Osallistu koulutukseen siellä missä sinulle parhaiten sopii!

Etäkoulutus on loistava ratkaisu silloin kun matkustaminen on haasteellista ja etäisyydet pitkiä mutta koulutuksen avulla on kuitenkin tarve saada hommia eteenpäin ja osaamista kasvatettua. Hyvin suunnitellun etäkoulutustoteutuksen avulla saat samat hyödyt kuin luokkakoulutuksessakin, mutta säästät  aikaa ja kustannuksia likkumistarpeen vähentyessä. Corellia on järjestänyt etäkoulutuksia koko olemassaolonsa ajan (est.2013).

Corellian etäkoulutuksetkin ovat edelleen pienryhmä koulutuksia joissa otetaan jokaisen osallistujan kysymykset ja tarpeet huomioon. Kommunikaatio pidetään avoimena ja elävänä myös etänä osallistuvien kanssa. Koulutusten suurin osallistujamäärä on myös rajoitettu samaan kokoluokkaan kuin luokkakoulutuksissamme.

Corellian avoimen kurssikalenterin etäkoulutukset ja etänä osallistuminen toteutetaan Microsoftin Teams -järjestelmällä joka on vakaa ja luotettava systeemi ja sopii erinomaisesti koulutuskäyttöön. Asiakaskohtaiset koulutukset voidaan toteuttaa myös muilla järjestelmillä.

Huom! Epidemiatilanteen kehittymisen ja hallituksen tiedonannon (12.3.2020)  jälkeen Corellia toteuttaa avoimen kurssikalenterin koulutuksensa lähtökohtaisesti etäyhteydellä toistaiseksi alkaen 16.3. 2020! Omalta osaltamme haluamme näin olla mukana huolehtimassa, että epidemia saadaan mahdollisimman hyvin rajattua.
Osallistumiseen et välttämättä tarvitse mitään erillistä sovellusta, nettiyhteys ja selain riittävät, mutta mikäli olet jo Teams käyttäjä niin voit liittyä koulutukseen samoin kuin muihinkin kokouksiin. Koulutuksen rakenteessa otetaan erityisesti huomioon etänä osallistumisen erityispiirteet ja etäosallistujakin tekee samat harjoitteet ja esimerkit kuin lähikoulutuksessakin.

Avoimet koulutukset

Lähes kaikki koulutuksemme järjestetään tällä hetkellä etäkoulutuksina. Video- ja animaatiokursseja emme toistaiseksi toteuta edes etäkoulutuksina. Viestimme kaikille kursseille ilmoittautuneille hyvissä ajoin millä tavoin koulutus toteutetaan sekä kurssin mahdollisesta siirtämisestä myöhempään ajankohtaan, erityisesti jos koulutusta ei pystytä etämuotoisena järjestämään.

Poikkeustilan hintaetu

Ilmoittautuessasi yksi- tai kaksipäiväiseen avoimeen koulutukseemme 18.6. mennessä, saat hintaedun kurssista. Yhden päivän kurssista etusi 150 € ja kahden päivän kurssista 250 €.

Asiakaskohtaiset ja räätälöidyt etäkoulutukset

Tarvitsetko oman etäkoulutustoteutuksen tiimillesi? Lähes kaikki kurssimme ovat toteutettavissa myös etäkoulutuksina! Ota yhteyttä myynti@corellia.fi tai käytä alla olevaa lomaketta  ja kerro hieman taustaa tarpeistasi koulutuksen suhteen niin toteutamme teille juuri tarpeisiinne räätälöidyn koulutuksen etänä tai lähikoulutuksena.

Palautepoimintoja etäkoulutuksista – avoimet ja asiakaskohtaiset kurssit

”Opetuksen laatu oli kiitettävää ja kurssi onnistuttiin tekemään etänä, mikä oli itselleni todella mukavaa. Opettaja oli asiantunteva ja antoi tarkat ohjeet. Myös itsenäistä tekemistä oli tarpeeksi.”

”Koulutus oli erinomainen ja onnistui hyvin etänä. Mielestäni tästä sai erittäin hyvän ja kattavan katsauksen aiheeseen ja minkä vuoksi saavutettavuuteen tulee kiinnittää huomiota kaikissa projektin vaiheissa. Koulutuksessa tuli esille paljon hyviä esimerkkejä, jotka voi heti ottaa jokapäiväisessä front-end kehityksessä.”

”Erittäin selkeä esitys etäkoulutuksena.”

”Koulutus oli todella hyvä. Käytännönläheinen. Sisälsi asioita, joista en ollut onnistunut saamaan muualta tietoa.”

Ohjeita etäkoulutukseen osallistujalle

Onnistunut etäkoulutus vaatii myös osallistujalta tiettyjen asioiden huomioimista. Parhaan kokemuksen koulutuksesta saat jos pystyt huolehtimaan seuraavista asioista:
  • Sinulla on mahdollisuus rauhalliseen tilaan ilman häiriötekijöitä joko kotona tai toimistolla.
  • Riittävän nopea nettiyhteys, esimerkiksi vakaa 4G tai normaali kodin laajakaista ovat riittäviä
  • Osassa koulutuksia on etua jos käytössäsi on kaksi näyttöä, toisen omaan työskentelyyn ja toisen opettajan jakaman näkymän seuraamiseen. Mikäli  sinulla ei ole mahdollisuutta kahteen näyttöön, niin sopiva mobiililaite  (esim. iPad)  johon on asennettu Teams -sovellus soveltuu kouluttajan seuraamiseen. Sovelluksen voi ladata mobiilisovelluskaupasta.
  • Kuulokkeet tai laadukkaan äänen tuottavat kaiuttimet ovat myös hyödyksi. Kouluttajillamme on käytössään laadukkaat mikrofonit ja panostamme äänenlaatuun, mutta osallistujan kannattaa omalta osaltaan huolehtia että ympäristön hälyäänet eivät haittaa osallistumista
Käytämme koulutuksen järjestämiseen Microsoft Teams -järjestelmää joka on monille asiakkaillemme ennestään tuttu. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi erillistä Teams sovellusta käyttöösi, mutta mikäli olet jo Teams käyttäjä niin voit liittyä koulutukseen samoin kuin muihinkin kokouksiin. Jaamme etäkoulutuksen/-osallistujan tarvitsemat harjoitukset ja esimerkit sekä materiaalit kuhunkin koulutukseen parhaiten sopivalla tavalla. (Creative Cloud, Dropbox tai OneDrive).
Tässä vielä Microsoftin ohjesivu Teams tapahtumaan osallistuvalle.
Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti

Puhelin (vapaaehtoinen)

Viesti