Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

Järjestämme 26.9. suositun Saminarium -tietoturvaseminaarin, ilmoittaudu kesäkuussa ja saat seminaarista early bird -ilmoittautujan edun!

Search

InDesign ja julkaisusuunnittelu

Taitto-ohjelmien hallitsemisesta on tullut kiinteä osa myös markkinointi- ja viestintäammattilaisen arkipäivää. Osaatko sinä hyödyntää InDesignia täysipainoisesti työssäsi?

Jo kahden päivän intensiivikurssilla opit tarvittavat perusasiat InDesignista ja saat nopeutta ja tehoa sekä omaan työhösi että yhteistyöhön esimerkiksi mainosalan ammattilaisten kanssa.

InDesign koulutukset

Adobe InDesignin hallinta on keskeistä kaikille, jotka työskentelevät julkaisualalla, erityisesti niille, jotka suunnittelevat monisivuisia dokumentteja tai painotuotteita. Se antaa ammattilaisille työkalut tuottaa korkealaatuista sisältöä sekä printtiin että digitaalisiin formaatteihin.

Miksi InDesign opiskelu on hyödyllistä julkaisualan työntekijöille?

  1. Monisivuisten julkaisujen asiantuntija: InDesign on suunniteltu erityisesti monimutkaisten, monisivuisten julkaisujen kuten lehtien, katalogien ja kirjojen luomiseen.
  2. Hienosäätö ja typografia: Ohjelma tarjoaa erinomaiset työkalut typografian hallintaan, mikä on keskeistä ammattimaisessa julkaisusuunnittelussa.
  3. Joustavuus ja yhteensopivuus: InDesign toimii saumattomasti muiden Adobe-ohjelmien kanssa, mahdollistaen kuvien, vektorigrafiikan ja muiden elementtien helpon integroinnin.
  4. Interaktiiviset elementit: Moderni julkaisu ei rajoitu vain printtiin. InDesignilla voi luoda myös digitaalisia julkaisuja, kuten e-kirjoja ja interaktiivisia PDF-tiedostoja.
  5. Markkinastandardi: Kuten Photoshop, myös InDesign on alan standardi. Monet työnantajat odottavat julkaisusuunnittelijoiden olevan perehtyneitä InDesignin käyttöön.
  6. Laadunvalvonta ja esikatselu: InDesign tarjoaa kattavat työkalut julkaisun esikatseluun ja laadunvalvontaan ennen painatusta tai julkaisua.

ePub – jatkokurssi

EPUB-jatkokurssilla menemme hieman syvemmälle dokumenttien hallintaan ja huomioimme asetukset erilaisille päätelaitteille.
Kesto 0.5 pv
Hinta 890 €

EPUB – peruskurssi

Vastaa julkaisumaailman murroksen haasteeseen. Opi tuottamaan sähköisiä kirjoja tehokkaasti ja nosta osaamisesi tälle vuosituhannelle. Vie kirjasi ja viestisi asiakkaan taskuun ja eri päätelaitteisiin!
Kesto 1 pv
Hinta 890 €

Adobe InDesign ja sähköinen julkaiseminen

InDesign on kätevä työkalu paitsi taittotiedostojen tekemiseen, myös toteuttamasi dokumentin sähköiseen julkaisuun. Adoben InDesignissa on mahdollista toteuttaa selaimella luettavia Publish Online-julkaisuja, sekä tiedostoina jaeltavia interaktiivisia PDF ja EPUB -tiedostoja. Tällä kurssilla saat monipuolisen katsauksen interaktiivisten toimintojen lisäämisestä sähköisiin julkaisuihin. Näiden tekemiseen ei myöskään tarvitse hankkia mitään muita maksullisia lisenssejä.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Visuaalisen ilmeen perusteet

Yrityksillä ja yhteisöillä on kaikilla oma visuaalinen identiteettinsä. Mistä elementeistä tämä identiteetti tai ilme koostuu? Mitä yksittäisen työntekijän tulee tuntea ja ottaa huomioon toteuttaessaan esimerkiksi yrityksen visuaalista ilmettä? Tällä visuaalisen ilmeen perusteet -kurssilla käsitellään näitä kysymyksiä ja pureudutaan myös toimiviin käytännön vinkkeihin visuaalisen ilmeen toteuttamiseksi.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Adobe InDesign ja InCopy taittajille

Adobe InCopy on helppo ja tehokas tekstinmuokkauksen työkalu julkaisutuotannon työnkulkuun. InCopyn avulla voi muokata tekstejä samanaikaisesti, kun taittaja työstää julkaisua InDesign-ohjelmalla. Tekstitiedostot linkittyvät taittotiedostoon ja niitä voi muokata samanaikaisesti InCopy-ohjelmassa sotkematta kuitenkaan itse taittoelementtejä. InCopyn avulla saavutetaan merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä perinteiseen vedoskorjauskierrokseen verrattuna.
Kesto 0.5 pv
Hinta 999 €

Adobe InDesign päivässä

Ammattitason taitto-ohjelma hyötykäyttöön päivässä! Tämän tehokkaan koulutuksen jälkeen olet päässyt hyvään alkuun tehdäksesi jo oikeita töitä InDesignilla!
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Adobe InDesign -jatkokurssi

Adobe InDesign on yksi suunnittelu- ja julkaisutyön peruskivistä. Keskeisenä työkaluna ohjelman tehokas hallinta on tärkeää ammittitaidon kannalta. Vaikka InDesignin peruskäyttö onkin helppo oppia, sormi saattaa mennä suuhun vaativimpien asioiden kanssa. Tämä kahden päivän koulutus opettaa, kuinka rakennat taittotyösi kunnolliselle perustalle ja automatisoit sekä tehostat työskentelyäsi huomattavasti.
Kesto 2 pv
Hinta 990 €

Adobe InDesign -peruskurssi

Kahden päivän intensiivikurssilla opit tarvittavat perusasiat InDesignista ja saat nopeutta ja tehoa sekä omaan työhösi että yhteistyöhön esimerkiksi mainosalan ammattilaisten kanssa. Adobe InDesign -peruskurssin jälkeen pystyt tekemään julkaisuvalmista aineistoa sekä painettavaksi että sähköiseen jakeluun PDF-muodossa.
Kesto 2 pv
Hinta 990 €

Kouluttajat

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.

Sähköposti: juha@corellia.fi

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Sampo aloitti graafisella alalla vuonna 1995 ja on toiminut itsenäisenä freelance-suunnittelijana vuodesta 1998 lähtien. Vuodesta 1997 lähtien Sampo on toiminut aktiivisena ja tunnettuna kouluttajana alallaan. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma).

Sähköposti: sampo@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.