Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

Järjestämme 26.9. suositun Saminarium -tietoturvaseminaarin, ilmoittaudu kesäkuussa ja saat seminaarista early bird -ilmoittautujan edun!

Search

Mainostoimisto Adams digitaaliseen tulevaisuuteen

Mainostoimisto Adams ja Corellia Helsinki Oy ovat sopineet tavoitteellisesta yhteistyöstä vuosille 2014-2015. Markkinoinnin ja brändinhallinnan digitalisoituessa Adams lisää henkilöstönsä digiosaamista yhdessä Corellia Helsingin kanssa tavoitteena edetä kohti aidompaa strategista kumppanuutta brändien kanssa myös digimarkkinoinnin saralla.
”Tulevaisuuden kuluttajat kohtaavat brändit yhä useammalla eri tavalla ja päätelaitteella. Tämä vaatii uudenlaista suunnittelu- ja teknologiaosaamista. Adamsissa on huomattu tämä ja Corellian avulla saamme palveluprotfolioomme uutta särmää ilman henkilöstövaihdoksia tai massiivisia investointeja ulkopuolisiin osaajiin.” Kertoo Tuomas Käyhkö Adamsista.

”Ensimmäiset koulutukset ja workshopit on jo pidetty ja jatkoa seuraa mm. mobile first suunnittelun ja sovelluskehityksen, julkaisujärjestelmien, videon sekä sosiaalisten tekniikoiden saralla” kommentoi Juha Laamanen Corelliasta.

Hankkeen kokonaisarvo on noin 30 000 euroa ja se jakaantuu vuosille 2014 ja 2015.

Mainostoimisto Adams:

Mainostoimisto Adams on 1992 perustettu suomalainen mainos- ja markkinointitoimisto. Adams toteuttaa asiakkailleen luovia, tuoreita ja taloudellisia

markkinointiratkaisuja. Toimimme asiakkaiden kanssa, jotka arvostavat vastuullisuutta, taloudellisesti järkeviä toimintamalleja, ketteryyttä sekä luovuutta.

Tulevaisuuden kuluttajat kohtaavat brändit yhä useammalla eri tavalla ja päätelaitteella.

Corellia Helsinki Oy

Corelllia Helsinki on 2013 perustettu viestinnän, markkinoinnin ja julkaisemisen tekniikoihin erikoistunut koulutus- ja konsultointiyritys. Corellia on myös Adoben virallinen koulutuskumppani Suomessa (AATC-Adobe Authorised Training Centre). Palveluksessaan Corellialla on 3 päätoimista asiantuntijaa sekä verkosto ulkopuolisia kouluttajia.
Corellia Helsinki Oy

Vilhonkatu 5A, 00100 Helsinki

lisätiedot: Juha Laamanen , 040 171 3360

www.corellia.fi

Corellian Juha ja Adamsin Tuomas