Kurssijärjestelyt

Ilmoittautuessasi kurssille saat kuittauksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Kurssi-infoa saat viimeistään n. viikkoa ennen koulutuksen alkua. Kurssipäivä normaalisti alkaa aamupalalla klo 8.30, varsinainen koulutus klo. 9.00. Käytössämme on neljä koulutustilaa erikokoisille ryhmille. Luokissa on ajanmukaiset tietokoneet jokaiselle kurssilaiselle ja useimmilla kursseillamme voit valita myös Mac -käyttöjärjestelmän. Koneissa on asennettuna kurssilla käytettävät sovellukset sekä Office -paketin ohjelmat. Kurssiin kuuluvat materiaalit ja harjoitukset saat luonnollisesti mukaasi kurssin jälkeen. Koulutuksen jälkeen lähetämme sinulle kurssipalautelinkin ja toivomme sinulta suoraa ja rehellistä palautetta toiminnastamme.

Kurssin hintaan sisältyy aamupala, lounas ja iltapäivällä kahvitarjoilu. Lounasravintolamme, Vuorikadun kanttiini, sijaitsee Corellian kanssa samassa rakennuksessa ja pääsemme sinne näppärästi sisäkautta. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen, terveellinen noutopöytä ja ravintola osaa ottaa huomioon erikoisruokavaliot sekä allergiat ammattitaitoisesti. Kaikkiin kurssijärjestelyhin liittyvissä kysymyksissäsi sinua auttaa Mari Häkkinen, mari@corellia.fi tai 040 707 0202.

Koulutusten toteutuminen

Pyrimme aikatauluttamaan kurssimme siten, että ne myös toteutuvat. Suosituimpia kurssejamme toteutuu kuukausittain. Ehdoton maksimimäärä osallistujia on 12 henkilöä, mutta useimmiten kurssit toteutuvat 3-8 henkilön ryhmille. Pidämme mieluummin kursseja useammin kompakteille ryhmille kuin harvakseltaan isoille joukoille. Mikäli näyttää käyvän niin, että kurssi olisi vaarassa peruuntua, olemme yleensä yhdessä asiakkaan kanssa sopineet korvaavan ratkaisun. Kurssien kokonaan peruuntuminen on harvinaista. Maksu- ja perumisehtoihimme pääset tutustumaan täältä.

Tervetuloa kurssille!