Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

 

Search

Microsoft Azure

Microsoft Azure on monipuolinen pilvialusta, joka hyödyntää yhtiön datakeskusten kapasiteettia ja ominaisuuksia organisaation palveluiden tuottamiseksi ja integroimiseksi. Corellian laajasta valikoimasta löydät uusimmat, Microsoftin viralliset Azure-koulutukset ja Azure-kurssit, jotka tähtäävät sertifiointiin.

Koulutuksissamme opit sekä teknologiat että parhaat käytännöt ylläpitoon, suunnitteluun ja tietoturvaan. Lisäksi saat viimeisimmät vinkit sertifiointitesteihin valmistautumiseen. Tarjoamme kattavat Azure perusteet -kurssit sekä edistyneemmät Microsoft Azure -koulutukset, jotka auttavat sinua syventämään osaamistasi ja menestymään pilvipalveluissa.

Ota Azure tehokkaasti haltuun

Opiskelemalla Microsoft Azurea saat siis valmiudet työskennellä monipuolisesti erilaisissa tehtävissä ja projekteissa, jotka hyödyntävät pilvipalveluita.

Azure-osaamisen keskeiset edut:

  1. Kasvavat työllistymismahdollisuudet: Pilvipalvelut ovat nopeasti kasvava ala, ja Azure-osaaminen voi merkittävästi parantaa työllistymismahdollisuuksiasi.
  2. Kustannussäästöt: Azure tarjoaa joustavan palveluiden käytön tarpeen mukaan, mikä voi auttaa yrityksiä säästämään kustannuksissa.
  3. Innovatiiviset ratkaisut: Azuren laaja palveluvalikoima mahdollistaa uusien innovatiivisten ratkaisujen kehittämisen eri aloille.
  4. Edistyneet teknologiat: Pilvipalveluiden avulla on mahdollista hyödyntää tekoälyä, koneoppimista ja muita edistyneitä teknologioita, mikä voi tuoda merkittäviä kilpailuetuja.
  5. Tietoturva: Azure tarjoaa kattavan valikoiman tietoturvapalveluita, jotka auttavat yrityksiä suojaamaan arvokkaita tietojaan tehokkaasti.
  6. Globaalit ratkaisut: Azuren datakeskukset sijaitsevat ympäri maailmaa, mikä mahdollistaa globaalien ja skaalautuvien ratkaisujen luomisen yrityksille.

Kurssit

Microsoft Fabric – moderni tietoalusta

Microsoft Fabric on kokonaisvaltainen analytiikka-alusta. Kurssin avulla opit ymmärtämään eri työkuormien tarkoituksen ja soveltuvuuden. Käytännön harjoituksissa luodaan useita työkuormia hyödyntävä lähteestä-analyysiin dataputki.
Kesto 1 pv
Hinta 790 €

Azure Arc

Opi hallitsemaan resursseja ja ympäristöjä tehokkaasti sekä Azuressa että sen ulkopuolella Azure Arcin avulla. Tämä kurssi tarjoaa kattavan ymmärryksen Azure Arcista ja sen monipuolisista mahdollisuuksista.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

AZ-1004: Deploy and configure Azure Monitor

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joiden päivittäiseen työhön tulee kuulumaan Microsoft Azure pilvipalvelun monitorointi ja siihen liittyvä ylläpito.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

AZ-1003: Secure storage for Azure Files and Azure Blob Storage

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joiden päivittäiseen työhön tulee kuulumaan Microsoft Azuren tallennuspalveluiden ylläpito ja konfigurointi.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

AZ-1002: Configure secure access to your workloads using networking with Azure Virtual Network

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joiden päivittäiseen työhön tulee kuulumaan Microsoft Azuren verkkopalveluiden ylläpito ja konfigurointi.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

AI-050 Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service

Kurssilla opit suunnittelemaan, kehittämään ja implementoimaan generatiivisia AI-ratkaisuja, jotka voivat tuottaa korkealaatuista sisältöä, automatisoida monimutkaisia tehtäviä ja parantaa liiketoiminnan prosesseja.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Automating Azure Infrastructure Solutions

In this course, you will learn how to create and scale the most common IaaS services, and how to automate the manual, long-running, error prone, and frequently-repeated tasks that are commonly performed in a cloud.
Kesto 3 pv
Hinta 1790 €

AZ-801: Configuring Windows server hybrid advanced services

Kurssi keskittyy edistyneisiin palveluihin ja hybridikokoonpanoihin, tarjoten sinulle tarvittavat taidot ja tiedot hallita, konfiguroida ja valvoa Windows Server -ympäristöjä paikallisesti ja pilvessä. Kurssi kattaa keskeiset aiheet, kuten verkkopalvelut, identiteetin hallinta ja hybridipilviratkaisut.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

AZ-800 Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure

Tällä kurssilla opetellaan hallitsemaan Windows Server-palvelimia paikallisten-, hybridi- ja pilvitekniikoiden avulla, kuten identiteetinhallinta-, virtualisointi-, verkko- ja tallennuspalvelut Windows Server-hybridiympäristössä.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

