Google Marketing Platform koulutukset
Google Analytics, Tag Manager, Data Studio ja Optimize

Digimarkkinoinnin ja analytiikan koulutukset

Näin  Google Marketing Platformin analytiikkatyökaluja käytetään tehokkaasti.

Googlen myynti-ja markkinointikone on keskeinen menestystekijä markkinoijalle. Lisäksi toimenpiteiden onnistuminen ja kustannustehokkuus riippuu todella paljon oikeasta tilannekuvasta jonka analytiikkatyökalut tarjoavat. Corellian digimarkkinoinnin kouluttajat ovat monessa liemessä keitettyjä alan ammattilaisia joten koulutuksen opit tulevat suoraan oikeasta elämästä!

Petri Mertanen
Google Tag Manager Fundamentals-, Google Ads Fundamentals- ja Google Analytics Qualification -sertifikaatit

Petrillä on yli kymmenen vuoden kokemus analytiikan hyödyntämisestä ja kehittämisestä eri kokoisissa asiakasyrityksissä sekä median parissa. Hänellä on myös kokemusta ja näkemystä nykyaikaisten analytiikkatyökalujen hyödyntämisestä ja analysointiprosessin kehittämisestä

Heidi Hentula Google Ads asiantuntija

Heidi Hentula
Google Ads hakusanamainonnan asiantuntija

Heidi Hentulalla on 10 vuoden kokemus markkinoinnista, josta digimarkkinoinnin parissa yli 6 vuoden kokemus. Digimarkkinoinnin osa-alueista vahvuutena on Google Ads -osaaminen, jonka osin kouluttaja on työskennellyt sekä asiantuntijana, että Suomen suurimman hakutiimin vetäjänä ja kehittäjänä. Toimialakokemusta löytyy sekä isoista että pienemmistä verkkokaupoista, B2B:stä, auto-, IT- sekä vakuutusalalta.

Analytiikka ja optimointi

Koulutus

Google Analytics

perusraportit ja kehittyneemmät ominaisuudet

Koulutuksessa saat konkreettisen käsityksen kuinka Google Analytics toimii ja minkälaisia raportteja sekä -toiminnallisuuksia järjestelmästä löytyy. Näin ymmärrät kuinka voit hyödyntää kerättyä dataa verkkopalvelun kehityksessä. Lisäksi käydään läpi Google Analyticsin tuoreimpia ja kehittyneempiä ominaisuuksia, joiden avulla viet analytiikan hyödyntämisen astetta pidemmälle.

Koulutus

Google Data Studio ja Google Optimize

Visualisio dataa ja tee konversio-optimointia

Koulutuksessa saat konkreettisen käsityksen kuinka Google Data Studio toimii, minkälaisia datan lähteitä voit järjestelmässä käyttää ja miten voit visualisoida dataa. Näin ymmärrät kuinka voit esittää ja jakaa organisaatiolle hyödyllistä tietoa. Lisäksi käydään läpi minkälaista personointia ja konversio-optimointia voit tehdä Google Optimizen avulla.

Koulutus

Google Tag Manager perusteet ja Google Analytics asetukset

Google Tag Manager digitaalisen mainonnan apuna

Tässä koulutuksessa saat konkreettisen käsityksen kuinka Google Tag Manager toimii digitaalisen mainonnan ja verkkopalvelun eri kohtien mittaamisen apuna. Lisäksi käydään läpi Google Analyticsin pääkäyttäjä- eli admin-puolen asetukset.

Hakusanamainonta, Google Ads

Koulutus

Hakusanamainonnan perusteet

Google Ads kumppanin valinta

Ymmärrys Google Adsin mahdollisuuksista parantaa valmiuksia ostaa palvelua ulkoistettuna ja tehostaa kumppaniyhteistyötä. Koulutuksessa käydään lisäksi läpi millä kriteereillä asiantuntijakumppani tulisi valita ja miten välttää tyypillisimmät sudenkuopat kumppanivalinnassa.

Koulutus

Google Ads peruskurssi

Opi Google Ads hakusanamainonnan perusteet

Google Ads-peruskurssi on käytännönläheinen koulutus, oka perehdyttää osallistujat hakusanamainonnan perusteisiin. Koulutuksessa käydään läpi Google Adsin toiminnallisuudet, mahdollisuudet ja miten suunnitella ja rakentaa mainoskampanjoita.

Koulutus

Google Ads jatkokurssi

Google Ads mainonnan tehokas hyödyntäminen

Google Ads jatkokurssi on käytännönläheinen koulutus jossa syvennytään Google Adsin toiminnallisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi miten saat tehostettua hakusanamainontaa entisestään.