Alkumeininkejä

Hei täällä Kari.

Corellian ensimmäinen viikko alkaa olla voiton puolella. Ollaan jo torstaissa. Kiirettä on pitänyt mutta hyvällä mielellä on töitä tehty. Juha on ollut jo muutaman päivän GrafTec -messuilla esittelemässä yritystä ja tarjontaamme. Minä olen samaan aikaan viettänyt päivät tiloissamme Vilhonkadulla päivittämässä webbiä ja tekemällä muita yrityksen alkumetreillä tähdellisiä asioita. Kuten esimerkiksi nyppinyt vanhoista näppäimistöistä kirjaimia. Niistä voin joskus askarrella jotain :) 

Kaiken tämän vakavan keskellä ajattelin koota pikaisen videon yrityksen ensimmäisen päivän aamusta. Aloitimme nimittäin maanantain kuvaamalla materiaalia tulevaan mainokseemme. Mainos tuotetaan yhdessä kumppanimme Onsight Helsinki kanssa.

Nyt täytyy taas jatkaa niitä tähdellisempiä hommia ennen kuin CEO saapuu takaisin messuilta. Tässä kuitenkin tirkistys ekaan aamumme.

Kari on Corellian saavutettavuus ja web-tekniikoiden asiantuntija. Karin kiinnostuksen ja koulutusten aiheina on mm. Verkon tekniikat (HTML, CSS ja JavaScript), WordPress julkaisujärjestelmä ja sen käyttö, websuunnittelu, käytettävyys ja saavutettavuus verkossa.

Kari on IAAP (International Association of Accessibility Professionals) jäsen ja sertifioitunut saavutettavuusasiantuntija CPWA (CPACC + WAS)