+358 40 7070202
Search

Microsoft koulutukset

Corellia on myös Microsoft ICT -asiantuntijoiden kouluttaja

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua, siksi palkkasimme kuusi kouluttajaa, jotka kaikki ovat tunnettuja alan ammattilaisia. Kovan luokan kouluttajien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme lisäksi myös mainiot koulutustilat Vuorikadulla Helsingin keskustassa –opiskelu onnistuu tietysti myös etänä.

Kurssien aihealueita ovat mm. pilvipalvelut, kuten Azure, M365, Power Platform, Power BI ja Excel.

Monet koulutuksista valmentavat Microsoft sertifiointiin.

2023-azure-ikoni
Azure
2023-excel
Excel
2023-365-ikoni
Microsoft 365
2023-security-ikoni
Microsoft Security
2023-powerplatform
Power Platform
2023-powerbi-ikoni
Power BI
2023-windows
Windows
2023-dynamics
Dynamics 365

Kouluttajat

Antti Roine.

Antti Roine

CEO, Partner, Microsoft Certified Trainer

Arto Roth.

Arto Roth

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Administrator Associate, Microsoft Azure Architect Expert, Microsoft Azure Security Engineer

Heidi Enho.

Heidi Enho

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Data Analyst Associate

Kim Pihlström.

Kim Pihlström

 Microsoft Certified Trainer

Antti Kujamäki

Antti Kujamäki

Principal Architect

Jussi Roine.

Jussi Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Sami Isoaho.

Sami Isoaho

Azure Solutions Architect Expert, Microsoft Cybersecurity Architect Expert, Microsoft Certified Technology Specialist.

Juha Huttunen.

Juha Huttunen

Microsoft Certified Trainer, Power Platform Solution Architect Expert

Ilkka Suvanto

Ilkka Suvanto

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Certified Technology Specialist

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Azure

Azure-osaajille on markkinoilla kysyntää. Azure tarjoaa saumattoman kytköksen muihin Microsoftin tuotteisiin ja palveluihin kustannustehokkaana pilvialustana. Microsoft Azuren hallitseminen antaa yksilöille ja yrityksille mahdollisuuden hyödyntää pilvipalveluita tehokkaasti, pysyä teknologisen kehityksen edellä ja säilyttää kilpailukykynsä digitaalisessa ympäristössä.

Excel

Corellian Excel-koulutuksissa opit sujuvien työtapojen lisäksi toteuttamaan laadukkaita taulukkolaskentatyökirjoja ja opit suurten tietomäärien käsittelyä sekä tiedon visualisointia. Voit aloittaa perusteista tai syventää ammattitaitoasi – ja käytännönläheisten Excel-kurssiemme kautta saat hyvän tietopohjan kohti pilvipalveluiden raportointimahdollisuuksia ja suosittua Power BI:tä.

Microsoft 365

Alla olevilla kursseilla perehdytään Microsoft 365 yrityspalvelun, tietoturvan, vaatimusten mukaisuuden hallintaan ja laitehallintaan, suojaamaan käyttäjien pääsyn organisaation resursseihin. Lisäksi Microsoft Teamsin hallintaan organisaatiossa ja Microsoftin pilvipalveluiden käyttöönottoon ja ominaisuuksiin.

Microsoft Dynamics 365

Opi hyödyntämään Dynamics 365 Customer Engagement sovelluksia liiketoimintasi tukemiseen

Kursseilla opit, kuinka hyödyntää Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement -sovelluksia liiketoimintasi kasvattamiseen ja asiakassuhteiden vahvistamiseen. Kurssin suoritettuasi voit käyttää hankkimaasi osaamista luodaksesi käytännöllisiä ja tehokkaita ratkaisuja organisaatiosi tarpeisiin.

Microsoft Security

Microsoft Security -tuoteperheeseen kuuluu useita erilaisia tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu suojaamaan organisaatioiden ja yksilöiden tietoja, laitteita ja infrastruktuuria kyberuhilta. Näitä tuotteita ja palveluita voidaan käyttää yksinään tai yhdessä luomaan kattava tietoturvaratkaisu. Esimerkkejä Microsoft Security -tuoteperheeseen kuuluvista tuotteista ovat Microsoft Defender, Azure Security Center, Microsoft 365 Defender ja Azure Sentinel.

Power BI

Corellian Power BI -koulutuksissa opit sujuvien työtapojen lisäksi toteuttamaan mahdollisimman helposti ylläpidettäviä, toimivia ja fiksuja raportointiratkaisuita.

Mielenkiintoiset esimerkit ja käytännön harjoitukset tukevat oppimista ja kursseilta saatava sähköinen kattava aineisto helpottaa aiheiden kertaamista ja lisäopiskelua. Kouluttajamme vastaa mielellään kysymyksiin ja ohjaa eteenpäin myös kurssin jälkeen.

Power BI on hieno ja hyvin monipuolinen väline ja raportointi sisältää useita työvaiheita.

Power Platform

Power Platform -kursseilla opit käytännönläheisesti rakentamaan liiketoimintasovelluksia ja ratkaisuja Power Platform-alustan palveluilla (Power Apps, Power Automate ja Power BI).

Kurssit on suunnattu kaikille, jotka haluavat käytännönläheisesti oppia rakentamaan liiketoimintasovelluksia Power Platform-alustan palveluilla. Erityisesti sovelluskehittäjille ja arkkitehdeille, jotka vastaavat Power Platform-ympäristöjen hallinnasta, valvonnasta ja ratkaisujen toteutuksesta.

Windows

Windows on maailmanlaajuisesti käytetyin käyttöjärjestelmä, ja sen tehokkaan hyödyntämisen oppiminen on olennaisen tärkeää niin työ- kuin henkilökohtaisessakin käytössä. Windows-koulutuksemme tarjoavat syvällisen ja interaktiivisen kokemuksen, joka auttaa osallistujia hyödyntämään Windowsin monipuolisia ominaisuuksia tehokkaammin ja luomaan parempaa tuottavuutta.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi