Digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutukset

Verkossa perinteiset markkinointistrategiat toimivat heikosti. Mainoksia klikataan harvoin – sen sijaan käyttäjät hakeutuvat kiinnostavien sisältöjen pariin. Verkon valloittaminen on helpompaa, kun ymmärtää sen lainalaisuuksia: sisältömarkkinointia, hakukoneoptimointia ja sosiaalisen median strategiaa.

Some ja digimarkkinointi

Some ja digimarkkinointi

Hakukonemainonta Google AdWordsilla– SEA

Jos haluat lisää kävijöitä sivuillesi, enemmän liidejä, useampia kauppoja tai parempaa näkyvyyttä netissä, tämä kurssi on tarkoitettu juuri sinulle. Koulutuksen jälkeen sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot, joiden avulla voit joko itse toteuttaa yrityksesi hakukonemainonnan tai ulkoistaa sen ammattitaitoisesti osaavalle tekijälle.Some ja digimarkkinointi

Hakukoneoptimointi – SEO

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, mistä on kyse, miten voit itse optimoida sivustoasi tai vaihtoehtoisesti, miten osaat ammattitaitoisesti ulkoistaa sivustosi hakukoneoptimoinnin ammattilaisille.

Some ja digimarkkinointi

Tehokasta tekstiä verkkoon – Opi tuottamaan tavoitteellista, kiinnostavaa ja optimoitua sisältöä omiin kanaviin (1pv)

Koulutus antaa tukea sisältösuunnitelman tuotantoon ja ostajapersoonien ymmärtämiseen, mutta suurimman osan ajasta paneudutaan konkreettisesti erilaisiin tapoihin parantaa yrityksen oman sisällön luettavuutta, kiinnostavuutta ja löydettävyyttä verkosta.Some ja digimarkkinointi

Tuloksia verkossa – sisältömarkkinointi, sosiaalisen median strategia & hakukoneoptimointi (2pv)

Opi toteuttamaan hyödyntämään verkkoa parantamaan tuloksia oikean strategian avulla


Infografiikka

Infografiikka verkossa -työpaja

Infografiikka on  yksi verkon suosituimmista sisältöformaateista. Tiedon paketointi visuaalisesti houkuttelevaan muotoon on kriittistä, mikäli sille haluaa verkossa lukijoita, sosiaalisen median jakoja ja vaikuttavuutta!


Mobiilikuvaus

Mobiilikuvaus: vaikuta kuvan keinoin sosiaalisessa mediassa

Mobiilikuvaus -työpajassa opit mobiilikuvauksen tärkeimmät tekniikat ja erityispiirteet. Kurssilla tehdään monipuolisesti käytännön kuvausharjoituksia ja kuvankäsittelyä sekä kehitetään osallistujien visuaalista ilmaisua. Lisäksi saat paljon vinkkejä, kuinka voit tukea mobiilikuvauksella ja visuaalisella viestinnällä sosiaalisen median strategiaasi ja verkkoviestintääsi.


Some ja digimarkkinointi

Tuplaa osaamispääomasi some- ja digivälinein. (2pv)

Kykysi oppia uutta ja kasvattaa osaamistasi on nykyisin avainasemassa työmarkkinoilla. Voit kiihdyttää kaikkea oppimistasi merkittävästi digi- ja somevälinein, joilla hankit ja hallitset tietoa tehokkaammin (vrt. digitaalinen ”aivojen jatke”). Fiksuilla työtavoilla valjastat verkon potentiaalin hyödyksesi ja vältät hukkumisen tietotulvaan ja sosiaalisen median pulinaan.


Konsultointi, toteutukset ja muut palvelut

Corellia ei pelkästään kouluta!

Uskomme tekemisen voimaan. Osallistumme verkkojulkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen joko projektin apuna tai ottamalla kokonaisvastuun sivuston suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta ja julkaisusta. Annamme tarvittavan koulutuksen sisällön ylläpitoon ja sivuston hallintaan sen luovutuksen jälkeen.

Pelkkä koulutus ei ratkaise asiakkaan ongelmaa. Se antaa siihen edellytyksiä mutta ei valmista ratkaisua. Corellian toimintatapaan kuuluu asiakkaan toimintatilanteen kartoitus, ratkaisun suunnittelu ja teknisen toteutusvaihtoehdon valinta. Ratkaistaan ensin tarve ja annetaan siihen tarvittava koulutus.

Lue lisää palveluistamme Palvelut -sivulta