Kurssilla saat yleiskatsauksen Microsoftin tekoälyratkaisuista (AI) ja millä Microsoft Azuren palveluilla voit tehdä tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja. Kurssilla ei opeta miten tulet sovelluskehittäjäksi tai datatieteilijäksi (data scientist), vaan käydään läpi yleisiä tekoälyn työkuormia ja miten Azure palvelut tukevat niitä. Kurssille on tulossa vaativampi jatko-osa AI-102: Designing and Implementing an Azure AI Solution myöhemmin, ole yhteydessä myyntiimme niin kuulet lisää jatkokurssista. 

Koulutus valmistaa Microsoftin viralliseen sertifiointitestiin I-900: Microsoft Azure AI FundamentalsSuoritettava sertifointi on Microsoft Certified: Azure AI Fundamentals. 

Kurssin kohderyhmä 

Kurssin on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia mitä tekoäly (artificial intelligence, AI) mahdollistaa ja millaisia tekoälyratkaisuja Microsoft Azure tarjoaa.  

Kurssin esitietovaatimukset 

Kurssilla ei vaadita aikaisempaa kokemusta Azuresta, mutta hyvät tietokoneen ja Internetin käyttötaidot vaaditaan. Osa kursseilla käytävistä esimerkeistä vaatii perusymmärrystä matematikaasta ja kaavioiden tulkintaa. Ohjelmoinnin perusteiden osaamisesta on hyötyä. 

Kurssin sisältö: 

 Module 1: Explore Fundamentals of Artificial Intelligence

• Introduction to Artificial Intelligence
• Artificial Intelligence in Microsoft Azure

Module 2:  Explore Fundamentals of Machine Learning 

• Introduction to Machine Learning
• Azure Machine Learning 

Module 3: Explore Fundamentals of Computer Vision

• Computer Vision Concepts
• Creating Computer Vision solutions in Azure

Module 4: Explore Fundamentals of Natural Language Processing

• Introduction to Natural Language Processing
• Building Natural Language Solutions in Azure

azure-logo
Perusteet

Kesto: 1pv
Hinta: 690 €
hinnat ALV 0 %

Osallistumistavat:

Kurssit

Oletko kiinnostunut asiakaskohtaisesta toteutuksesta?

Lähetä tarjouspyyntö

Kurssin kouluttajat

Jussi Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert  Jussi on työskennellyt haastavien IT-ratkaisujen parissa jo 90-luvulta lähtien. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on keskittynyt erityisesti Azure-toteutuksiin. Aiemmin mm. Microsoftilla työskennelleellä,…

Arto Roth

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Administrator Associate, Microsoft Azure Architect Expert  ja Microsoft Azure Security Engineer Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä hyvinkin erilaisissa rooleissa, niistä viimeiset kymmenen vuotta kouluttavana konsulttina ja arkkitehtina Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisujen parissa. Nykyään Arton käyntikortissa tittelinä on ‘Pilvipyöveli’.  Arton koulutuksia: Azure ylläpito- arkkitehtuuri- ja tietoturva sekä Windows Server-ja Windows-asiantuntijakurssit