Osallistu koulutukseen etänä siellä missä sinulle parhaiten sopii!

Etäosallistuminen on loistava ratkaisu silloin kun matkustaminen on haasteellista ja etäisyydet pitkiä. Koulutuksen avulla on kuitenkin tarve saada hommia eteenpäin ja osaamista kasvatettua. Hyvin suunnitellun etäkoulutuksen avulla saat samat hyödyt kuin luokkakoulutuksessakin, mutta säästät  aikaa ja kustannuksia matkustustarpeen vähentyessä. Corellia on järjestänyt etäkoulutuksia koko olemassaolonsa ajan jo vuodesta 2013 alkaen.

Koulutuksessa otetaan jokaisen kysymykset ja tarpeet huomioon. Etösallistujana teet samat harjoitteet ja esimerkit kuin muutkin. Kommunikaatio pidetään avoimena ja elävänä myös etäosallistujalle.

Etäosallistumisen tekniikka

Corellian avoimen kurssikalenterin koulutuksiin etänä osallistuminen toteutetaan Microsoftin Teams -järjestelmällä. Teams on vakaa, luotettava ja sopii erinomaisesti koulutuskäyttöön. Asiakaskohtaiset koulutukset voidaan toteuttaa myös muilla järjestelmillä.
Osallistumiseen et välttämättä tarvitse mitään erillistä sovellusta, nettiyhteys ja selain riittävät, mutta mikäli olet jo Teams käyttäjä niin voit liittyä koulutukseen samoin kuin muihinkin kokouksiin. 

Etäkoulutuksiin osallistuminen ei edellytä sinulta mitään erityisiä järjestelyjä tai sovelluksia. Olemme koonneet yleisiä ohjeita siitä miten koulutukseen kannattaa valmistautua mahdollisimman hyvän kurssikokemuksen varmistamiseksi. Lue etäkoulutukseen osallistujan ohjeet.

Asiakaskohtaiset ja räätälöidyt etäkoulutukset

Tarvitsetko oman etäkoulutustoteutuksen tiimillesi? Lähes kaikki kurssimme ovat toteutettavissa myös etäkoulutuksina! Ota yhteyttä myynti@corellia.fi tai käytä alla olevaa lomaketta  ja kerro hieman taustaa tarpeistasi koulutuksen suhteen, niin toteutamme teille juuri tarpeisiinne räätälöidyn koulutuksen etä- tai lähikoulutuksena.

Ota yhteyttä

Jäikö jokin vaivaamaan mieltäsi, onko sinulla kysyttävää etäkoulutuksistamme, tekniikasta tai toimintatavoistamme? Kysy rohkeasti vaan, kysymällä asiat selviää.

    Nimi

    Sähköposti

    Puhelin (vapaaehtoinen)

    Viesti