Power Platform -kursseilla opit käytännönläheisesti rakentamaan liiketoimintasovelluksia ja ratkaisuja Power Platform-alustan palveluilla (Power Apps, Power Automate ja Power BI).

Kurssit on suunnattu kaikille, jotka haluavat käytännönläheisesti oppia rakentamaan liiketoimintasovelluksia Power Platform-alustan palveluilla. Erityisesti sovelluskehittäjille ja arkkitehdeille, jotka vastaavat Power Platform-ympäristöjen hallinnasta, valvonnasta ja ratkaisujen toteutuksesta.

Alla olevat Micorsoft PL-koulutukset valmistavat  Microsoftin virallisiin sertifiointitesteihin. Tarkemmat sertifiointitestien tiedot löydät kurssin sisältökuvauksesta.

Lue myös tarkemmin  alla olevista kurssikuvauksista kurssien esitietovaatimukset sekä sisältö.

Power Platform-kursseja kouluttavat:

Jussi Roine, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista

Ilkka Suvanto, Microsoft Certified Trainer, Microsoft Certified Technology Specialist

Ilkka  on vuodesta 2003 lähtien keskittynyt Microsoft teknologialla toteutettavien ratkaisujen konsultointiin ja koulutukseen. Liiketoimintatarpeiden ratkaisukonsulttina Ilkka on keskittynyt Microsoft teknologian hyödyntämiseen erityisesti M365 ja Power Platformilla.

powerplatform

PL-900 Microsoft Power Platform Fundamentals 2 pv

Opi tekemään yksinkertaisia Power Apps -sovelluksia, käyttämään Common Data Service -datalähdettä, rakentamaan Power BI raportin, automatisoimaan prosessin Power Automaten avulla sekä rakentamaan Chatbotin Power Virtual Agentin avulla.  

powerplatform

PL-100 Microsoft Power Platform App Maker 2 pv

Opi rakentamaan liiketoimintasovelluksia ja ratkaisuja  Power Appsilla, Power Automatella ja Power BI:llä.

powerplatform

PL-400 Microsoft Power Platform Developer 3 pv

Opi suunnittelemaan, kehittämään ja turvaamaan Power Platform-ratkaisuja. 

powerplatform

PL-600  Microsoft Power Platform Solution Architect 4 pv

Opi laajemmin suunnittelemaan, toteuttamaan, turvamaan, ylläpitämään ja valvomaan Power Platform-ratkaisuja. 

powerplatform

Microsoft Project perusteet 1 pv

Kurssilla käydään läpi Microsoft Project -sovelluksen perusteet projektin perustamisesta ja suunnittelusta aina projektin seurantaan ja raportointiin asti