HTML, CSS ja JavaScript
web-tekniikoiden koulutukset

Web-tekniikat haltuun

Tarve ymmärtää verkon tekniikoita ja koodia on osa hyvin monen työtehtäviä siitä riippumatta mieltääkö itsensä webin tekijäksi tai ei. Web-tekniikoiden ymmärrys auttaa sekä suunnittelemaan verkkosivuja että niiden sisältöä sekä liiketoimintaa. Kohtuullisella koodin ymmärryksellä on helppo tunnistaa ongelmakohdat verkkojulkaisussa käytetystä sisällönhallintajärjestelmästä riippumatta. Ymmärtämällä HTML ja CSS perusteet pystyy muokkaamaan paljon myös WordPressillä toteutetun sivuston ulkoasua ja sisältöä.

Koulutus

HTML ja CSS

perusteet

Viestinnän ammattilaisen perustaidot

Useissa työtehtävissä menestyminen edellyttää HTML hallintaa ainakin perustasolla. Erityisen tärkeää HTML ja CSS tekniikoiden tunteminen on kaikille sisällöntuottajille, viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille.

Koulutus

HTML ja CSS

jatkokurssi

HTML ja CSS tehokäyttöön

Kurssi on suunnattu kaikille verkkosivustojen tuotantoon osallistuville, jotka haluavat viedä osaamisensa perusteista ylemmälle tasolle. Kurssilla oppiminen tapahtuu hands-on -harjoitteluna.

Koulutus

CSS ja verkkosivujen

ulkoasu

CSS ominaisuudet tehokäyttöön

Kurssi on suunnattu kaikille verkkosivustojen suunnitteluun osallistuville graafikoille ja web-suunnittelijoille tai sisällön ylläpitäjille, esimerkiksi markkinoinnin tai viestinnän ammattilaisille, jotka päivittävät ja luovat sisältöjä jollain julkaisujärjestelmällä toteutetulle verkkosivustolle. Kurssilla oppiminen tapahtuu hands-on -harjoitteluna.

Koulutus

HTML5 ja CSS3

hands-on workshop

HTML5 ja CSS3 käytännössä

Opit mitä HTML5 sisältää, miten sitä kannattaa käyttää ja mistä löytyvät sen pahimmat sudenkuopat. CSS-uutuuksien lisäksi  käymme läpi parhaat käytännöt kirjoittaa CSS:ää siten, että selviydyt vielä ylläpidostakin. Tutustumme myös HTML5 API-ohjelmointirajapintoihin ja yleisesti JavaScriptin käyttöön.

Koulutus

CSS esiprosessorit

SASS ja LESS

CSS tehokkaasti

CSS esiprosessoreilla toteutettuja CSS-tyylejä käytetään myös yleisesti käytetyissä valmiissa framework ratkaisuissa kuten Bootstrap tai Foundation. Tällä kurssilla opit hyödyntämään esiprosessoritekniikkaa sekä soveltamaan valmiiden framework ratkaisujen toteutuksia.

Koulutus

JavaScript kielen

perusteet

Selainohjelmoinnin perusteet

Tällä kurssilla opit ohjelmoinnin perusteet, JavaScriptin kielen syntaksin ja oikean käytön sekä sovellat opittuja asioita käytännön tarpeisiin verkkosivuilla. Tämä kurssi toimii hyvänä aloituksena syvällisempäänkin sovelluskehityksen aloittamiseen.

Koulutus

React.js ja Redux

Tehokasta Web-sovelluskehitystä React.js  avulla

Tältä kahden päivän kurssilta saat mukaasi vankan perustan seuraavaa React.js-projektiasi varten sekä huolella laaditun ja kattavan materiaalipaketin, jotta asiat eivät unohdu heti kurssin jälkeen. Opit kehittämään ja suunnittelemaan React.js-sovelluksia tekemisen kautta sekä ymmärtämään Reactin sielunelämää pintaa syvemmältä.