+358 40 7070202
Search

Corellia laajentaa tarjontaansa  Microsoft ICT-asiantuntijakoulutuksiin

Adobe + Microsoft = Corellia Helsinki 2021

Corellia aloittaa ICT-asiantuntijoiden Microsoft teknologioiden koulutukset tammikuussa 2021! Seuraavassa hiukan taustaa siitä, miten tähän on tultu ja kuinka tästä suunnataan eteenpäin!

Kun Corellia hiukan yli 7 vuotta sitten perustettiin, tavoitteena oli luoda kompakti ja ketterä koulutuskumppani markkinoinnin, viestinnän, ja julkaisutyön asiantuntijoille. Samalla kehkeytyisi myös meille kouluttajille mielekäs  ja oman oloinen työpaikka. Corellia on myös alusta saakka ollut Adoben virallinen kouluttajakumppani Suomessa (Adobe Authorised Training Center). Homman alussa oli omat hankaluutensa, mutta suhteellisen pian asiakkaat löysivät Corellian ja päinvastoin. Myöhemmin seurasi mm. muuttoa uusiin, omiin toimitiloihin Helsingin Kaiseniemessä Vuorikadulle. Ensimmäiset vuodet toimimme Helsingin Vilhonkadulla Onsight Helsinki Oy:n alivuokralaisina. Koulutustoiminta kasvoi rauhallisesti vuosittain ja yritys oli käytännössä velaton ja tuotti hiukan voittoakin vuosittain. Luottotietoyhtiökin arvotti Corellian AAA luokkaan.

Kevät 2020 

Uppoutumatta sen enempää koronakevään 2020 kammottaviin yksityiskohtiin, silloin kävi kivuliaan selväksi pienen yrityskoon ongelmat. Kriisitilanteessa puskureita ei juuri ollut, ja pienuus oli nyt vaaratekijä. Syksyllä kun pahimmasta oli selvitty, piti miettiä uutta taktiikkaa jatkon suhteen. Kasvu olisi ehdottomasti tarpeen, mutta se ei olisi mitenkään helppoa sen hetkisellä tarjoomalla ja kouluttajaporukalla.

Miksi Microsoft?

Koska kaikki corellialaiset ovat pitkän linjan IT-koulutuksen ammattilaisia, niin kaikille meille oli tuttua Microsoftin ICT-ekosysteemiin liittyvät koulutukset sertifiointeihin tähtäävine MOC-kursseineen, vaikka ne eivät omaan koulutuspalettiimme kuulukaan. Oma puolisoni on myös pitkän linjan Microsoft Certified Trainer ja heitä on myös Corellian taustajoukoissa jo omistajina, eli ” siitä se ajatus sitten lähti” ;). Corelliaan tulee uusia kouluttajia työsuhteeseen ja verkostoon tässä vaiheessa 6 henkilöä. Antti Roine, Heidi Enho, Arto Roth, Ilkka Suvanto, Kim Pihlströn ja Jussi Roine. Kaikki erittäin kokeneita ja tunnettuja oman alansa ammattilaisia! Koulutusten aihealueet puhuttelevat pääasiassa ICT-asiantuntijoita, Officen käyttökoulutuksia pyrimme tarjoamaan jatkossa, kunhan läydämme siihen sopivan kouluttajan.
Uudet Microsoft-koulutusten aihealueet ovat:

  • Azure
  • Microsoft 365 (artist formerly known as Office 365)
  • Power BI
  • Power Platform
  • Windows (työasemat ja serverit)

Näihin siis on jatkossa asiakkaille tarjolla taattua asiantuntemusta jo kokemusta! Koska meille tulee uusia aihealueita niin jatkossa Corellian myyntiä tulee vetämään Tomi Niemelä. Tomi on erittäin kokenut koulutusten asiantuntija ja tuntee nämä MS-tuotekuviot kuin ne kuuluisat ”omat taskunsa”.  Corellia on nyt myös Microsoftin kultakumppani!

Corellian nykyisille asiakkaille haluan erityisesti tähdentää, että tässä on kyse nimenomaan laajentumisesta, kaikki Corellian nykyiset kouluttajat ja koulutusaiheet jatkuvat ennallaan. Tai oikeammin kasvun myötä niidenkin kehittämiseen on enemmän mahdollisuuksia! Tutut henkilöt Sampo Korkeila, Kari Selovuo ja Mari Häkkinen ja allekirjoittanut eivät todellakaan ole lähdössä mihinkään. Päinvastoin, meidän hommamme on kehittää markkinoinnin ja viestinnän koulutuksista monella tapaa entistäkin parempia! Samoin yhteistyö nykyisten verkostokouluttajiemme kanssa jatkuu entisenlaisena. On vallan mainio tilanne että tähän uuteen aihealueeseen meillä on koossa kokenut tiimi, esim. itselläni  on tuohon niin kovin vähän annettavaa.

Aikataulu

Ensimmäiset uudet koulutukset ja kouluttajat näet täällä. Koulutuksia tulee toki lisää tarjolle lähiviikkoina. Kiinnostuneiden kannattaa seurata Corellian somea ja muita viestimiä. Voit toki ottaa yhteyttä suoraan Tomi Niemelään osoitteeseen myynti@corellia.fi

Sydämellisesti tervetuloa kaikki uudet tyypit! Tästä tulee oikein hyvä näin!