Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

Järjestämme 26.9. suositun Saminarium -tietoturvaseminaarin, ilmoittaudu kesäkuussa ja saat seminaarista early bird -ilmoittautujan edun!

Search

Microsoft 365

Alla olevilla kursseilla perehdytään Microsoft 365 yrityspalvelun, tietoturvan, vaatimusten mukaisuuden hallintaan ja laitehallintaan, suojaamaan käyttäjien pääsyn organisaation resursseihin. Lisäksi Microsoft Teamsin hallintaan organisaatiossa ja Microsoftin pilvipalveluiden käyttöönottoon ja ominaisuuksiin.

Hyödynnä Microsoft 365 yrityspalvelu täysimääräisesti

Opiskelemalla Microsoft 365 tehostat työskentelyä ja parannat tuottavuutta. Hyödyt opeista monella eri tavalla mm.:

  1. Microsoft 365:n työkalut, kuten Teams ja SharePoint, mahdollistavat helpon ja tehokkaan yhteistyön tiimien välillä, riippumatta siitä, missä kukin tiimin jäsen sijaitsee.
  2. Microsoft 365 sisältää monia tietoturvapalveluita ja -ominaisuuksia, jotka voivat auttaa suojaamaan tietoja ja laitteita.

Kaiken kaikkiaan Microsoft 365 tuotteen opiskelu voi auttaa sinua hyödyntämään sen tarjoamat työkalut ja palvelut tehokkaammin, mikä voi parantaa tuottavuuttasi, tehostaa yhteistyötä ja edistää urakehitystäsi.

Kurssit

MS-4005: Craft effective prompts for Microsoft Copilot for Microsoft 365

Opit käyttämään Microsoft Copilotia tehokkaasti ja luomaan prompteja, jotka parantavat tuottavuuttasi. Paranna työskentelytehoasi ja hyödynnä Copilotin älykkäitä ominaisuuksia maksimaalisesti!
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

MS-4007 Copilot For Microsoft 365 User Enablement Specialist

Kurssi on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat tehostaa organisaationsa Microsoft 365 -käyttäjien koulutusta ja käyttöönottoa. Kurssilla opit hyödyntämään Microsoft 365 Copilotin edistyneitä ominaisuuksia, jotta voit parantaa käyttäjäkokemusta ja lisätä tuottavuutta.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

MS-4006: Copilot For Microsoft 365 For Administrators

Kurssilla opit automatisoimaan ja optimoimaan hallintatehtäviä, parantamaan käyttäjäkokemusta ja lisäämään tuottavuutta hyödyntämällä Copilotin kehittyneitä ominaisuuksia.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

Microsoft 365 Copilot Office ohjelmissa

Tervetuloa kurssille, jolla perehdyt Microsoft Copilotin käyttöön jokapäiväisessä työskentelyssäsi! Tällä kurssilla tutustumme siihen, miten Copilot-tekoäly avustaa ja nopeuttaa työskentelyäsi Outlookissa, Teamsissa, Wordissä, PowerPointissa ja Excelissä. Opimme, miten Copilotin avulla voit tehostaa työskentelyä, vähentää virheitä ja nopeuttaa prosesseja eri sovelluksissa.
Kesto 0.5 pv
Hinta 490 €

MS-102 Microsoft 365 Administrator

Kurssilla perehdytään neljään keskeiseen elementtiin Microsoft 365 yrityspalvelun hallinnassa: tenantin ja palveluiden hallintaan, identiteetin hallintaan, tietoturvan hallintaan sekä Microsoft 365 vaatimustenmukaisuuden hallintaan.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

MS-900 Microsoft 365 Fundamentals

Kurssilla perehdytään Microsoftin pilvipalveluiden käyttöönottoon ja ominaisuuksiin.
Kesto 1 pv
Hinta 690 €

MS-700 Managing Microsoft Teams

Tällä kurssilla käydään Microsoft Teamsin hallinta organisaatiossa.
Kesto 3 pv
Hinta 1690 €

Kouluttajat

Antti Roine.

Antti Roine

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä.

Sähköposti: antti.roine@corellia.fi

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi