+358 40 7070202
Search

Windows sovelluspaketointikurssi

Haluatko hallita Windows-sovellusten paketointia ja jakelua? Tämä kurssi tarjoaa kattavan katsauksen nykyaikaisiin sovelluspaketointitekniikoihin Windows-ympäristössä. Opit hyödyntämään MSI-teknologiaa ja muita vastaavia teknologioita, muokkaamaan olemassa olevia paketteja sekä luomaan uusia.
2023-windows

kesto 2 pv

1390 + ALV 24%
  • Kurssimuoto: Luokka, Etä

Kurssilla käsitellään sovellusten jakelutaitoja eri jakelujärjestelmissä. Syvennymme myös Microsoftin Intune-alustaan ja sen intunewin-pakettien luomiseen ja hallintaan. Kurssin harjoituksissa hyödynnetään sekä ilmaisia että maksullisia työkaluja. Harjoitusten tekeminen etänä edellyttää osallistujalta laitteistoa, jolla voi suorittaa virtuaalista Windows-työasemaa, esimerkiksi Virtualbox tai vastaava ohjelmisto.

Kurssin avulla tehostat sovellusten jakelua, parannat IT-infrastruktuurisi hallintaa ja varmistat sovellusten toimivuuden. Ota askel kohti asiantuntemusta Windows-sovellusten paketoinnissa ja jakelussa!

Kurssin kohderyhmä

IT-asiantuntijat ja järjestelmänvalvojat, jotka vastaavat yrityksen sovellusten jakelusta ja hallinnasta.
Sovelluskehittäjät, jotka haluavat ymmärtää, kuinka sovellukset paketoidaan ja jaetaan Windows-ympäristössä.
IT-päätöksentekijät, jotka haluavat syventää ymmärrystään sovellusten paketointistrategioista.

Kurssin esitietovaatimukset

  • Perustiedot Windows-käyttöjärjestelmästä ja sovellusten asentamisesta. Ymmärrys IT-infrastruktuurista ja verkkojärjestelmistä.
  • Kokemus IT-projektien hallinnasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tietoa koulutuksista

Luokkakoulutukset
Corellian koulutustiloissa:
Vuorikatu 20 A, Helsinki

Kiinnostaako asiakaskohtainen toteutus? Meillä onnistuu.

Kurssin olennainen sisältö

1. Sovellusten asentaminen Windowsiin:

Osiossa käydään läpi perustiedot sovellusten asentamisesta Windows-käyttöjärjestelmään. Opit erilaisia asennusmenetelmiä, asennusohjelmien käyttämistä ja mahdollisia ongelmia, joita saattaa ilmetä sovellusten asentamisen yhteydessä.

2. MSI teknologian perusteet:

Tässä osiossa opiskellaan MSI (Microsoft Installer) -teknologian perusteet. MSI on standardi Windows-sovellusten asentamiseen ja hallinnointiin, ja tässä osiossa opit sen keskeiset ominaisuudet, toiminnallisuuden ja rakenteen.

3. MSI paketin muokkaaminen:

Tässä osiossa opetetaan, kuinka muokata MSI-paketteja. Opit, kuinka tehdä muutoksia olemassa oleviin MSI-paketteihin, kuten muuttaa asennuspolkuja tai asennusparametreja.

4. Sovellusasennuksen uudelleenpaketointi:

Tämä osio kattaa sovellusasennuksen uudelleenpaketoinnin perusteet. Tässä osiossa opit kuinka ottaa olemassa oleva sovellusasennus ja luoda siitä uusi MSI-paketti, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedostot, rekisteriavaimet ja asetukset.

5. Sovelluspaketointiprosessi:

Tässä osiossa opiskellaan sovelluspaketointiprosessin vaiheet ja parhaat käytännöt. Opit, kuinka suunnitella, testata ja toteuttaa sovelluspaketointiprosessi tehokkaasti.

6. Edistynyt MSI editointi:

Tässä osiossa mennään syvemmälle MSI-editointiin. Opit, kuinka tehdä monimutkaisempia muutoksia MSI-paketteihin ja kuinka ratkaista yleisiä ongelmia, joita saattaa ilmetä muokattaessa MSI-paketteja.

7. Paketoinnin testaus ja jakelu:

Osiossa opetetaan, kuinka testata ja jakaa MSI-paketteja. Opit, kuinka varmistaa, että paketit toimivat oikein erilaisissa ympäristöissä, ja kuinka jakaa ne tehokkaasti kohdekoneisiin.

Kurssin kesto

Kesto 2 pv.

Kurssityyppi

Luokka / Etä

Kouluttajat

Aku Suonpää

Ilmoittaudu kurssille

Osallistujan tiedot

Käyttöjärjestelmätoive *

Osallistumistapa *

Oletko kiinnostunut asiakaskohtaisesta toteutuksesta?

Kerro tarpeesi, niin suunnittelemme koulutuksen tarpeisiinne räätälöitynä.