HTML, CSS ja JavaScript
web-tekniikoiden koulutukset

Web-tekniikat haltuun

Tarve ymmärtää verkon tekniikoita ja koodia on osa hyvin monen työtehtäviä siitä riippumatta mieltääkö itsensä webin tekijäksi tai ei. Web-tekniikoiden ymmärrys auttaa sekä suunnittelemaan verkkosivuja että niiden sisältöä sekä liiketoimintaa. Kohtuullisella koodin ymmärryksellä on helppo tunnistaa ongelmakohdat verkkojulkaisussa käytetystä sisällönhallintajärjestelmästä riippumatta. Ymmärtämällä HTML ja CSS perusteet pystyy muokkaamaan paljon myös WordPressillä toteutetun sivuston ulkoasua ja sisältöä.

Koulutus

HTML ja CSS

perusteet

Viestinnän ammattilaisen perustaidot

Useissa työtehtävissä menestyminen edellyttää HTML hallintaa ainakin perustasolla. Erityisen tärkeää HTML ja CSS tekniikoiden tunteminen on kaikille sisällöntuottajille, viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille.

Koulutus

HTML ja CSS

jatkokurssi

HTML ja CSS tehokäyttöön

Kurssi on suunnattu kaikille verkkosivustojen tuotantoon osallistuville, jotka haluavat viedä osaamisensa perusteista ylemmälle tasolle. Kurssilla oppiminen tapahtuu hands-on -harjoitteluna.

Koulutus

CSS ja verkkosivujen

ulkoasu

CSS ominaisuudet tehokäyttöön

Kurssi on suunnattu kaikille verkkosivustojen suunnitteluun osallistuville graafikoille ja web-suunnittelijoille tai sisällön ylläpitäjille, esimerkiksi markkinoinnin tai viestinnän ammattilaisille, jotka päivittävät ja luovat sisältöjä jollain julkaisujärjestelmällä toteutetulle verkkosivustolle. Kurssilla oppiminen tapahtuu hands-on -harjoitteluna.