Digijournalismin uudet aatteet – Digisilta hankkeen loppujulkaisu

Digisilta hankkeen loppujulkaisu ”Digijournalismin uudet aatteet” julkaistiin joulukuussa. Lataa julkaisu täältä: Hanke itsessään oli mielenkiintoinen ja hauskaa oli että Corellia Helsinki oli mukana hankkeessa! Corellian Sampo Korkeila  koulutti lehdentekijöille sähköisten mainosten tekemistä tablettilehtiin.

Hankkeen loppuseminaari oli lokakuun alussa jossa itsellänikin oli puheenvuoro. Seminaarin esityksista ja alustuksista syntyi tuo loppujulkaisu. Oma puheenvuoroni loppuseminaarissa  liittyi sosiaalisen median hyödyntämisen sanomalehdissa ja on luettavissa kohdassa 3.2.  ”Espoosta Äkäslompoloon – viesti perille sosiaalisilla tekniikoilla” session kalvot näet myös Slidesharessa:

Juha on jo 15 vuoden ajan päätoimekseen kouluttanut ihmisiä Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin saloihin. Entisenä valokuvaajana (mm. Image Kustannus) Juhalla on myös kaytännön työkokemusta. Asiantuntijana Juha painottaa ratkaisukeskeisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Konsultaatio tai koulutus voi olla onnistunut vain jos sillä on tavoitteet konkretiassa.