Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

Järjestämme 26.9. suositun Saminarium -tietoturvaseminaarin, ilmoittaudu kesäkuussa ja saat seminaarista early bird -ilmoittautujan edun!

Search

Microsoft Security

Microsoft Security -tuoteperheeseen kuuluu useita erilaisia tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu suojaamaan organisaatioiden ja yksilöiden tietoja, laitteita ja infrastruktuuria kyberuhilta. Näitä tuotteita ja palveluita voidaan käyttää yksinään tai yhdessä luomaan kattava tietoturvaratkaisu. Esimerkkejä Microsoft Security -tuoteperheeseen kuuluvista tuotteista ovat Microsoft Defender, Azure Security Center, Microsoft 365 Defender ja Azure Sentinel.

Microsoft Security koulutukset

Microsoftin tietoturvaratkaisujen opiskelu voi auttaa sinua kehittämään osaamistasi kyberturvallisuuden alalla, parantaa työllistymismahdollisuuksiasi ja edistää uraasi.

Kurssit

SC-5003: Implement Information Protection and Data Loss Prevention by using Microsoft Purview

Kurssi syventää tietämystäsi Microsoftin tietoturvaratkaisuista ja valmistaa sinua käsittelemään tietoturvahaasteita nykypäivän digitaalisessa ympäristössä. Kurssin aikana saat kattavan käsityksen edistyneistä tietoturvakäytännöistä, -työkaluista ja -menetelmistä, joita tarvitaan organisaatiosi tietoturvan vahvistamiseksi
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

SC-5002: Secure Azure services and workloads with Microsoft Defender for Cloud regulatory compliance controls

Kurssi tarjoaa syvällisen ymmärryksen tieteen ja teknologian uusimmista edistysaskelista sekä niiden sovelluksista nykymaailmassa. Tutustumme kehittyneisiin teknologioihin, kuten tekoälyyn, kvanttitietokoneisiin ja bioteknologiaan, sekä näiden teknologioiden vaikutuksiin yhteiskunnassa.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

SC-5001: Configure SIEM security operations using Microsoft Sentinel

Kurssi on suunniteltu antamaan kattavat tiedot ja taidot, jotka ovat välttämättömiä nykypäivän tietoturva-asiantuntijalle. Kurssilla keskitymme Microsoftin tietoturvaratkaisuihin ja niiden tehokkaaseen hyödyntämiseen organisaation tietoturvan hallinnassa.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Saminarium

Saminarium-tapahtumassa Sami Laiho käy läpi Microsoft-maailman, ja yleisemmin tietoturvan, tulevaisuuden näkymiä. Tule kuulemaan Suomen johtavan Microsoft-asiantuntijan vinkit ja suositukset miten näiden tuotteiden kanssa kannattaa jatkossa toimia.
Kesto 1 pv
Hinta 300 €

BlackBelt – Securing Windows 10 and Server 2016/2019

Tällä kurssilla maailman johtava tietoturva- ja Windows-asiantuntija Sami Laiho opettaa miten nämä periaatteet otetaan onnistuneesti käyttöön, nostaen tietoturvaa ja olematta heikentämättä käytettävyyttä.
Kesto 4 pv
Hinta 1990 €

SC-900 Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals

Kesto 1 pv
Hinta 690 €

SC-100 Microsoft Cybersecurity Architect

Kurssilla opit suunnittelemaan ja toteuttamaan tietoturvaratkaisuja sekä strategiaa modernien kyvykkyyksien avulla.
Kesto 3 pv
Hinta 1290 €

SC-400 Administering Information Protection and Compliance in Microsoft 365

Tällä kurssilla opit turvaamaan Microsoft 365 -ympäristön. Koulutuksessa opit hallitsemaan dataa (data governance), sekä suojaamaan organisaation datan. Kurssilla käydään läpi myös tietovuotojen estäminen (data loss prevention), sensitiivisen datan määrittely, arkaluontoisen datan merkitseminen (sensitivity labels) ja Office 365 viestien salaaminen.
Kesto 3 pv
Hinta 1690 €

SC-300 Identity and Access Administrator

Kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään identiteetti- ja pääsynhallintaratkaisuja hyödyntäen Entra ID:tä.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

SC-200 Microsoft Security Operations Analyst

Kurssilla opit tutkimaan, reagoimaan ja jäljittämään tietoturvauhkia Azure Sentinelin, Azure Defenderin ja Microsoft 365 Defenderin avulla.
Kesto 3 pv
Hinta 1690 €

Kouluttajat

Antti Roine.

Antti Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä. Antti on aikaisemmin työskennellyt asiantuntija mm. Sulavassa ja Soveltossa.

Jussi Roine.

Jussi Roine

Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista

Kim Pihlström.

Kim Pihlström

Microsoft Certified Trainer

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365

Sami Isoaho.

Sami Isoaho

Azure Solutions Architect Expert, Microsoft Cybersecurity Architect Expert, Microsoft Certified Technology Specialist.

Sami on työskennellyt reilun neljännesvuosisadan tietoliikenteen ja tietoturvan parissa. Koulutuskokemusta hänellä on 90-luvulta asti. Aiemmin Sami on työskennellyt mm. Microsoftilla arkkitehtina ja VMwarella ratkaisuarkkitehtina. Samin alaa ovat Azure infra, tietoliikenne ja tietoturva.

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi