Haluatko vihdoin ottaa Excelin toiminnot haltuusi? Haluatko oppia käyttämään Exceliä tehokkaasti, aikaa säästäen ja oikeaa tietoa tuottaen?

 

Corellian Excel-koulutuksissa opit sujuvien työtapojen lisäksi toteuttamaan laadukkaita taulukkolaskentatyökirjoja ja opit suurten tietomäärien käsittelyä sekä tiedon visualisointia. Voit aloittaa perusteista tai syventää ammattitaitoasi – ja käytännönläheisten Excel-kurssiemme kautta saat hyvän tietopohjan kohti pilvipalveluiden raportointimahdollisuuksia ja suosittua Power BI:tä.

Mielenkiintoiset esimerkit ja harjoitukset tukevat oppimista ja kursseilta saatava sähköinen kattava aineisto helpottaa aiheiden kertaamista ja lisäopiskelua. Kouluttajamme vastaavat mielellään kysymyksiin ja ohjaavat eteenpäin myös kurssin jälkeen.

Excelin monipuolisista mahdollisuuksista saat paljon hyötyä työpäivään.

Opit Excel-kursseillamme mm.

  •  luomaan toimivia taulukoita ja tekemään peruslaskentaa
  •  analysoimaan suuria tietomääriä useista tauluista
  •  tekemään kehittyneempää funktiolaskentaa
  •  hallitsemaan Pivot-taulukoinnin
  •  vinkkejä tiedon visualisointiin

Tutustu alla olevaan Excel-koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Tai pyydä tarjous teille asiakaskohtaisesti järjestettävästä Excel-koulutuksesta tai omaan aineistoon perustuvasta työpajasta. We organize tailored Excel Courses also in english.

Kouluttajat

Excel-kurssien kouluttajina toimivat alan kokeneet asiantuntijat Juhana Liesimaa ja Erkki Renvall, jotka molemmat ovat olleet mukana myös lukuisissa Excel-raporttien toiminnallisuuksia kehittävissä projekteissa eri organisaatioiden apuna.

Juhana kouluttaa laajasti Office-ohjelmia ja Microsoft 365 -ratkaisuja sekä konsultoi yrityksiä kehittämis- ja raportointiprojekteissa. Juhanan vahvinta osaamisaluetta on
Excelin vaativa käyttö ja Power BI.

Erkki kouluttaa laajasti Office- ja Adobe-ohjelmia ja vahvinta osaamisaluetta on vaativat Excel-aiheet ja Power BI. Osaamisalueena hänellä on myös SQL-tietokannat, monet ohjelmointikielet ja projektinhallintakoulutukset.

Tervetuloa innostaville Excel-kursseille oppimaan parhaita käytäntöjä sekä sujuvia työtapoja!

Jos tarvitset apua Excel-aiheisen työpajan suunnittelussa omalle tiimillesi, ota yhteys Corellian myyntiin: myynti@corellia.fi