Tämä kurssi on suunniteltu antamaan syvällistä tietoa ja taitoja Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksen käytössä ja hallinnassa. 

Kurssilla opiskelijat saavat kattavan käsityksen Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksen keskeisistä toiminnoista ja ominaisuuksista, joiden avulla he pystyvät tarjoamaan laadukasta asiakaspalvelua organisaatioille. Kurssilla käsitellään asiakaspalveluprosesseja, kuten palvelupyyntöjen hallintaa, asiakkuuksienhallintaa ja monikanavaista viestintää. 

Opiskelijat oppivat myös, miten he voivat hyödyntää Dynamics 365:n monipuolisia toimintoja tehokkaasti asiakaspalvelun parantamiseksi, kuten raportointi- ja analysointityökaluja, joiden avulla voidaan seurata ja optimoida asiakaspalvelun suorituskykyä. 

Kurssilla keskitytään Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksen konfigurointiin organisaation tarpeiden mukaan ja opitaan mukauttamaan sovellusta erilaisiin asiakaspalveluskenaarioihin ja integroimaan sen muihin liiketoimintajärjestelmiin saumattomasti. 

Kurssin tavoitteena on varustaa opiskelijat vahvalla ymmärryksellä Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksesta ja sen tehokkaasta käytöstä asiakaspalvelun optimoinnissa. Kurssi tarjoaa valmiudet suorittaa sertifikaattikoe MB-230: Microsoft Dynamics 365 for Customer Service.

Kenelle

Kurssi sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka työskentelevät asiakaspalvelutehtävissä tai haluavat kehittää taitojaan asiakaspalvelun parissa Microsoft Dynamics 365 –ympäristössä. 

Kurssin esitietovaatimukset

Kurssille osallistuvalla on hyötyä seuraavista: 

  • Kokemusta Dynamics 365 tai muusta liiketoimintajärjestelmästä 
  • Asiakaspalveluprosessien tuntemus 

Miksi

Kurssin suorittamisen jälkeen opiskelijat osaavat hyödyntää Dynamics 365 Customer Service sovellusta liiketoiminnan asiakaspalvelun kehittämisessä. Kurssi valmentaa osaltaan sertifiointitestiin Microsoft Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant 

Kurssin sisältö:

Module 0: Course introduction
Module 1: Case management
Module 2: Entitlements and Service Level Agreements
Module 3: Knowledge Management
Module 4: Multi-session experiences
Module 5: Routing
Module 6 Omnichannel for Dynamics 365 Customer Service
Module 7: Customer Voice
Module 8: Service scheduling
Module 9: Analyze and Insights
Module 10: Connected Customer Service
Module 11: Power Platform for Customer Service 

Dynamics MicrosoftTeams-image (7)
Perusteet

Kesto: 2 pv
Hinta: 1290 €
hinnat ALV 0 %

Osallistumistavat:

Kurssin kouluttajat

Juha Huttunen

  Juhalla on yli 20 vuoden IT-alan kokemus. Juha on Microsoft sertifioitu kouluttava konsultti ja pilvimaailmassa hän keskittyy pääasiassa Power Platform arkkitehtuuriin ja Dynamics 365 CE järjestelmiin.