Valokuvauksen, videotuotannon ja animoinnin koulutukset

Koulutamme joko omassa luokassamme Helsingin keskustassa tai tulemme asiakkaan luokse aina tarvittaessa. Käytössämme on sekä valo- että videokuvauksen kursseihin tarpeellinen kuvauskalusto. Voit halutessasi käyttää omaa kuvauskalustoasi sopimalla siitä kouluttajan kanssa ennakkoon.

Corellian luokassa voit valita käyttöösi Mac OS tai Windows ympäristön. Kaikki Adobe Creative Cloud palvelun sovellukset  ovat käytettävissä molemmissa ympäristöissä.

Video ja animaatio
Kameraikoni

Valokuvaajan työnkulku – Adobe Bridge, Camera Raw ja Photoshop 

Tämä koulutuspäivä on suunniteltu henkilöille, jotka työssään käyttävät digikameraa tuottaakseen kuvia markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin, julkaisuihin tai vaikkapa verkkokauppoihin. Koulutus painottuu Brideg – Adobe Camera Raw-työnkulkuun kuvan muokkauksessa, lisäksi luodaan katsaus Photoshopin mahdollisuuksiin valokuvaajalle.

Kameraikoni

Valokuvaus viestinnässä

Tällä kurssilla opetellaan ottamaan tehot irti normaaleista kuvauskamppeista ja tuottamaan tyylikästä kuvamateriaalia ilman ylimääräistä teknistä jargonia. Kuvilla on nykypäivänä todella keskeinen rooli kaikessa viestinnässä. Yritysviestijät, bloggaajat ja markkinoinnin tekijät tarvitsevat työssään laadukkaita kuvia ja paine tuottaa itse laadukasta jälkeä on kova! Laitteet sinänsä ovat helppokäyttöisiä, mutta silti joku materiaali on aina  kuitenkin parempaa kuin joku toinen.

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Tehokkaan myynti- ja markkinointivideon suunnittelu ja toteutus

Tässä päivän tehokoulutuksessa opit suunnittelemaan videosi toteutuksen heti lähdössä oikein ja säästämään paljon aikaa ja rahaa myöhemmässä vaiheessa. Lisäksi videosi tuottavat parempia tukloksia kun nämä opit ovat hallussa!

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Videokuvauksen ja editoinnin peruskurssi

Videokuvauksen ja -editoinnin peruskurssin tiedoilla pystyt toteuttamaan nettivideoita ja julkaisemaan ne yleisösi saataville. Tulet tietoisemmaksi siitä, millainen on hyvä nettivideo. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet toimivan nettivideon tekemiseen alusta loppuun.

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Videokuvauksen ja editoinnin jatkokurssi

Laadukkaiden videoiden tuottaminen on tämän kurssin jälkeen entistä helpompaa –  saat käytännön vinkeillä ja harjoituksilla vetoapua mm. videon ennakkosuunnitteluun, äänen tallentamiseen ja  videon leikkaamiseen.

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Videon ennakkosuunnittelu ja käsikirjoitus

Preproduction eli tuotannon ennakkosuunnittelu on tärkein osa videon tekoprosessia.  Hyvä ennakkosuunnittelu näkyy parempana lopputuloksena ja monet sudenkuopat vältetään.

Drone

Drone-kuvaus, ilmakuvauksen perusteet kuvauskopterilla

Kurssia ei järjestetä tällä hetkellä 31.12.2020 voimaan astuneen Drone-lentosäännösten takia. Lisätietoja säännöksestä ja lennättämisestä löytyy Traficomin Droneinfo-sivulta.  

Adobe Premiere

Premiere Pro CC tutuksi

Tällä päivän kurssilla käydään kaikkein keskeisimmät työvaiheet, joiden avulla pystyt työstämään raakamateriaalista valmiin videon.  Opit perustamaan projektin, ymmärtämään käyttöliittymää sekä aloittamaan leikkaustyön kätevästi välttäen aloittelijan tavallisimmat ongelmat.  Myös keskeisimmät tekniset asiat käsitellään.

