Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

 

Search

Muutosturvakoulutus

Muutosturva on kokonaisvaltainen toimintamalli, jonka tavoitteena on nopeuttaa ja helpottaa irtisanotun pääsyä uuteen työhön. Tuemme uudelleentyöllistymistäsi tarjoamalla sinulle laaditun yksilöllisen koulutuspaketin. Tavoitteenasi voi olla oman osaamisesi täydentäminen tai startti aivan uudenlaiselle uralle.

Mikä on muutosturvakoulutus?

Irtisanomistilanteessa työnantaja on velvoitettu tarjoamaan työllistymistä edistävää valmennusta tai koulutusta, silloin kun:

  • työnantajalla on vähintään 30 työntekijää
  • työsuhde on kestänyt vähintään viisi vuotta
  • irtisanominen on tapahtunut tuotannollisista tai taloudellisista syistä, eli muutosneuvotteluiden seurauksena.

 

Koulutus voi tapahtua ryhmässä tai yksilövalmennuksena. Työntekijä voi myös itse hankkia koulutuksen. Mikäli käytössäsi on työnantajan muutosturvarahaa, teemme valitsemistasi koulutuksista sinulle pakettitarjouksen muutosturvahinnoin.

Muutosturvakoulutus yli 55-vuotiaille / Oletko yli 55-vuotias?

Vuoden 2023 alusta astui voimaan muutosturvalain laajennus, joka parantaa yli 55-vuotiaiden asemaa muutostilanteissa. Laajennettu muutosturvapaketti sisältää mm. muutosturvarahan, tavallista pidemmän työllistymisvapaan sekä entistä laajemman muutosturvakoulutuksen. Koulutuksen arvo vastaa kahden kuukauden palkkaa ja on verovapaata etua, joka kannattaa hyödyntää.
Muutosturvalain laajennus koskee sinua jos:

  • olet irtisanottu tuotannollisista tai taloudellisista syystä
  • olet täyttänyt 55 vuotta irtisanomispäivään mennessä
  • olet ollut irtisanovan yrityksen palveluksessa yhtäjaksoisesti edelliset 5 vuotta
  • olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-toimistoon 60 päivän sisällä irtisanomisesta
    Koulutus tulee aloittaa kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen päättymisestä.

 

Miten toimia?

Kun kuulut muutosturvan piiriin, tutustu koulutustarjontaamme, listaa kiinnostavat aiheet ja ota yhteyttä tiimiimme. Oli tavoitteesi sitten syventää Adobe-työkalujen käyttötaitoja, saada oppia valo- ja videokuvaukseen, erikoistua Power BI raportoinnin ammattilaiseksi tai vaikkapa suorittaa Microsoft teknologioiden sertifikaatteja, kuuntelemme toiveesi ja viemme sinut koulutusohjelman läpi varmistaen mukavat oppimishetket! Laaja kurssitarjontamme mahdollista sen, että voit suorittaa muutosturvakoulutuksen vaaditussa 6kk:n aikaikkunassa.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää – teemme sinun tarpeeseesi sopivan koulutuspaketin muutosturvarahan puitteissa etuhinnoin!

Lisätiedot ja yhteydenotot

Yhteydenotot suoraan myyntipalveluumme myynti@corellia.fi tai
Tiina Lähteenmäki puh. +358 50 5233866
Tomi Niemelä puh. +358 400 556854

Ota yhteyttä