Websuunnittelun ja -kehityksen koulutukset

WordPress, HTML5, CSS3, Responsive Web Design ja muut web-suunnittelijan tekniikat ja työkalut ammattilaisen ohjauksessa.

Tarve ymmärtää verkon tekniikoita ja koodia on osa hyvin monen työtehtäviä siitä riippumatta mieltääkö itsensä webin tekijäksi tai ei. Webtekniikoiden ymmärrys auttaa sekä suunnittelemaan verkkosivuja, niiden sisältöä että liiketoimintaa. Kohtuullisella koodin ymmärryksellä on helppo tunnistaa ongelmakohdat verkkojulkaisussa käytetystä sisällönhallintajärjestelmästä riippumatta. Ymmärtämällä HTML ja CSS perusteet pystyy muokkaamaan paljon myös WordPressillä toteutetun sivuston ulkoasua ja sisältöä. Hallitsemalla perusteet voit huoletta painaa ”Julkaise” tai ”Päivitä” painiketta pelkäämättä mitä sivustolle tapahtuu.

Löydät kurssivalikoimastamme toteutukset suunnitteluun, ylläpitoon tai tekniseen toteutukseen. Tutustu kurssien sisältöön ja jos epäilet kurssin soveltuvuutta sinulle kannattaa kysyä suoraan aiheen vastuukouluttajalta (Kari Selovuo). Lähetä viestiä osoitteella kari@corellia.fi

Koulutamme joko omassa luokassamme Helsingin keskustassa tai tulemme mielellämme asiakkaan luokse aina tarvittaessa!

Muu web-koulutus

Eikö mikään edellä olevista kursseista näyttänyt täyttävän tarpeitasi? Kiinnostaako jokin muu aihe, tuote tai tekniikka?

Olemme valmiita konsultoimaan ja kouluttamaan tekniikoita huomattavasti laajemmalla setillä kuin edellä on lueteltu.

Mahdollisia aiheita ovat mm.

  • JavaScript
  • jQuery & jQuery Mobile
  • CSS preprosessor tekniikat LESS & SASS
  • PHP

Aina kannattaa kysyä vaikka kaipaamaasi aihetta ei olisikaan listallamme. Verkostossamme on monen alan osaajia.

Konsultointi, toteutukset ja muut palvelut

Corellia ei pelkästään kouluta!

Uskomme tekemisen voimaan. Osallistumme verkkojulkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen joko projektin apuna tai ottamalla kokonaisvastuun sivuston suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta ja julkaisusta. Annamme tarvittavan koulutuksen sisällön ylläpitoon ja sivuston hallintaan sen luovutuksen jälkeen.

Pelkkä koulutus ei ratkaise asiakkaan ongelmaa. Se antaa siihen edellytyksiä mutta ei valmista ratkaisua. Corellian toimintatapaan kuuluu asiakkaan toimintatilanteen kartoitus, ratkaisun suunnittelu ja teknisen toteutusvaihtoehdon valinta. Ratkaistaan ensin tarve ja annetaan siihen tarvittava koulutus.

Lue lisää palveluistamme Palvelut -sivulta