Kuvankäsittelyn ja videotuotannon koulutukset

Koulutamme joko omassa luokassamme Helsingin keskustassa tai tulemme asiakkaan luokse aina tarvittaessa. Käytössämme on sekä valo- että videokuvauksen kursseihin tarpeellinen kuvauskalusto, halutessasi käyttää omaa kuvaukalustoasi, sovi siitä kouluttajan kanssa ennakkoon.

Omassa luokkaympäristössämme voit valita käyttöösi Mac OS tai Windows ympäristön. Kaikki Adobe Creative Cloud palvelun videonkäsittelysovellukset  ovat käytettävissä molemmissa ympäristöissä.

Video ja animaatio

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi

Videokuvauksen ja -editoinnin peruskurssin tiedoilla pystyt toteuttamaan nettivideoita ja julkaisemaan ne yleisösi saataville. Tulet tietoisemmaksi siitä, millainen on hyvä nettivideo. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet toimivan nettivideon tekemiseen alusta loppuun.


Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Videoviestintä valokuvaajalle ja toimittajalle

Tuntuuko videoeditointiohjelman opettelu itseksesi kaikkine valikkoineen ja teknisine termeineen haastavalta? Silloin tämä kurssi on juuri sinua varten!


Adobe Premiere

Premiere Pro CC -peruskurssi

Premiere peruskurssilla opit kaikki keskeiset taidot jotta voit ottaa tehokaasti käyttöön ammattilaisten suosiman työkalun. 2 päivän tehokurssin jälkeen pystyt työstämään videomateriaalista monipuolisia kokonaisuuksia tarpeidesi mukaan.


Adobe Premiere

Premiere Pro CC -jatkokurssi: workshop

Oletko jo tehnyt videoita editoiden Adobe Premierellä? Kaipaatko tehoa, rutiinia ja tolkkua videoprojekteihisi? Kaipaatko ammattilaisen neuvoja omaan projektiisi? Tällä kurssilla keskitytään perusleikkaustyöhön, juuri siihen mikä vie leikkausvaiheen työajasta 90%.


Adobe Afert Effects

After Effects CC graafikolle

Liikkuvan kuvan ja grafiikan merkitys on nopeassa kasvussa viestinnän ollessa yhä monikanavaisempaa. Kaksipäiväisellä kurssilla opitaan animoimaan valokuvia ja grafiikkaa, tutustutaan After Effectsin sisäisiin grafiikanluontiominaisuuksiin sekä grafiikan ja videokuvan yhdistämiseen.


Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Videossa äänellä on tärkeä merkitys siinä kuin kuvallakin, usein se on jopa kuvaa tärkeämpi. Hyvä ääni puolestaan voi pelastaa huonomminkin kuvatun videon. Tällä kurssilla saat  vankan pohjan videon onnistuneeseen äänitykseen ja äänen jälkikäsittelyyn.


Adobe Creative Cloud logo

Adobe Creative Cloud Videotuotannossa

Adoben Creative Cloud –tuoteperhe sisältää kattavan valikoiman videoiden tekoon tarkoitettuja työvälineitä. Jokaisella niistä on oma paikkansa videotuotannossa. Oletko epävarma mitä niistä juuri sinä tarvitset omassa tuotannossasi? Kaikki tämä selviää tällä kurssilla.


Konsultointi, toteutukset ja muut palvelut

Corellia ei pelkästään kouluta!

Mikäli haluat selvyyttä nykyisiin työnkulkuihin tai ammattiapua liikkuvan kuvan hanskaamiseen viestinnässäsi niin ota yhteyttä. Katsotaan asiantuntijoidemme kanssa mistä kenkä puristaa!

juha@corellia.fi