Kevään toteutukset ovat modulaarisia, ne pidetään kahdessa osassa.
Maaliskuu: 11.-12.3 + 18.-19.3
Toukokuu: 13.-14.5. + 20.-21.5.

Kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään identiteetti- ja pääsynhallintaratkaisuja hyödyntäen Azure AD:tä. Kurssi opastaa myös strategiseen suunnitteluun identiteettienhallinnassa sekä hybridiratkaisujen toteuttamisessa.

Koulutus valmistaa Microsoftin viralliseen sertifiointitestiin Exam SC-300: Microsoft Identity and Access Administrator. Suoritettava sertifointi on Microsoft Certified: Identity and Access Administrator Associate.

Kurssin kohderyhmä

Kurssin on suunnattu tietoturva-asiantuntijoille ja arkkitehdeille, jotka työssään valvovat Azure-ympäristöjä ja vastaavat tietoturvasta.

Kurssin esitietovaatimukset

Kurssilla edellytetään perustason ymmärrystä Azure-palveluista, tietoturvasta sekä työasemien hallintaratkaisuista.

Kurssin sisältö:

Module 1: Implement an identity management solution

Learn to create and manage your initial Azure Active Directory (Azure AD) implementation and configure the users, groups, and external identities you will use to run your solution.

Module 2: Implement an authentication and access management solution

Implement and administer your access management using Azure AD. Use MFA, conditional access, and identity protection to manager your identity solution.

Module 3: Implement access management for Apps

Explore how applications can and should be added to your identity and access solution with application registration in Azure AD.

Module 4: Plan and implement an identity governancy strategy

Design and implement identity governance for your identity solution using entitlement, access reviews, privileged access, and monitoring your Azure Active Directory (Azure AD).

security
Perusteet

Kesto: 4pv
Hinta: 1890 €
hinnat ALV 0 %

Osallistumistavat:

Oletko kiinnostunut asiakaskohtaisesta toteutuksesta?

Lähetä tarjouspyyntö

Kurssin kouluttajat

Sami Isoaho

Sami on työskennellyt reilun neljännesvuosisadan tietoliikenteen ja tietoturvan parissa. Koulutuskokemusta hänellä on 90-luvulta asti. Aiemmin Sami on työskennellyt mm. Microsoftilla arkkitehtina ja VMwarella ratkaisuarkkitehtina. Samin alaa ovat Azure infra, tietoliikenne…

Kim Pihlström

Microsoft Certified Trainer Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm.…

Jussi Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert  Jussi on työskennellyt haastavien IT-ratkaisujen parissa jo 90-luvulta lähtien. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on keskittynyt erityisesti Azure-toteutuksiin. Aiemmin mm. Microsoftilla työskennelleellä,…