Adobe Premiere

Premiere Pro CC -peruskurssi

Premiere peruskurssilla opit kaikki keskeiset taidot jotta voit ottaa tehokaasti käyttöön ammattilaisten suosiman työkalun. 2 päivän tehokurssin jälkeen pystyt työstämään videomateriaalista monipuolisia kokonaisuuksia tarpeidesi mukaan.

Adobe Premiere

Premiere Pro CC -jatkokurssi

Oletko leikannut videoita Adobe Premiere Pro:lla jo sen verran, että osaat peruskäytön, mutta nyt haluaisit oppia käyttämään paremmin ohjelman tarjoamia työkaluja ja antaa videoillesi ammattimaisen loppusilauksen – samalla kun tehostat ja nopeutat työskentelyäsi?

Premiere Rush

Premiere Rush perusteet

Adobe Premiere Rush on uusi matalan kynnyksen videoeditointiratkaisu nopeaan ja tehokkaaseen työskentelyyn.

Adobe Premiere

Premiere Elements peruskurssi

Adobe Premiere Elements on näppärä ja helposti lähestyttävä videon jälkikäsittelyohjelma.  Sillä pystyt järjestämään ja trimmaamaan videoklippejä, säätämään ääniä ja lisäämään tekstejä

Adobe Afert Effects

After Effects tutuksi

Tällä kurssilla luodaan yleiskatsaus Adobe After Effectsiin, sen käyttötarkoituksiin ja keskeisiin työtapoihin. Kurssi on luentomuotoinen eikä osallistujilta edellytetä aikaisempaa kokemusta ohjelmasta.

Adobe Afert Effects

After Effects CC graafikolle

Liikkuvan kuvan ja grafiikan merkitys on nopeassa kasvussa viestinnän ollessa yhä monikanavaisempaa. Kaksipäiväisellä kurssilla opitaan animoimaan valokuvia ja grafiikkaa, tutustutaan After Effectsin sisäisiin grafiikanluontiominaisuuksiin sekä grafiikan ja videokuvan yhdistämiseen.

Adobe Afert Effects

After Effects videotuotannossa

Jos sinulla on käytössäsi Adobe Creative Cloud, sinulla on jo oiva työväline kaiken kuvamateriaalin elävöittämiseksi. After Effcts CC:lla saat minkä tahansa kuvan liikkumaan haluamallasi tavalla.
Kaksipäiväisellä kurssilla opit lisäämään videoihisi animoituja tekstigrafiikoita, poistamaan tai muuttamaan videoklipeistä ei-toivottuja yksityiskohtia,  tekemään portaattomia hidastuksia ja nopeutuksia sekä tekemään useista videokuvista liikkuvia kollaaseja.

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Videon äänitys ja äänen jälkikäsittely

Videossa äänellä on tärkeä merkitys siinä kuin kuvallakin, usein se on jopa kuvaa tärkeämpi. Hyvä ääni puolestaan voi pelastaa huonomminkin kuvatun videon. Tällä kurssilla saat  vankan pohjan videon onnistuneeseen äänitykseen ja äänen jälkikäsittelyyn.

Adobe Creative Cloud logo

Adobe Creative Cloud Videotuotannossa

Adoben Creative Cloud –tuoteperhe sisältää kattavan valikoiman videoiden tekoon tarkoitettuja työvälineitä. Jokaisella niistä on oma paikkansa videotuotannossa. Oletko epävarma mitä niistä juuri sinä tarvitset omassa tuotannossasi? Kaikki tämä selviää tällä kurssilla.

Konsultointi, toteutukset ja muut palvelut

Corellia ei pelkästään kouluta!

Mikäli haluat selvyyttä nykyisiin työnkulkuihin tai ammattiapua liikkuvan kuvan hanskaamiseen viestinnässäsi niin ota yhteyttä. Katsotaan asiantuntijoidemme kanssa mistä kenkä puristaa!

juha@corellia.fi