DP-300 Administering Relational Databases on Microsoft Azure

Kurssi on tarkoitettu datainsinööreille, data ammattilaisille sekä data arkkitehdeille, jotka haluavat oppia miten luodaan ja ylläpidetään Azuressa olevia tietokanta ratkaisuja.
Kesto 3 pv
Hinta 1690 €

DP-203 Data Engineering on Microsoft Azure

Kurssissa käydään läpi datan käsittelyyn tarkoitettuja hyviä käytäntöjä ja sovelletaan ne batch- sekä real-time -ratkaisuille.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

DP-100: Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure

Tällä kurssilla opit miten teet koneoppimista käyttäen Azuren eri palveluita.
Kesto 3 pv
Hinta 1890 €

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

Kurssilla käydään läpi Microsoftin pilvipalvelun peruskäsitteitä, kuten Azure-konesalien sijainti ja maantieteellinen rakenne, perusarkkitehtuuri ja peruspalvelut. Tämä Azure kurssi sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää pilvipalveluiden perusteet ja Azure-ympäristön, riippumatta teknisestä taustasta.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

AZ-700 Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions

Tämä kurssi sopii verkon ylläpitäjille, kenen tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää Azure-pilven verkkoratkaisuja.
Kesto 3 pv
Hinta 1690 €

AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies

Kurssilla käsitellään kattavasti Azuren tietoturvaan liittyviä aiheita, mukaan lukien identiteetin ja pääsyn hallinta, tietojen suojauksen strategiat, verkon tietoturvan parantaminen sekä uhkien havaitseminen ja niihin vastaaminen.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

AZ-305 Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Kurssilla opetellaan Azuren infrastruktuuriratkaisujen suunnittelua, joihin kuuluvat hallintomalli, virtualisointi, sovellusarkkitehtuuri, tallennuspalvelut, tietojen integrointi, identiteetinhallinta, verkkopalvelut, korkea saatavuus, liiketoiminnan jatkuvuus ja migraatiot.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

AZ-220 Microsoft Azure IoT Developer

Kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja hallitsemaan IoT-ratkaisuja hyödyntäen Azuren tarjoamia palveluja.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

AZ-204 Developing solutions for Microsoft Azure

Tällä kurssilla sovelluskehittäjä oppii luomaan end-to-nd ratkaisuja Microsoft Azuressa. Kurssi kattaa kaiken tarpeellisen, kuten Azure Compute -ratkaisut, tietovarastot, tietoturvan ja valvonnan.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

AZ-140 Configuring and Operating Microsoft Azure Virtual Desktop

Kurssilla opitaan, miten suunnitellaan, tuotetaan ja hallitaan virtuaalityöpöytäympäristöä ja sen avulla julkaistuja sovelluksia mille tahansa laitteelle Azuren avulla.
Kesto 3 pv
Hinta 1690 €

AZ-104 Microsoft Azure Administrator

Työskenteletkö Azure-ympäristöjen hallinnan ja ylläpidon parissa? Tämä Azure kurssi on suunniteltu juuri sinulle. Saat kattavat valmiudet hallita ja ylläpitää Azure-ympäristöjä tehokkaasti ja asiantuntevasti.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

AI-102 Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution

Haluatko oppia luomaan älykkäitä sovelluksia ja ratkaisuja Microsoft Azure AI:n avulla? Kurssi on suunniteltu antamaan sinulle tarvittavat taidot suunnitella ja toteuttaa tehokkaita AI-ratkaisuja Azure-alustalla. Kurssi kattaa kaiken koneoppimisen malleista ja kognitiivisista palveluista aina tietokonevisioon ja luonnollisen kielen käsittelyyn.
Kesto 3 pv
Hinta 1690 €

AI-900 Microsoft Azure AI Fundamentals

Tutustu tekoälyn perusteisiin. Opi tekoälykonseptit ja -palvelut, kuten koneoppiminen ja tekoälytyökalut, ja miten niitä sovelletaan Azure-ympäristössä.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Kouluttajat

Arto Roth.

Arto Roth

Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä kouluttavana konsulttina ja arkkitehtina Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisujen parissa.

Sähköposti: arto.roth@corellia.fi

Antti Roine.

Antti Roine

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä.

Sähköposti: antti.roine@corellia.fi

Jussi Roine.

Jussi Roine

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa.

Kim Pihlström.

Kim Pihlström

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365

Sami Isoaho.

Sami Isoaho

Sami on työskennellyt reilun neljännesvuosisadan tietoliikenteen ja tietoturvan parissa. Koulutuskokemusta hänellä on 90-luvulta asti. Aiemmin Sami on työskennellyt mm. Microsoftilla arkkitehtina ja VMwarella ratkaisuarkkitehtina. Samin alaa ovat Azure infra, tietoliikenne ja tietoturva.

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi