Etäkoulutus, osallistu koulutukseen siellä missä sinulle parhaiten sopii!

Etäkoulutus on loistava ratkaisu silloin kun matkustaminen on haasteellista ja etäisyydet pitkiä. Koulutuksen avulla on kuitenkin tarve saada hommia eteenpäin ja osaamista kasvatettua. Hyvin suunnitellun etäkoulutuksen avulla saat samat hyödyt kuin luokkakoulutuksessakin, mutta säästät  aikaa ja kustannuksia matkustustarpeen vähentyessä. Corellia on järjestänyt etäkoulutuksia koko olemassaolonsa ajan jo vuodesta 2013 alkaen.

Corellian etäkoulutukset ovat pienryhmäkoulutuksia

Etäkoulutuksissa otetaan jokaisen osallistujan kysymykset ja tarpeet huomioon. Osallistujana teet samat harjoitteet ja esimerkit kuin lähikoulutuksessakin. Kommunikaatio pidetään avoimena ja elävänä myös etäkoulutuksissa. Koulutusten suurin osallistujamäärä on myös rajoitettu koulutuksen tehokkuuden varmistamiseksi.

Etäkoulutusten tekniikka

Corellian avoimen kurssikalenterin etäkoulutukset ja etänä osallistuminen toteutetaan Microsoftin Teams -järjestelmällä. Teams on vakaa, luotettava ja sopii erinomaisesti koulutuskäyttöön. Asiakaskohtaiset koulutukset voidaan toteuttaa myös muilla järjestelmillä.
Osallistumiseen et välttämättä tarvitse mitään erillistä sovellusta, nettiyhteys ja selain riittävät, mutta mikäli olet jo Teams käyttäjä niin voit liittyä koulutukseen samoin kuin muihinkin kokouksiin. 

Ohjeita etäkoulutukseen osallistujalle

Etäkoulutuksiin osallistuminen ei edellytä sinulta mitään erityisiä järjestelyjä tai sovelluksia. Olemme koonneet yleisiä ohjeita siitä miten koulutukseen kannattaa valmistautua mahdollisimman hyvän kurssikokemuksen varmistamiseksi. Lue etäkoulutukseen osallistujan ohjeet.

Asiakaskohtaiset ja räätälöidyt etäkoulutukset

Tarvitsetko oman etäkoulutustoteutuksen tiimillesi? Lähes kaikki kurssimme ovat toteutettavissa myös etäkoulutuksina! Ota yhteyttä myynti@corellia.fi tai käytä alla olevaa lomaketta  ja kerro hieman taustaa tarpeistasi koulutuksen suhteen, niin toteutamme teille juuri tarpeisiinne räätälöidyn koulutuksen etä- tai lähikoulutuksena.

Ota yhteyttä

Jäikö jokin vaivaamaan mieltäsi, onko sinulla kysyttävää etäkoulutuksistamme, tekniikasta tai toimintatavoistamme? Kysy rohkeasti vaan, kysymällä asiat selviää.

    Nimi

    Sähköposti

    Puhelin (vapaaehtoinen)

    Viesti