+358 40 7070202
Search

Valo- ja videokuvaus sekä animaatio koulutukset

Tutustu kattavaan kurssivalikoimaamme, josta löytyy kurssit niin kuvaussuunnitteluun kuin kuvaamiseen ja editointiin sekä animoidun sisällön tuottamiseen.

Teet sitten mainostuotantoa tai markkinointia tai vaikka videoeditointia niin koulutuksistamme löytyy sinulle sopiva kurssi.

Kouluttajat

Sampo Korkeila

Sampo Korkeila

Acrobat, Dimension, Illustrator, InCopy, InDesign ja Photoshop

Juha Laamanen

Juha Laamanen

Illustrator, InDesign, Lightroom,  Photoshop ja Premiere Rush

Otso Pakarinen

Otso Pakarinen

After Effects ja Premiere Pro

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Animate

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.

Valo- ja videokuvaus

Opi hallitsemaan digikameran maailmaa kuin ammattilainen. Tarjoamme kursseja kaikentasoisten kuvaajien tarpeisiin – oli kyseessä sitten valokuvauksen perusteet, videokuvaamisen tekniikat tai digikameran syvällisempi hallinta. Kouluttajamme johdattavat sinut läpi kuvauksen taiteen salojen ja tekniikoiden, antaen sinulle taidot ikuistaa hetket elävästi ja tyylikkäästi. Anna luovuutesi kukoistaa kameran linssin läpi.

Videoeditointi

Premiere, Rush ja äänitys

Oletko valmis viemään luovuutesi seuraavalle tasolle videoiden maailmassa? Tutustu Adobe Premiereen ja Premiere Rushiin – alan johtaviin työkaluihin videoiden editoinnissa ja luomisessa. Näiden monipuolisten ohjelmistojen avulla voit muokata, leikata ja tehostaa videoita helposti ja tehokkaasti. Lisäksi tarjoamme kattavia koulutuksia äänen jälkikäsittelystä, jotta voit saavuttaa ammattimaisen äänenlaadun jokaiseen projektiisi. Aloita matkasi kohti huippuluokan videoiden luomista ja oppimista kanssamme – täydellinen ratkaisu niin aloittelijoille kuin kokeneillekin videoiden tekijöille.

video logo.

Video ja animaatio

After Effects ja Animate

Adobe After Effects ja Animate-sovellusten avulla voit luoda vaikuttavia animaatioita, olipa kyseessä sitten liikegrafiikka, visuaaliset efektit tai interaktiiviset animaatiot. Opi tuottamaan liikegrafiikkaa tarpeisiisi käyttäen after Effects:ä tai tekemään animoituja HTML5 mainoksia ja animoituja sisältöjä sosiaaliseen mediaan. 

Etkö löytänyt etsimääsi kurssia?

Tarvitsetko omaan tarpeeseesi räätälöidyn toteutuksen? Onnistuu kyllä.

Ole yhteydessä, niin suunnittelemme ja aikataulutamme juuri teille parhaiten soveltuvan koulutuksen.

myynti@corellia.fi