+358 40 7070202
Search
Etäkoulutusohjeet

Osallistu koulutukseen missä sinulle parhaiten sopii!

Etäosallistuminen on loistava ratkaisu silloin kun matkustaminen on haasteellista ja etäisyydet pitkiä. Koulutuksen avulla on kuitenkin tarve saada hommia eteenpäin ja osaamista kasvatettua. Hyvin suunnitellun etäkoulutuksen avulla saat samat hyödyt kuin luokkakoulutuksessakin, mutta säästät  aikaa ja kustannuksia matkustustarpeen vähentyessä. 

Koulutuksessa otetaan jokaisen kysymykset ja tarpeet huomioon. Etösallistujana teet samat harjoitteet ja esimerkit kuin muutkin. Kommunikaatio pidetään avoimena ja elävänä myös etäosallistujalle.

Etäosallistumisen tekniikka

Corellian avoimen kurssikalenterin koulutuksiin etänä osallistuminen toteutetaan Microsoftin Teams -järjestelmällä.

Teams on vakaa, luotettava ja sopii erinomaisesti koulutuskäyttöön. Asiakaskohtaiset koulutukset voidaan toteuttaa myös muilla järjestelmillä.

Osallistumiseen et välttämättä tarvitse mitään erillistä sovellusta, nettiyhteys ja selain riittävät, mutta mikäli olet jo Teams käyttäjä niin voit liittyä koulutukseen samoin kuin muihinkin kokouksiin. 

Koulutukseen osallistuminen ei vaadi erillistä Teams sovellusta käyttöösi, mutta mikäli olet jo Teams käyttäjä, niin voit liittyä koulutukseen samoin kuin muihinkin kokouksiin. Jaamme osallistujan tarvitsemat harjoitukset ja esimerkit sekä materiaalit kuhunkin koulutukseen parhaiten sopivalla tavalla. (WeTransfer, Creative Cloud, Dropbox tai OneDrive).

Tässä vielä Microsoftin ohjesivu Teams tapahtumaan osallistuvalle (avautuu uuteen välilehteen).

Ohjeita etäkoulutukseen osallistujalle

Onnistunut etäkoulutus vaatii myös osallistujalta tiettyjen asioiden huomioimista. Parhaan kokemuksen koulutuksesta saat jos pystyt huolehtimaan seuraavista asioista:

  • Sinulla on mahdollisuus rauhalliseen tilaan ilman häiriötekijöitä joko kotona tai toimistolla.
  • Riittävän nopea nettiyhteys, esimerkiksi vakaa 4G tai normaali kodin laajakaista ovat riittäviä
  • Osassa koulutuksia on etua jos käytössäsi on kaksi näyttöä, toisen omaan työskentelyyn ja toisen opettajan jakaman näkymän seuraamiseen. Mikäli  sinulla ei ole mahdollisuutta kahteen näyttöön, niin sopiva mobiililaite  (esim. iPad)  johon on asennettu Teams -sovellus soveltuu kouluttajan seuraamiseen. Sovelluksen voi ladata mobiilisovelluskaupasta.
  • Kuulokkeet tai laadukkaan äänen tuottavat kaiuttimet ovat myös hyödyksi. Kouluttajillamme on käytössään laadukkaat mikrofonit ja panostamme äänenlaatuun, mutta osallistujan kannattaa omalta osaltaan huolehtia että ympäristön hälyäänet eivät haittaa osallistumista

Asiakaskohtaiset ja räätälöidyt etäkoulutukset

Tarvitsetko oman etäkoulutustoteutuksen tiimillesi? Lähes kaikki kurssimme ovat toteutettavissa myös etäkoulutuksina! Ota yhteyttä myynti@corellia.fi tai käytä alla olevaa lomaketta  ja kerro hieman taustaa tarpeistasi koulutuksen suhteen, niin toteutamme teille juuri tarpeisiinne räätälöidyn koulutuksen etä- tai lähikoulutuksena.

Ota yhteyttä

Jäikö jokin vaivaamaan mieltäsi, onko sinulla kysyttävää etäkoulutuksistamme, tekniikasta tai toimintatavoistamme? Kysy rohkeasti vaan, kysymällä asiat selviää.