Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

Järjestämme 26.9. suositun Saminarium -tietoturvaseminaarin, ilmoittaudu kesäkuussa ja saat seminaarista early bird -ilmoittautujan edun!

Search

Tilaus- ja toimitusehdot Corellian tarjoamiin koulutuspalveluihin

 1. Yksityis-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta Corellia Oy:n (Y-tunnus 2556121-8) koulutukseen liittyviä tuotteita ja palveluja. Verkkokaupassa sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.
 2. Yksityis- ja yritysasiakkaat voivat tilata tuotteita rekisteröitymättä palveluun. Tällöin tilaajan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti tehdyn tilauksen toimittamiseen ja maksutapahtuman käsittelyyn. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.
 3. Tarkempi asiakkaiden henkilötietojen käsittely on kuvattu rekisteriselosteessa.
 4. Hinnat
  Koulutusten hinnat ilmoitetaan euroissa. Koulutusten hinnat ovat esittelysivuilla ilman arvonlisäveroa. Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään koulutuksen hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin kotisivuillamme. Asiakkaalta veloitetaan hinta, joka koulutuksella oli tilaushetkellä.
 5. Koulutusten muutosoikeus ja peruutusehdot

  Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle samassa yrityksessä. Tilaajalla on oikeus perua tai siirtää ilmoittautumisensa toiseen ajankohtaan veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksen tai siirtämisen korvaamisesta on neuvoteltava tapauskohtaisesti erikseen.

  Peruutuksen tai siirron voi tehdä soittamalla numeroon 040 7070 202 tai sähköpostitse myynti@corellia.fi.

  Corellia Helsinki pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille 7 vuorokautta ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, mahdollisesti jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Järjestäjä ei vastaa muista koulutukseen osallistumisesta, sen peruuttamiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

 6. Maksaminen ja laskutus

  Maksaminen laskulla: kun koulutus on pidetty, Corellia Oy toimittaa laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskutusosoitteeseen. Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Corellia Helsingillä on oikeus siirtää erääntyneiden saataviensa perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

  Maksaminen  pankki- tai luottokortilla: Corellian verkkokaupan kurssituotteen voi maksaa pankki- tai luottokortilla ilmoittamalla korttimaksusta ilmoittautumisen yhteydessä myynti@corellia.fi    

  Pankki- tai luottokortilla maksettaessa maksuehto on 14 päivää maksulinkin lähettämisestä. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Corellia Helsingillä on oikeus siirtää erääntyneiden saataviensa perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 7. Corellia ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista vahingoista. Corellia Helsinki ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista.

Corellia Helsinki Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki
Puh. 040 7070 202
myynti@corellia.fi