Microsoft Security koulutukset

 

Kouluttajat

 

Antti Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä. Antti on aikaisemmin työskennellyt asiantuntija mm. Sulavassa ja Soveltossa.

 

Jussi Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista.

 

Kim Pihlström

Microsoft Certified Trainer

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365

Seminaarit ja tapahtumat

Sami Laihon Saminarium – tietoturvaseminaari tulossa syksylle 2023!

Kurssit

security

SC-100 Microsoft Cybersecurity Architect 2 pv

Kurssilla opit suunnittelemaan ja toteuttamaan tietoturvaratkaisuja sekä strategiaa modernien kyvykkyyksien avulla. Kurssilla tutustutaan Zero Trust-strategiaan ja arkkitehtuuriin sekä identiteetinhallintaan ja riskienhallintaan. 

security

SC-300: Identity and Access Administrator 4 pv

Kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään identiteetti- ja pääsynhallintaratkaisuja hyödyntäen Azure AD:tä.

security

SC-400 Microsoft Information Protection Administrator  2pv

 Tällä kurssilla opit turvaamaan Microsoft 365 -ympäristön sekä hallitsemaan dataa (data governance), ja suojaamaan organisaation datan.

security

SC-900 Microsoft Security, Compliance and Identity Fundamentals 1 pv

Tällä kurssilla opit perustiedot tietoturvasta, vaatimustenmukaisuudesta sekä identiteetin suojaamisesta Microsoftin pilviympäristössä.

Kouluttajat

Antti

Antti Roine

Kim

Kim Pihlström

Jussi

Jussi Roine

antti-kujamaki

Antti Kujamäki

sami isoaho

Sami Isoaho

Sami Laiho

Sami Laiho