Microsoft Security koulutukset

 

Kouluttajat

 

Antti Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä. Antti on aikaisemmin työskennellyt asiantuntija mm. Sulavassa ja Soveltossa.

 

Jussi Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista.

 

Kim Pihlström

Microsoft Certified Trainer

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365

 

Sami Isoaho Sami Isoaho

Microsoft Certified Trainer

Azure Solutions Architect Expert, Microsoft Cybersecurity Architect Expert, Microsoft Certified Technology Specialist.

Sami on työskennellyt reilun neljännesvuosisadan tietoliikenteen ja tietoturvan parissa. Koulutuskokemusta hänellä on 90-luvulta asti. Aiemmin Sami on työskennellyt mm. Microsoftilla arkkitehtina ja VMwarella ratkaisuarkkitehtina. Samin alaa ovat Azure infra, tietoliikenne ja tietoturva.

Kurssit

security

SC-100 Microsoft Cybersecurity Architect 2 pv

Kurssilla opit suunnittelemaan ja toteuttamaan tietoturvaratkaisuja sekä strategiaa modernien kyvykkyyksien avulla. Kurssilla tutustutaan Zero Trust-strategiaan ja arkkitehtuuriin sekä identiteetinhallintaan ja riskienhallintaan. 

security

SC-200 Microsoft Cybersecurity Architect 3 pv

Kurssilla opit tutkimaan, reagoimaan ja jäljittämään tietoturvauhkia Azure Sentinelin, Azure Defenderin ja Microsoft 365 Defenderin avulla. Kurssi opastaa myös Kusto Query Language (KQL) kyselykielen käyttöön lokien ja tietojen analysoinnissa.

Koulutus valmistaa Microsoftin viralliseen sertifiointitestiin Exam SC-200: Microsoft Security Operations Analyst. Suoritettava sertifointi on Microsoft Certified: Security Operations Analyst Associate.

security

SC-300: Identity and Access Administrator 4 pv

Kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään identiteetti- ja pääsynhallintaratkaisuja hyödyntäen Azure AD:tä.

security

SC-400 Microsoft Information Protection Administrator  2pv

 Tällä kurssilla opit turvaamaan Microsoft 365 -ympäristön sekä hallitsemaan dataa (data governance), ja suojaamaan organisaation datan.

security

SC-900 Microsoft Security, Compliance and Identity Fundamentals 1 pv

Tällä kurssilla opit perustiedot tietoturvasta, vaatimustenmukaisuudesta sekä identiteetin suojaamisesta Microsoftin pilviympäristössä.

security

BlackBelt – Securing Windows 10 and Server 2016/2019

Tällä kurssilla maailman johtava tietoturva- ja Windows-asiantuntija Sami Laiho opettaa miten nämä periaatteet otetaan onnistuneesti käyttöön, nostaen tietoturvaa ja olematta heikentämättä käytettävyyttä. Tällä kurssi opit yleisesti miten turvaat modernit käyttöjärjestelmät, niin työasemat kuin palvelimet, niin omassa konesalissa kuin pilvessä.

security

Saminarium – tietoturvaseminaari 1 pv

Saminarium-tapahtumassa Sami Laiho käy läpi Microsoft-maailman, ja yleisemmin tietoturvan, tulevaisuuden näkymiä. Tule kuulemaan Suomen johtavan Microsoft-asiantuntijan vinkit ja suositukset miten näiden tuotteiden kanssa kannattaa jatkossa toimia.