+358 40 7070202
Search

InDesign ja julkaisusuunnittelu

Taitto-ohjelmien hallitsemisesta on tullut kiinteä osa myös markkinointi- ja viestintäammattilaisen arkipäivää. Osaatko sinä hyödyntää InDesignia täysipainoisesti työssäsi?

Jo kahden päivän intensiivikurssilla opit tarvittavat perusasiat InDesignista ja saat nopeutta ja tehoa sekä omaan työhösi että yhteistyöhön esimerkiksi mainosalan ammattilaisten kanssa.

InDesign koulutukset

Adobe InDesignin hallinta on keskeistä kaikille, jotka työskentelevät julkaisualalla, erityisesti niille, jotka suunnittelevat monisivuisia dokumentteja tai painotuotteita. Se antaa ammattilaisille työkalut tuottaa korkealaatuista sisältöä sekä printtiin että digitaalisiin formaatteihin.

Miksi InDesign opiskelu on hyödyllistä julkaisualan työntekijöille?

  1. Monisivuisten julkaisujen asiantuntija: InDesign on suunniteltu erityisesti monimutkaisten, monisivuisten julkaisujen kuten lehtien, katalogien ja kirjojen luomiseen.
  2. Hienosäätö ja typografia: Ohjelma tarjoaa erinomaiset työkalut typografian hallintaan, mikä on keskeistä ammattimaisessa julkaisusuunnittelussa.
  3. Joustavuus ja yhteensopivuus: InDesign toimii saumattomasti muiden Adobe-ohjelmien kanssa, mahdollistaen kuvien, vektorigrafiikan ja muiden elementtien helpon integroinnin.
  4. Interaktiiviset elementit: Moderni julkaisu ei rajoitu vain printtiin. InDesignilla voi luoda myös digitaalisia julkaisuja, kuten e-kirjoja ja interaktiivisia PDF-tiedostoja.
  5. Markkinastandardi: Kuten Photoshop, myös InDesign on alan standardi. Monet työnantajat odottavat julkaisusuunnittelijoiden olevan perehtyneitä InDesignin käyttöön.
  6. Laadunvalvonta ja esikatselu: InDesign tarjoaa kattavat työkalut julkaisun esikatseluun ja laadunvalvontaan ennen painatusta tai julkaisua.

Kouluttajat

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.

Sähköposti: juha@corellia.fi

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Vuodesta 1997 lähtien Sampo on toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.