Digimainonnan ja analytiikan koulutukset
Google Analytics, Google Ads, Facebook ja Instagram

Digimarkkinoinnin ja analytiikan koulutukset

Käytä maailman parhaita markkinointityökaluja oikein ja tehokkaasti!

Googlen ja Facebookin myynti-ja markkinointikoneet ovat keskeisiä menestystekijöitä markkinoijalle. Lisäksi toimenpiteiden onnistuminen ja kustannustehokkuus riippuu todella paljon oikeasta tilannekuvasta, jonka analytiikkatyökalut tarjoavat. Corellian digimarkkinoinnin kouluttajat ovat monessa liemessä keitettyjä alan ammattilaisia, joten koulutuksen opit tulevat suoraan oikeasta elämästä!

Petri Mertanen
Google Tag Manager Fundamentals-, Google Ads Fundamentals- ja Google Analytics Qualification -sertifikaatit

Petrillä on yli kymmenen vuoden kokemus analytiikan hyödyntämisestä ja kehittämisestä eri kokoisissa asiakasyrityksissä sekä median parissa. Hänellä on myös kokemusta ja näkemystä nykyaikaisten analytiikkatyökalujen hyödyntämisestä ja analysointiprosessin kehittämisestä

Heidi Hentula Google Ads asiantuntija

Heidi Hentula
Google Ads hakusanamainonnan asiantuntija

Heidi Hentulalla on 10 vuoden kokemus markkinoinnista, josta digimarkkinoinnin parissa yli 6 vuoden kokemus. Digimarkkinoinnin osa-alueista vahvuutena on Google Ads -osaaminen, jonka osin kouluttaja on työskennellyt sekä asiantuntijana, että Suomen suurimman hakutiimin vetäjänä ja kehittäjänä. Toimialakokemusta löytyy sekä isoista että pienemmistä verkkokaupoista, B2B:stä, auto-, IT- sekä vakuutusalalta.

 

Analytiikka ja optimointi

Koulutus

Google Analytics

perusraportit ja kehittyneemmät ominaisuudet

Koulutuksessa saat konkreettisen käsityksen kuinka Google Analytics toimii ja minkälaisia raportteja sekä -toiminnallisuuksia järjestelmästä löytyy. Näin ymmärrät kuinka voit hyödyntää kerättyä dataa verkkopalvelun kehityksessä. Lisäksi käydään läpi Google Analyticsin tuoreimpia ja kehittyneempiä ominaisuuksia, joiden avulla viet analytiikan hyödyntämisen astetta pidemmälle.

Koulutus

Google Data Studio ja Google Optimize

Visualisio dataa ja tee konversio-optimointia

Koulutuksessa saat konkreettisen käsityksen kuinka Google Data Studio toimii, minkälaisia datan lähteitä voit järjestelmässä käyttää ja miten voit visualisoida dataa. Näin ymmärrät kuinka voit esittää ja jakaa organisaatiolle hyödyllistä tietoa. Lisäksi käydään läpi minkälaista personointia ja konversio-optimointia voit tehdä Google Optimizen avulla.

Koulutus

Google Tag Manager perusteet ja Google Analytics asetukset

Google Tag Manager digitaalisen mainonnan apuna

Tässä koulutuksessa saat konkreettisen käsityksen kuinka Google Tag Manager toimii digitaalisen mainonnan ja verkkopalvelun eri kohtien mittaamisen apuna. Lisäksi käydään läpi Google Analyticsin pääkäyttäjä- eli admin-puolen asetukset.

Hakusanamainonta, Google Ads

Koulutus

Hakusanamainonnan perusteet

Google Ads kumppanin valinta

Ymmärrys Google Adsin mahdollisuuksista parantaa valmiuksia ostaa palvelua ulkoistettuna ja tehostaa kumppaniyhteistyötä. Koulutuksessa käydään lisäksi läpi millä kriteereillä asiantuntijakumppani tulisi valita ja miten välttää tyypillisimmät sudenkuopat kumppanivalinnassa.

Koulutus

Google Ads peruskurssi

Opi Google Ads hakusanamainonnan perusteet

Google Ads-peruskurssi on käytännönläheinen koulutus, joka perehdyttää osallistujat hakusanamainonnan perusteisiin. Koulutuksessa käydään läpi Google Adsin toiminnallisuudet, mahdollisuudet ja miten suunnitella ja rakentaa mainoskampanjoita.

Koulutus

Google Ads tehokäyttöön

Google Ads jatkokurssi on käytännönläheinen koulutus jossa syvennytään Google Adsin toiminnallisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi miten saat tehostettua hakusanamainontaa entisestään.

Facebook- ja Instagram-mainonta

Koulutus

Somemainonnan ostaminen

Opi somemainonnan suunnittelua ja tavoiteasetantaa tehokkaasti

Käytännönläheisestä koulutuksesta saat paremmat valmiudet ostaa sosiaalisen median mainonnan palveluita kumppanilta. Kumppania valitessa on hyvä osata jo alusta alkaen käyttää oikeita kriteerejä sekä puhua samaa kieltä. Näin pienennetään riskiä rahan käyttämisestä vääriin asioihin.

Koulutus

Facebook- ja Instagram-mainonnan perusteet

Julkaise ja hallitse mainoskampanjoitasi Facebookissa ja Instragramissa

Koulutuksessa tutustutaan Facebookin mainosekosysteemin perusteisiin ja keskeisiin työkaluihin. Tämän koulutuksen jälkeen pystyt itsenäisesti julkaisemaan ja hallinnoimaan mainoskampanjoita Facebookissa ja Instagramissa.

Koulutus

Facebook- ja Instagram-mainonnan jatkokurssi

Tuloksia Facebook- ja Instagram-mainonnalla

Koulutuksessa tutustutaan edistyneiden mainostajien aktiivisesti käyttämiin menetelmiin, joilla pystyy tehostamaan mainontaansa ja saamaan siitä irti enemmän tuloksia.