Maailma muuttuu, Corellia auttaa!

Mediakenttä on ollut jo jonkin aikaa murroksen kourissa. Esimerkiksi sähköinen julkaiseminen ja median kulutustavat ovat muuttaneet ja ravistelleet alan toimintatapoja ja jopa suurten mediatalojen rakenteita. Alaa elättävät mainosrahavirrat hakeutuvat uusiin uomiin ja tilaajakannat muuttuvat.

Olemme auttaneet useita asiakkaitamme sähköisiin julkaisuihin, digilehtiiin, responsiiviseen webbiin ja Adoce Creative Cloudiin liittyvissä hankkeissa, haasteissa ja projekteissa.
Parhaat ratkaisut saavutetaan toimivalla yhteistyöllä ja aidosti relevantilla osaamisella.

Verkkosivut, WordPress-toteutukset


Blogi tai verkkosivusto WordPressillä

Verkkosivustot ja sivustojen toteutukset

Tarvitseeko yrityksenne uudet verkkosivut. WordPress on erinomainen, joustava ja moneen mukautuva järjestelmä, jolla sivusto on mielekästä toteuttaa. WordPress toteutukset jakautuvat kategorisesti kahteen tyyppiin; räätälöityihin toteutuksiin ja valmisteemoilla tehtäviin sivustoihin. Molemmilla toimintatavoilla on etunsa ja molemmilla on paikkansa tässä maailmassa.

Corellia tarjoaa kustannustehokasta tapaa toteuttaa sivusto itse ammattilaisen ohjauksessa. Toimintatavassamme asiakas saa Corellian toteuttamana ns. kertaluonteiset tekniset vaiheet valmiina, opastuksen tarvittavan teeman valintaan ja käyttöönottoon sekä tarvittavan koulutuksen. Sivuston sisällöntuotanto tapahtuu asiakkaan omin voimin Corellian ohjauksessa ja opastamana. Tämän toimintatavan etuna on se, että asiakkaalla on sivuston valmistuttua hyvä osaaminen ja täydet valmiudet ylläpitää ja kehittää sivustoa tulevaisuudessa.

Toteuta sivustosi Corellian Tee Se Itse -metodilla

Jos haluat itse toteuttaa sivustosi tai haluat osallistua sen toteuttamiseen asiantuntijaohjauksessa, ota yhteyttä myyntiimme ja kerro millaista suunnittelet – me kerromme miten se kannattaa toteuttaa.


Konsultointi, toteutukset ja muut palvelut


Corellia syyni

Syyni

Syynätessä selvitetään julkaisutyön aikasyöpöt ja häiriötekijät ja tuotetaan kivuliaan rehellinen raportti siitä mihin ne kaikki eurosentit oikein menevät! Samalla paljastuu se että miksi kaikilla on kauhea kiire mutta tulos ei silti kohene. Syynääjään raportti sisältää myös ensimmäiset konkreettiset askelmerkit tilanteen korjaamiseksi!


Corellia kätilöinti

Kätilöinti

Printti ei ole kuollut mutta tuoksuu jo hassulta….
Aito monikanavaisuus vaatii että viesti on käytettävissä paperilla, tabletilla, tietokoneella (yhä harvemmin) ja yhä usaemmin myös älypuhelimella!

Kätilöinnissä tutkimme yhdessä asiakkaan kanssa julkaisun tai viestinnän tarpeen ja ohjaamme oikean ratkaisun äärelle ja autamme maaliin. Lopputuloksena on sujuva ja virtaviivainen prosessi jonka avulla sama pääviesti voidaan julkaista tehokkaasti halutuille alustoille. Mukana myös SoMe!


Corellia toteutukset

Toteutukset

Joskus paras apu on käytännön apu. Toteutamme myös asiakastöitä tilauksesta. Käytännön toteutuksemme voi olla koko projektin toteutus, alihankinta tai pieni käytännön apu, kun asiakkaamme liikkuu oman mukavuusalueensa ulkopuolella. Asiantuntijamme ovat  ammattilaisia myös käytännön tasolla, eivätkä vain teoriassa.


Ota yhteyttä ja kerro mistä kenkä puristaa!

Ota yhteyttä meihin; voimme auttaa. Olemme luotsanneet useita asiakkaitamme julkaisuun, designiin ja toteutukseen liittyvissä ongelmatilanteissa ja tarvittaessa tehneet myös toteutuksen.

Yhteystietosi

Nimi

Sähköposti

Puhelin (vapaaehtoinen)

Aihe

Viesti