Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

 

Search

Windows

Kuuluuko työnkuvaasi Windows-ympäristöjen suunnittelu tai hallinnointi vai oletko kiinnostunut oppimaan, mitä uutta viimeisin Windows versio pitää sisällään?

Windows koulutukset

Kurssitarjonnastamme löytyy Microsoftin viralliset koulutukset, joissa käydään läpi Windows käyttöjärjestelmien teknologiaan, hallinnointiin ja tietoturvaan liittyviä aiheita. Yksi tavoite koulutukselle voi olla oman osaamisen vahvistaminen tai valmistautuminen sertifiointitestiin. Käytännön esimerkit ja ‘hands-on’ harjoitukset tukevat oppimista ja kursseilta saatava sähköinen kattava aineisto helpottaa aiheiden kertaamista. Kouluttajamme vastaa kysymyksiin ja ohjaa eteenpäin myös kurssin jälkeen.

Kurssit

Sami Laiho: Microsoft-tuotteiden vaativa vianselvitys

Kurssi on, poiketen nykypäivän yleisimmistä kursseista, todellisia taitoja ja osaamista kehittävä kurssi. Kurssille osallistuva voi olla työasema- tai palvelinihminen, tehdä päivittäin töitä SCCM:n, Teamsin tai Exchangen kanssa, tai olla Azuren mestariosaaja.
Kesto 4 pv
Hinta 1990 €

Windows sovelluspaketointikurssi

Haluatko hallita Windows-sovellusten paketointia ja jakelua? Tämä kurssi tarjoaa kattavan katsauksen nykyaikaisiin sovelluspaketointitekniikoihin Windows-ympäristössä. Opit hyödyntämään MSI-teknologiaa ja muita vastaavia teknologioita, muokkaamaan olemassa olevia paketteja sekä luomaan uusia.
Kesto 2 pv
Hinta 1390 €

MD-102 Microsoft 365 Endpoint Administrator

Opi hallitsemaan Microsoft 365 -laitteita tehokkaasti MD-102 Microsoft 365 Endpoint Administrator -kurssilla. Tutustu laitehallinnan parhaisiin käytäntöihin, tietoturvaan ja käytännön ratkaisuihin. Kehitä taitosi ja varmista, että yrityksesi laitteet ovat aina suojattuja ja optimaalisessa käytössä.
Kesto 4 pv
Hinta 1890 €

Kouluttajat

Arto Roth.

Arto Roth

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Architect Expert, Microsoft Azure Security Engineer

Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä hyvinkin erilaisissa rooleissa, niistä viimeiset kymmenen vuotta kouluttavana konsulttina ja arkkitehtina Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisujen parissa.

Sami Laiho

Sami Laiho

Windows- ja tietoturva-asiantuntija MVP

Sami Laiho on maailman johtavia Windows- ja tietoturva-asiantuntijoita. Sami on työskennellyt Microsoft-maailmassa yli 25 vuotta ja hän on ollut Microsoftin arvostetuimman MVP-statuksen haltija vuodesta 2011. Sami työskentelee jatkuvassa yhteistyössä Microsoftin Redmondin tuoteryhmien kanssa. Sami on valittu vuodesta 2019 alkaen Suomen 100 vaikutusvaltaisimman IT-päättäjän listalle ja on alansa seuratuimpia Twitterissä. Sami kouluttaa ja konsultoi ympäri maailmaa, ja usein hänet löytää puhumasta eri alan konferensseista. Sami on valittu useaan otteeseen Microsoftin suurimpien konferenssien parhaaksi puhujaksi, joten asiantuntemuksen lisäksi voit odottaa mukaansatempaavaa ja viihdyttävää esitystä.

Aku Suonpää

Aku Suonpää

Aku on toiminut IT-alalla vuodesta 2004, olen erikoistunut päätelaitehallintaan. Asiantuntemukseni kattaa laajasti eri alustat ja teknologiat. Olen erityisen perehtynyt Intuneen ja Configuration Manageriin ja hallitsen laitealustojen, kuten Windowsin, iOS:n, Androidin ja MacOS:n, nyanssit.  Lisäksi olen syvällisesti perehtynyt Defender for Endpoint -tietoturvaratkaisuun. Erityinen intohimoni on siirtää nykyiset on-prem päätelaitehallinnan ratkaisut pilvipohjaisiksi. Olen aina pyrkinyt olemaan teknologian eturintamassa ja tarjoamaan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja.

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi