+358 40 7070202
Search

Microsoft Excel

Corellian Excel-koulutuksissa opit sujuvien työtapojen lisäksi toteuttamaan laadukkaita taulukkolaskentatyökirjoja ja opit suurten tietomäärien käsittelyä sekä tiedon visualisointia. Voit aloittaa perusteista tai syventää ammattitaitoasi – ja käytännönläheisten Excel-kurssiemme kautta saat hyvän tietopohjan kohti pilvipalveluiden raportointimahdollisuuksia ja suosittua Power BI:tä.

Excel-kurssit

Haluatko vihdoin ottaa Excelin toiminnot haltuusi? Haluatko oppia käyttämään Exceliä tehokkaasti, aikaa säästäen ja oikeaa tietoa tuottaen?

Mielenkiintoiset esimerkit ja harjoitukset tukevat oppimista ja kursseilta saatava sähköinen kattava aineisto helpottaa aiheiden kertaamista ja lisäopiskelua. Kouluttajamme vastaavat mielellään kysymyksiin ja ohjaavat eteenpäin myös kurssin jälkeen.

Excelin monipuolisista mahdollisuuksista saat paljon hyötyä työpäivään.

Opit Excel-kursseillamme mm.

  1. luomaan toimivia taulukoita ja tekemään peruslaskentaa
  2. analysoimaan suuria tietomääriä useista tauluista
  3. tekemään kehittyneempää funktiolaskentaa
  4. hallitsemaan Pivot-taulukoinnin
  5. vinkkejä tiedon visualisointiin


Tutustu alla olevaan Excel-koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Tai pyydä tarjous teille asiakaskohtaisesti järjestettävästä Excel-koulutuksesta tai omaan aineistoon perustuvasta työpajasta. We organize tailored Excel Courses also in english.

Kurssit

Kouluttajat

Excel-kurssien kouluttajina toimivat alan kokeneet asiantuntijat Juhana Liesimaa ja Erkki Renvall, jotka molemmat ovat olleet mukana myös lukuisissa Excel-raporttien toiminnallisuuksia kehittävissä projekteissa eri organisaatioiden apuna.

Juhana Liesimaa

Juhana kouluttaa laajasti Office-ohjelmia ja Microsoft 365 -ratkaisuja sekä konsultoi yrityksiä kehittämis- ja raportointiprojekteissa. Juhanan vahvinta osaamisaluetta on Excelin vaativa käyttö ja Power BI.

Erkki Renwall

Erkki Renwall

Erkki kouluttaa laajasti Office- ja Adobe-ohjelmia ja vahvinta osaamisaluetta on vaativat Excel-aiheet ja Power BI. Osaamisalueena hänellä on myös SQL-tietokannat, ohjelmointikielet ja projektinjohto- koulutukset. Lisäksi Erkki on mukana asiantuntijana eri konsultointiprojekteissa.

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi