen arkipäivää. Osaatko sinä hyödyntää InDesignia täysipainoisesti työssäsi?

Jo kahden päivän intensiivikurssilla opit tarvittavat perusasiat InDesignista ja saat nopeutta ja tehoa sekä omaan työhösi että yhteistyöhön esimerkiksi mainosalan ammattilaisten kanssa.

Illustrator ja vektorigrafiikka

Adobe Illustrator on monipuolinen vektorigrafiikka-ohjelma, joka taipuu monenlaiseen työtehtävään. Illustratorin avulla luot näyttäviä yritysilmeiden logoja ja infografiikkaa, sekä painoon, että sähköiseen mediaan. Ohjelma on myös monen kuvittajan työkalupakissa ja sitä käytetään myös keskeisenä ohjelmana esimerkiksi pakkaussuunnittelussa.

Peruskurssimme avulla otat ohjelman keskeiset asiat tehokkaasti hallintaasi ja voit myös syventää osaamistasi jatkokurssilla, sekä infografiikkaan ja pakkaussuunnitteluun erikoistuneilla kursseillamme. 

Adobe illustrator logo.

Video ja animaatio

Adoben tehokkaiden video- ja animaatio-ohjelmien avulla luot näyttäviä ja viihdyttäviä toteutuksia. Sukella kattaviin kursseihimme ja löydä, miten voit herättää ideoitasi eloon Adobe Premiere Pron, After Effectsin ja Adobe Animate:n avulla. Olitpa aloittelija, joka haluaa ottaa perusteet haltuun tai kokenut tekijä, joka haluaa viedä taitonsa seuraavalle tasolle, kurssimme tarjoavat vaiheittaisen ohjauksen ja käytännön harjoituksia auttaakseen sinua hallitsemaan videoiden editointia ja animaatiota.

Acrobat Pro ja PDF-dokumentit

Adobe Acrobat Pro on tehokas ohjelmisto, joka on kehitetty PDF-tiedostojen (Portable Document Format) luomiseen, muokkaamiseen ja hallintaan. Sitä käytetään laajalti eri aloilla digitaalisten asiakirjojen tehokkaaseen käsittelyyn. Jos olet kiinnostunut oppimaan käyttämään Adobe Acrobat Pro -ohjelmistoa tehokkaasti, on valikoimassamme useita kursseja, jotka auttavat sinua hallitsemaan sen monipuoliset ominaisuudet ja toiminnot.

Muut Adobe tuotteet ja Creative Cloud

Tervetuloa luovuuden maailmaan! Adobe Creative Cloudin, UX/UI:n ja 3D-kurssiemme avulla voit hallita alan standardityökaluja ja taitoja.

Tutustu Adoben ohjelmistopakettiin graafiseen suunnitteluun, videoiden editointiin ja paljon muuhun. Sukella UX/UI-suunnitteluun käyttäjäkeskeisten digitaalisten kokemusten luomiseksi. Tai luo 3D-sisältöjä peleihin, elokuviin ja virtuaalitodellisuuteen. 

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi