+358 40 7070202
Search

Microsoft Security

Microsoft Security -tuoteperheeseen kuuluu useita erilaisia tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu suojaamaan organisaatioiden ja yksilöiden tietoja, laitteita ja infrastruktuuria kyberuhilta. Näitä tuotteita ja palveluita voidaan käyttää yksinään tai yhdessä luomaan kattava tietoturvaratkaisu. Esimerkkejä Microsoft Security -tuoteperheeseen kuuluvista tuotteista ovat Microsoft Defender, Azure Security Center, Microsoft 365 Defender ja Azure Sentinel.

Microsoft Security koulutukset

Microsoftin tietoturvaratkaisujen opiskelu voi auttaa sinua kehittämään osaamistasi kyberturvallisuuden alalla, parantaa työllistymismahdollisuuksiasi ja edistää uraasi.

Kurssit

Kouluttajat

Antti Roine.

Antti Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä. Antti on aikaisemmin työskennellyt asiantuntija mm. Sulavassa ja Soveltossa.

Jussi Roine.

Jussi Roine

Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista

Kim Pihlström.

Kim Pihlström

Microsoft Certified Trainer

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365

Sami Isoaho.

Sami Isoaho

Azure Solutions Architect Expert, Microsoft Cybersecurity Architect Expert, Microsoft Certified Technology Specialist.

Sami on työskennellyt reilun neljännesvuosisadan tietoliikenteen ja tietoturvan parissa. Koulutuskokemusta hänellä on 90-luvulta asti. Aiemmin Sami on työskennellyt mm. Microsoftilla arkkitehtina ja VMwarella ratkaisuarkkitehtina. Samin alaa ovat Azure infra, tietoliikenne ja tietoturva.

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi