Websuunnittelun ja -kehityksen koulutukset

WordPress, HTML5, CSS3, JavaScript, React, Redux, Responsive Web Design ja muut web-suunnittelijan tekniikat ja työkalut ammattilaisen ohjauksessa.

Tarve ymmärtää verkon tekniikoita ja koodia on osa hyvin monen työtehtäviä siitä riippumatta mieltääkö itsensä webin tekijäksi tai ei. Webtekniikoiden ymmärrys auttaa sekä suunnittelemaan verkkosivuja, niiden sisältöä että liiketoimintaa. Kohtuullisella koodin ymmärryksellä on helppo tunnistaa ongelmakohdat verkkojulkaisussa käytetystä sisällönhallintajärjestelmästä riippumatta. Ymmärtämällä HTML ja CSS perusteet pystyy muokkaamaan paljon myös WordPressillä toteutetun sivuston ulkoasua ja sisältöä.

Kurssivalikoimassamme on kattavasti koulutuksia verkon tekniikoista. Valitse alta sinua kiinnostava aihe ja tutustu kurssien sisältöön.

HTML, CSS ja JavaScript

Kaikki webbisivujen toiminta perustuu HTML, CSS ja JavaScript tekniikoihin. Niiden tunteminen auttaa ja on hyödyksi lähes kaikessa sähköisessä julkaisussa, myös graafisten suunnittelijoiden on ymmärrettävä perusteet osatakseen suunnitella sivut tarkoituksenmukaisesti.

Mobile First ja Web-suunnitteluSaavutettavuus, accessibility

Sisällön on oltava saavutettavaa käyttäjien mahdollisista toimintaesteistä huolimatta. Laki velvoittaa monet toimijat toteuttamaan digitaaliset palvelunsa saavutettavina. Meillä opit käytännön menetelmät saavutettavuuden toteuttamiseksi.

WordPress koulutusten kategoriakuvaWordPress käyttökoulutukset

Haluaisitko lisää varmuutta sivuston ylläpitoon ja oppia hyödyntämään järjestelmän ominaisuuksia paremmin? Vai oletko vasta suunnittelemassa uutta sivustoa ja haluat toteuttaa sen itse tai ainakin osallistua aktiivisesti sivuston kehittämiseen?

Muu web-koulutus

Eikö mikään edellä olevista kursseista näyttänyt täyttävän tarpeitasi? Kiinnostaako jokin muu aihe, tuote tai tekniikka?

Olemme valmiita konsultoimaan ja kouluttamaan tekniikoita huomattavasti laajemmalla setillä kuin edellä on lueteltu.

Aina kannattaa kysyä vaikka kaipaamaasi aihetta ei olisikaan listallamme. Verkostossamme on monen alan osaajia.

Konsultointi, toteutukset ja muut palvelut

Corellia ei pelkästään kouluta!

Uskomme tekemisen voimaan. Osallistumme verkkojulkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen joko projektin apuna tai ottamalla kokonaisvastuun sivuston suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta ja julkaisusta. Annamme tarvittavan koulutuksen sisällön ylläpitoon ja sivuston hallintaan sen luovutuksen jälkeen.

Pelkkä koulutus ei ratkaise asiakkaan ongelmaa. Se antaa siihen edellytyksiä mutta ei valmista ratkaisua. Corellian toimintatapaan kuuluu asiakkaan toimintatilanteen kartoitus, ratkaisun suunnittelu ja teknisen toteutusvaihtoehdon valinta. Ratkaistaan ensin tarve ja annetaan siihen tarvittava koulutus.

Lue lisää palveluistamme Palvelut -sivulta