Rakenna Power Platformilla liiketoimintaasi tukevia sovelluksia ja ratkaisuja!

Power Platform -kursseilla opit käytännönläheisesti rakentamaan liiketoimintasovelluksia ja ratkaisuja Power Platform-alustan palveluilla (Power Apps, Power Automate ja Power BI).

Kurssit on suunnattu kaikille, jotka haluavat käytännönläheisesti oppia rakentamaan liiketoimintasovelluksia Power Platform-alustan palveluilla. Erityisesti sovelluskehittäjille ja arkkitehdeille, jotka vastaavat Power Platform-ympäristöjen hallinnasta, valvonnasta ja ratkaisujen toteutuksesta.

Alla olevat Microsoft PL-koulutukset valmistavat  Microsoftin virallisiin sertifiointitesteihin. Tarkemmat sertifiointitestien tiedot löydät kurssin sisältökuvauksesta.

Lue myös tarkemmin  alla olevista kurssikuvauksista kurssien esitietovaatimukset sekä sisältö.

Kouluttajat:

        Jussi Roine

Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista

      Ilkka Suvanto

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Certified Technology Specialist

Ilkka  on vuodesta 2003 lähtien keskittynyt Microsoft teknologialla toteutettavien ratkaisujen konsultointiin ja koulutukseen. Liiketoimintatarpeiden ratkaisukonsulttina Ilkka on keskittynyt Microsoft teknologian hyödyntämiseen erityisesti M365 ja Power Platformilla.

    Juha Huttunen

Microsoft Certified Trainer, Power Platform Solution Architect Expert

Juhalla on yli 20 vuoden IT-alan kokemus. Juha on Microsoft sertifioitu kouluttava konsultti ja pilvimaailmassa hän keskittyy pääasiassa Power Platform arkkitehtuuriin ja Dynamics 365 CE järjestelmiin.

powerplatform

PL-900 Microsoft Power Platform Fundamentals 1 pv

Opi tekemään yksinkertaisia Power Apps -sovelluksia, käyttämään Common Data Service -datalähdettä, rakentamaan Power BI raportin, automatisoimaan prosessin Power Automaten avulla sekä rakentamaan Chatbotin Power Virtual Agentin avulla.  

powerplatform

PL-100 Microsoft Power Platform App Maker 2pv

Opi rakentamaan liiketoimintasovelluksia ja ratkaisuja  Power Appsilla, Power Automatella ja Power BI:llä.

powerplatform

PL-200: Microsoft Power Platform Functional Consultant 3 pv

Tällä kurssilla saat syvemmän katsauksen Microsoft Power Platformin ominaisuuksista, opit itse tekemään Power Apps-sovelluksia, käyttämään Dataverse -datalähdettä, luomaan Power BI-raportteja sekä automatisoimaan prosesseja Power Automaten avulla.

Microsoft Power BI logo

PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst (ent. DA-100) 3pv

Tällä Microsoftin virallisella englanninkieliseen materiaaliin perustuvalla kurssilla käydään läpi monipuolisesti mutta tiiviisti Power BI -raportoinnin eri osa-alueet. Kurssi valmentaa Microsoftin Power BI Data Analyst sertifiointiin.

powerplatform

PL-400 Microsoft Power Platform Developer 3pv

Opi suunnittelemaan, kehittämään ja turvaamaan Power Platform-ratkaisuja. 

powerplatform

PL-500 Microsoft Power Automate RPA Developer 4 pv

Kurssi tarjoaa kattavan koulutuksen Microsoft Power Automate -ratkaisun käytöstä robotiikan prosessiautomaation (RPA) kehittäjänä. Kurssi keskittyy siihen, miten voit hyödyntää Power Automatea tehokkaasti prosessien automatisoinnissa.

powerplatform

PL-600  Microsoft Power Platform Solution Architect 4pv 

Opi laajemmin suunnittelemaan, toteuttamaan, turvamaan, ylläpitämään ja valvomaan Power Platform-ratkaisuja. 

powerplatform

Microsoft Project perusteet 1pv

Kurssilla käydään läpi Microsoft Project -sovelluksen perusteet projektin perustamisesta ja suunnittelusta aina projektin seurantaan ja raportointiin asti

Microsoft Power BI logo

Power BI perusteet, 2pv

Opi Power BI perusteet mielenkiintoisten esimerkkien ja käytännön harjoitusten avulla. Kurssin jälkeen tunnet monipuolisesti Power BI:n mahdollisuuksia, osaat luoda ja jakaa raportteja ja tunnet sujuvia työtapoja. 

Microsoft Power BI logo

Power BI jatko – mallinnus, 2pv

Kurssilla opit tärkeimpiä tietomallien toteutuksen periaatteita ja pystyt laatimaan ratkaisuita, joita on jatkossa helppo ylläpitää ja kehittää.