Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

Järjestämme 26.9. suositun Saminarium -tietoturvaseminaarin, ilmoittaudu kesäkuussa ja saat seminaarista early bird -ilmoittautujan edun!

Search

Vuokrattavat koulutustilat Helsingin keskustassa

Viihtyisän koulutuskeskuksemme luokkatilat ovat moderneja ja varustettu laadukkaalla tekniikalla. Tilamme soveltuvat erityisesti koulutuksiin, joissa hyödynnetään tietotekniikkaa, mutta niissä voi hyvin järjestää myös kokouksia ja muita tilaisuuksia. Kaikissa luokissamme on tehokkaat tietokoneet, videotykki, nopea langaton verkkoyhteys, fläppitaulu yms. oppimisvälineet.

Koulutuskeskuksemme sijaitsee keskellä Helsinkiä, Kaisaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palvelujen äärellä.  Meille on helppo tulla sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Rautatieasemalta on vain parin minuutin kävelymatka ja vierestä kulkee raitiovaunuja ja useita busseja. Lähin pysäköintimahdollisuus on Kluuvin parkkihallissa. Koulutuskeskuksemme läheisyydessä on lukuisia kahviloita, ravintoloita sekä majoitusvaihtoehtoja.

Tarjoilut

Luokkavuokralaisten käytettävissä on viihtyisät oleskelutilamme, johon voit varata ryhmällesi tarjoilut. Koko päivän tarjoilut sisältäen aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit on 29€/hlö/päivä. Lounasvaraus tehdään Hotel Arthurin ravintolaan. Vaihtoehtoisesti aamupala ja iltapäiväkahvit on 14€/hlö/päivä.

Muut lisäpalvelut

Voimme asentaa koneisiin myös muita ohjelmia sopimuksen mukaan. Mahdollisista lisäasennuksista veloitamme 75 €/tunti.

Tilat ovat käytettävissä arkisin klo 8-16 tai sopimuksen mukaan.

Suurin luokka

Hinta 650 €/päivä, 14 oppilaspaikkaa Windows PC-koneilla

Keskikokoinen luokka

Hinta 550 €/päivä, 12 oppilaspaikkaa Windows PC / Mac-koneilla

Pieni luokka

Hinta 400 €/päivä, 6 oppilaspaikkaa Windows PC / Mac-koneilla

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Lisätietoja: Ota yhteyttä myyntiin, puh. +358 40 707 0202 tai myynti@corellia.fi

Ota yhteyttä