Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

 

Search

Asiakaskohtaiset koulutukset

Apua kehittämisprojekteihin koulutussuunnittelulla ja räätälöinnillä

Anna meidän räätälöidä tiimillesi osuva koulutus. Kuuntelemme toiveesi, kerromme viimeisimmät vinkit koulutusaiheen toteutukseen ja kokenut kurssinhallintatiimimme huolehtii käytännön järjestelyistä.

Meiltä saat aina laadukkaan koulutuksen Suomen kokeneimpien asiantuntijoiden tarjoamana. Vielä koulutusten jälkeenkin saamme kiitosta hyvistä tilaisuuksista ja hetkistä!

Saat asiantuntijalta aihekohtaisen ehdotuksen sisällöstä ja koulutuksen kestosta.

Milloin tiimikohtainen koulutus on ajankohtainen?

’Tilauskoulutus on helppo toteuttaa, kun julkisen koulutustarjonnan aihe sopii isommalle ryhmälle. Koulutus on räätälöitävissä sisällöllisesti ja saa lisäarvoa omista harjoituksista ja aineistojen käytöstä.

Hyödynnetään eri koulutusmuotoja

Koulutus voi olla muodoltaan myös lyhyt etätietoisku koko henkilöstölle tai työpajatyyppinen tilaisuus, jossa samalla ideoidaan uusia toimintatapoja avainhenkilöiden kanssa. Vieriopetuksissa yksittäisen työntekijän taidot nostetaan uudelle tasolle tai kollegapari saa täsmäkoulutuksen erityiseen tarpeeseen. Tarjontamme mahdollistaa myös koulutusratkaisujen kombon eli kokonaisuus voi sisältää esittelyhetken ja makupalat lyhyessä tietoiskussa, harkitut ryhmäkoulutukset ja jatkolle sopimushintaiset kurssipaikat julkisesta kurssitarjonnasta jokaiselle oman ammattilaisalueen ja taustansa mukaan.

Oli sitten kyse it-tiimin kilpailukyvyn varmistamisesta, raporttien toteuttamisesta, viestintätyön sujuvoittamisesta tai toimintamallista saavutettavuuden takaamiseksi – yhteiset koulutushetket antavat mahdollisuuden keskustella, uudistaa asioita ja laajentaa ajattelua! Opitaan yhdessä.

Corellia tarjoaa asiantuntijaryhmillenne laadukkaan koulutuksen lisäksi koulutuskeskuksen rauhallisen ilmapiirin Helsingin keskustassa, Kaisaniemessä.

Etänä tai asiakkaalla – toiminta-alueena koko Suomi

Koulutamme kansainvälisiä ja suomalaisia tiimejä eri puolella Suomea – ja jopa maan rajojen ulkopuolella eri aikavyöhykkeillä. Lyhyet, tietoiskumaiset tilaisuudet voidaan nauhoittaa ja tallenne tarjotaan asiakkaalle kertaukseksi ja uusille työntekijöille perehdytykseksi. Koulutukset toteutuvat kouluttajiemme toiveista myös usein asiakkaiden tiloissa, sillä uskomme että lähikoulutuksia ei voi tietyissä tapauksissa korvata.

Tutustu koulutustemme räätälöintimahdollisuuksiin

Jokaisen tiimin kehittämistarve on hieman erilainen. Esittele meille koulutustoiveesi, niin kerromme miten toteuttaisimme sen.

Tunnetko jo Corellian koulutuspalvelut? Asiakkaamme löytävät meidät usein suositteluiden kautta. Tutustutaan – varaa aika lyhyeen esittelyhetkeen ja kerromme ratkaisuistamme lisää!

Lisätiedot ja yhteydenotot

Yhteydenotot suoraan myyntipalveluumme myynti@corellia.fi tai
Tiina Lähteenmäki puh. +358 50 5233866
Tomi Niemelä puh. +358 400 556854

Ota yhteyttä