+358 40 7070202
Search

Somemark­kinoinnin koulutukset

Googlen ja Metan  myynti-ja markkinointikoneet ovat keskeisiä menestystekijöitä markkinoijalle. Lisäksi toimenpiteiden onnistuminen ja kustannustehokkuus riippuu todella paljon oikeasta tilannekuvasta, jonka analytiikkatyökalut tarjoavat. Corellian digimarkkinoinnin kouluttajat ovat monessa liemessä keitettyjä alan ammattilaisia, joten koulutuksen opit tulevat suoraan oikeasta elämästä!

Hakusanamainonta – Google Ads ja Meta-mainonta

Google Ads ja Meta ovat digimarkkinoinnin alustat, joilla menestys luodaan. Näissä alustoissa toiminta tulee tutuksi Corellian käytännönläheisissä koulutuksissa alan asiantuntijan ohjaamana.

Digimarkkinointi kategorian logo, jossa puhelin, jonka ruudulla euro merkki.

Kouluttajat

Heidi Hentula.

Heidi Hentula

Digimarkkinoinnin strategi Heidi Hentula on hankkinut 15 vuoden aikana syvällistä tietämystä digimarkkinoinnin eriosa-alueista. Lisäksi hän on perustaja digimarkkinointitoimistossa, jossa työskentelee useita alan ammattilaisia. 

Heidi on toiminut monipuolisissa rooleissa, mukaanlukien kouluttajana, asiantuntijana ja Suomen suurimman hakumainonnan tiiminvetäjänä ja uudistajana.  Hänen toimialakokemuksensa on laaja, ulottuen isoista verkkokaupoista pienempiin, B2B-sektoriin, autoalaan, IT-sektoriin ja vakuutusalalle.

Kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot Tiimi-sivullamme.